Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannnna 23

skąd te pręgi na jego ciele...

Polecane posty

Gość Mariannnna 23
pokłociliśmy się już kilka razy i nie wykazywał agresji jest bardzo spokojny i opanowany wszystko chce załatwić polubownie, kiedyś dostał na dyskotece od gościa w twarz bo zapytał jego dziewczyny czy stoi w kolejce przy barze a on myślał, że ją podrywa i nie oddał tylko mu wyjaśnił, potem tamten kupił mi piwo...

Gość Mariannnna 23
very lucky star a może Ty masz rację...

Gość Mariannnna 23
już jakaś taka jestem i ta sprawa nie daje mi spokoju ale może faktycznie niepotrzebnie analizuję... a możliwe, że było mi ciężko się rozebrać itd w sumie to on zgasił światło...

sama widzisz, daj mu czas, a kiedy bedzie chcial o tym pogadac - po prostu go wysłuchaj, niczego nie przyspieszaj i nie wymuszaj bo sprawisz mu tym bol, tak mysle

Gość pytanie do very lucky star
co obstawiasz?? bicie w domu?

nie mam pojęcia, nie umiem sobie nawet tych blizn wyobrazic, ale to co powiedzial On sam - trudne dziecinstwo - nasuwa takie podejrzenia

Gość Mariannnna 23
no widzisz tylko On to powiedział tk jakby z uśmiechem na ustach trudne dzieciństwo: tu miałem wypadek na rowerze, siostra mnie popchnęła itd....

sluchaj - a czy to aż takie wazne? jesli bedziecie razem kiedys na pewno sie dowiesz co sie wydarzylo, a poki co - czy te blizny Ci w czyms przeszkadzaja?? pewnie nie, wiec nie psuj sobie tego fajnego czasu jakim jest poznawanie sie, odkrywnie nawzajem w nowym zwiazku i sprobuj juz o tym tak nie rozmyślać?:)

Gość pytanie do very lucky star
ciekawe czy Ty byś się nie zastanawiała :o

Gość gdgdgfd
very lucky star miala fote jak bierze slub :O to po chooja ma emaila :O co za idiotki na tym kafe.

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
a jak juz poznasz jego tajemnice, to go kopniesz w dupeee

a to mężatki nie mogą używać juz poczty elektronicznej?;) cholera, coś mi umknęło :D na pewno bym sie zastanawiala ale staralabym sie nie tworzyc sobie w glowie scenariuszy, bo potem moze sie okazac ze to cos calkiem innego i po co? wiecie, najgorzej to jest sobie coś ubzdurać i wkrecic, zreszta juz nie bede opowiadac calej historii ale dawno temu mialam w pewnym sensie podobna sytutacje,chociaz nie chodzilo o mojego mezczyzne, ale tez kogos bliskiego mi wtedy, wiec nie gdybam sobie tak po prostu

Gość Czrrujaca Czarowniica
a moze poprostu niezle sie zbawaial z jakas dziewczyna w male sadomacho jak byl nastolatkiem:P

Gość biedny :/
pewnie po prostu obrywał w domu i tyle...

z jaką zadziwiającą łatwością przychodzi wam ocenianie i obrażanie ludzi, których wcale nie znacie i właściwie nawet nie rozumiem dlaczego mi sie oberwało?? bo mam mail w podpisie, bo mam psa , męża czy właściwie o co Wam chodzi?:)

Gość Mariannnna 23
weźcie się odwalcie od very lucky star ja pierdole co za ludzie o co wam chodzi? co z tego, ze jest mężatką i ma yorka? szok? i mam jeszcze jedno pytanie. Czemu miałabym go kopnąć w dup.ę gdybym się dowiedziała?

Gość do tej z fotą kiedyś pisałem,
to fake - projekte:O🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 6
Nie wiesz czego sie dowiesz. Moze nie bedzie to to co bys chciala uslyszec. A poza tym to co by to nie bylo to jego prywatna sprawa. Znasz legende o Kupidynie ?

Gość pregi na ciele
very lucky star piszac na forum LICZ SIE Z TYM ZE BEDZIESZ oceniana , pod kazdym katem, usun fote skoro tak cie to dziwi

Gość pregi na ciele
do tej z fotą kiedyś pisałem, zadna to nowosc na kafe.

Gość Marianmnna 23
a ja mam sraczki na ciele :classic_cool:

a co ma do tego zdjecie?? oberwalam za psa, za mail w podpisie i uslyszalam ze jestem pustakiem, gdybym nie miala foty w stopce to bym tego nie uslyszala, tak mam to rozumiec? bezsens jakis

Gość mówicie, że to jego prywatna s
sprawa tak.. ale jesty taki moment kiedy nie ma już jego a są oni on i ona i problemy roZwiązuje się razem. ługo się znali, był seks. Teraz cię zbył. Wątpię, że to jakiś dziki seks. zapewne został skrzywdzony

Gość nie ufa ci wystarczająco....
aby powiedzieć...