Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannnna 23

skąd te pręgi na jego ciele...

Polecane posty

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
czemu mialabys go kopnac w dupe ? To proste, zawsze tak jest, jesli kobieta pozna wszystkie tajemnice faceta to go zostawia. Bo nieciekawy juz. Nawet jesli zaprzeczysz temu, to nie od dzis wiadomo, ze kobiety mowia jedno, robia drugie, mysla trzecie. Czyli same zaprzeczenia. Podsumowujac, kobietom nie nalezy ufac dlatego, ze sa jak instynktowne zwierzeta.

heh... włączyłam sobie gg i napisał: Księżniczka?:D odpisałam a on : co Cie tak dziś gryzie hmmm? Ale nie będę go dręczyć odpiszę, że miałam kiepski dzień na tą rozmowę przyjdzie jeszcze czas a to, że myślę... no cóż :)

tak tak prawiczku twoje rozkminy są prawdziwe kobiety to dno więc nie żałuj że ich nie miałeś i życzę żebyś nie nadwyrężył sobie dziś wieczorem ręki :D

Gość blablabljerlae
To mogą być rozstępy, moj kolega w wieku 14-15 lat miał okropne pręgi na plecach, ale to były zwykłe rozstępy i do dziś (10 lat pózniej) mu się te krechy trzymają. Nie musi chłop miec 190 cm żeby mieć roztępy, wystarczy żeby w pewnym okresie swojego dojrzewania szybko zaczął rosnąć.

Gość zdegenerowanaMaupa
Z ciekawością przeczytałam dyskusje i przyszło mi na myśl wytłumaczenie: Jeżeli lubi podróżować to może kiedyś był w dalekim kraju, gdzie stosują kare chłosty i po prostu podpadł... ale to moja bujna wyobraźnia.

:o o kurcze na to bym nie wpadła... no on bardzo dużo podróżuje z tego co wiem i ze zdjęć to przychodzi mi na myśl Egipt albo Jamajka... ale na to bym nie wpadła

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
prawda boli laluniu ''fejsbukowa'' ? -dopUki beda takie jak ty, nie grozi ''nadwyrezenie reki'' i owocnych przemyslen zycze (chyba myslenie nie sprawia ci bolu)

Gość wiesz co na to też bym nie wpa
dła... ale może małpa ma rację :) tyle rzeczy mogło się stać :) w sumie mógł nie znać jakiegoś obyczaju i podpaść faktycznie

Gość wg mnie :)
lubi być bity, pejcz itp. dlatego wstydzi się o tym mówić; gdyby głupio by mu było z powodu tych śladów, to nie pokazywał by ich swoim znajomym, jeżeli ktoś ma takie pamiątki z dzieciństwa, ciężko jest je pokazywać nawet dobrym znajomym, a sama pisałaś, że miał fotkę w kapielówkach

niekoniecznie.. mó narzeczony te był bity i pokazuje się w kąpielówkach... jeśli uwielbia pływać i aktywnie spędzać czas to tego nie zasłania a znajomym mówi to co Tobie

Gość jakby miał fetysz
to też by się wstydził przy znajomych :D a może dobrze ci powiedział poobdzierał się w dzieciństwie skoro taki aktywny? znasz jego rodziców, byłaś u niego w domu?

nie, on już nie mieszka z rodzicami zapraszał mnie na święta bo jedzie ale ja też chcę je spędzić z rodziną. w łóżku był bardzo czuły więc mam nadzieję, że to nie żaden fetysz :o

Gość on lekarz, ja po zawodówce...
następnym razem jak będziecie sobie razem leżeć to zapytaj kochanie co się stało... i pogłaszcz go po tych bliznach na pewno powie :)

Gość jhjghf
jak się szybko rośnie,to takie się robią.

Gość bxchdsgv
akurat facet będzie wiedział co to są i czy ma rozstępy. zapytaj wprost, po co żyć domysłami.

Gość kaloszka
a co dokladnie powiedzial?

Gość hmmmbvvv
wolę nie wiedzieć czym go lali skoro ma takie blizny, ja mam tylko jedną bliznę od bicia, bo normalnie paskiem dostawałam :( Współczuję mu, bo pewnie kiedy patrzy na blizny to wracają wspomnienia :( Skoro Ci o tym powiedział to znaczy, że Ci ufa. To dobrze.

Gość Sociopathic boyfriend
...od kabla moga byc

Gość Wcaław IV Waza
A może...A może Twój chłopak jest tygrysem?