Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

moralniak

Polecane posty

Gość komiks

nie gadałam z bylym miesiąc olał mnie bo był bardzo zajęty moje problemy go nie obchodzily mialam jednak kilka rzeczy do oddania mu jeszcze w srodę zawiozłam z kolegą autem prawie wszystko chcial bym weszla chodz smsowo wczesniej kiedyś ustaliliśmy ze zrywamy kontakt powiedziałam ze nie wejdę jestem z kimś i poszłam na drugi dzień czyli w czwartek podwiozlam mu plytę bo jeszcze została a on mowi ze wyslal mi sms zebym przeczytała nie zapytał tylko wyslal smsm czy wejdędo niego ustalić pewne rzeczy w sprawie naszych wspolnych rzeczy. weszlam wypilam herbatę mialam uciekac ale znow sie rozgadal itd i wyszlo na to ze zostalam bo pozno bylo by wracac. normalnie zasnelam w oddnielnym pokoju ale rano jakies masowania siebie zaczelismy uskuteczniac no i sie bzyknelism nie powiem chcialam tego ale teraz mam morlaniaka zrobilismy to dwa razy za drugim nie bardzo chcialam tego ale jakos wyszlo ciekawe co on na to a mialam go olac w sumie podeszlam przedmiotowo do niego

Gość ekhekheeeem
kurva polskiego się naucz,tego ciągu nie da się czytać! :O 🖐️

Gość nollah78
Bądź zadowolona,że on do Ciebie nie poszedł przedmiotowo ;):classic_cool:

Gość nollah78
No i lasunia znaki interpunkcyjne przydałyby się w Twojej wypowiedzi. Bo w tej postaci to taka sałata słowna się robi.

Gość i co z tego wynika?
bzyk , bzyk i po bzyku.

Gość dobra rada to ja...
Skoro jeździłaś do niego po sto razy, bo ciagle miałaś coś do oddania, to wiadomo, że liczyłaś na bzykanko. Jak się nie chce z kimś kontaktu utrzymywać to można oddać rzeczy przez kogoś, albo raz a skutecznie.

Gość komiks
wiem wiem pisałam szybko, był bzyk bzyk i po bzyku wiem, ale jestem zła z głupoty zaczęły się masaze i skończyło sie na seksie. podwójnym a ja go nienawidzę był w stosunku do mnie ostatni miesiąć nie ok. czy on sobie pomyślał ze ma władze?

Gość dobra rada to ja...
zapewne trafiła się okazja to bzyknął i raczej nic nie myslał

Gość nic nie myśłał
posuwał trysnął i zapalił papierosa myśli to on o dziewczynie, która mu sie podoba ale jest niedostępna i musi sie postarać, zabiegać , wysilić aby na niego chociaz spojrzała.

Gość dobra rada to ja...
Zreszta z tego co piszesz to nieistotne co on myśli, czy też myślał, skoro się rozliczyłaś z nim i go nienawidzisz i nie chcesz utrzymywać z nim kontaku. Pobzykane już :D

Gość komiks
bo obiecałam sobie ze wiecej seksu z nim na takich zasadach nie bedzie ale jestem kobieta mam swoje potrzeby seks z nim byl zawsze ok chodz dziejszy niestety nie o czym mu powiedzialam ze nie sprawia mi przyjemnosci a on ze dobrze ale mogę zachować to dla siebie i nie mowic mu tego

Gość komiks
tak nie chce z nim kontaktu bo nie umiemy nawet ze soba gadac on ma problemy ze swoja psychiką ok mogę podejść do tego tak stało się trudno tak wyszło nie prosiłam i to nie ja zaproponowałam seks chciałam więc pozwoliłam na masaż masaż zrobił się erotyczny więc i jemu seks łaził po głowie pobzykaliśmy się powiedziałam ze nie chce by się ze mną kontaktował ze to nie zmienia naszych relacji jakie byly od miesiaca czyli brak kontaktu a on ze ok