Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłyPracownikMMPOLSKA

Chcialem was ostrzec przed firma Multimedia Polska SA

Polecane posty

Gość ByłyPracownikMMPOLSKA

Jesli kupujecie tam internet w promocji to nie zapominajcie o tym ze gdy umowa sie wam skonczy to np z ceny 56 zl za internet np 2MB zaplacicie 76 zl miesiecznie fajnie co a gwrantuje wam ze nikt do was nie zadzwoni i nie przypomni wam o konczacej sie promocji

Gość Kasiakowa30***
a ja jestem z Multimedia zadowolona.

Gość ale to chyba wszedzie tak
robia. Ale ogolnie jakosciowo u mnie w miesie z UPC wygrywaja, tak samo z ofertą. To ja nie mam powodów do narzekania.

Gość przykro mi, pocieszam
Przestań, tak to jest wszędzie. Jeśli ktoś nie słucha, że internet będzie miał taniej tylko przez jakiś okres i myśli, że promocja to do końca życia będzie, to niestety. Trzeba samemu pilnować swoich interesów. Tak samo jest w Dialogu, czy innych firmach. Telefon jak nowy bierzesz na abonament tak samo dają 3-6 miesięcy taniej, a potem normalnie. Słuchać, słuchać co mówią i nie zapominać o tym, wiedzieć, kiedy można zrezygnować.

Ciekawe czy nadal bedziesz zadowolna z MMPL i ze bedziesz placic za cos czego tak naprawde nie uzywasz bo sprytny pan z MMPL powiedzial ze lepiej nie informowac klienta kiedy sie o cos nie pyta :D najlepiej przemilczec zeby nabic go w balona

Mi jak umowa sie konczy składam wypowiedzenie, siedze bez tv czy internetu ten miesiac czy ile i znowu podpisuje w promocji jak nie chca mi od razu dac tak jak miałem wczesniej. Proste :classic_cool:

Bo w multimedi i tak mam taniej niz gdzie indziej. telewizja analogowa+tv cyfrowa pakiet komfort+internet12/20 Mb za 80 zł. Raczej taniej bym gdzieś indziej nie miał i tak.

Gość jasne;p
przyznaje racje najlepsza firma to TELEKOMUNIKACJA POLSKA S.A reszta to KONKURENCJA oszusty i zlodzieje i tyle....

Gość raczej telekomunikacja
francuska :classic_cool: całe szczescie zmieniaja nazwe na Orange i nie beda udawac polskiej firmy

Gość dodo12345
Po podpisaniu umowy z Multimedia nie ma odwrotu. Chyba tylko granatem można ich oderwac od naszego porffela. Bo interesują ich tylko nasze pieniądze. Wyłudzają je na wszystkie możliwe sposoby, łamiąc przy tym prawo. Pozdrawiam wszystkich wyd...anych przez MM.