Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaSajdukowaa

Który rowerek lepszy dla 14 miesięcznego dziecka ??

Polecane posty

Gość AnnaSajdukowaa
jak macie jakies sprawdzone to prosze o link

Gość AnnaSajdukowaa
MamaMałpki mnei nie interesuje rower uzywany ani taki gdzie trzeba cos dorabiac :)

Wiesz nie musialam dorabiac nic ;) dosiegnal do pedalow ale tak na styk i nie bylo mu wygodnie ;) wiec dlatego ma dorobione ;) A te rowery da sie nowe kupic , ja kupilam w katowicach w sklepie za 219 zl

Gość AnnaSajdukowaa
na allegro sa podobne i tansze po co przeplacac

Gość AnnaSajdukowaa
prosze o opinie drogie mamy

Ja na twoim miejscu wybrała bym drugi- ma obręcz która zabezpiecza dziecko i to w tym wieku jest ważne i nawet jak nie będzie dziecko trzymało się za kierownice może trzymać się za tą obręcz, Ma też podstawki pod nóżki co jest bardzo ważne -śmiało kupuj drugi . JA miałam taki sam w tamtym roku kupić dla mojej rocznej córeczki ale dostałam także nie zrobiłam zakupu :)

Gość mamama27
bierz z obręczą - chyba że masz dziecko nauczone i siedzące spokojnie zapięte - mój w obręczy siedzi w pasach nie ma szans żeby wytrzymał chwile - poza tym szybciej go wyjmiesz i ma jakąś względną choć swobode

Gość AnnaSajdukowaa
????????

Gość AnnaSajdukowaa
prosze o opinie

Gość ewwwwwwwwwwwwwww
2

Gość AnnaSajdukowaa
??????

ten drugi też mi na podobny wygląda niby ładny, wszystko cacy ale te plastikowe kółka to koszmar istny, poza tym rower nie jest zbyt zwrotny, cięzko nim na kraweznik wjechać, w ogóle nie jest wrt ceny, no chybała własnie przez te bajery do niczego nie potrzebne taka cena bo to plastik fantastik

Gość AnnaSajdukowaa
a jaki polecasz inny

powiem ci tak z moich obserwacji dzieciaki mają większa frajdę jak widze na podwórku z takich, niby zwykły, jak dla mnie dziadowski z wyglądu, ale dla dzieci bardzo się podoba, gdybym była mądrzejsza to nie wyszukiwałabym Bóg wie czego tylko taki wzieła coś w takim stylu, http://allegro.pl/rewelacja-rowerek-trojkolowy-arti-panda-zobacz-i2227140403.html sa różne z dzwiękami, cos tam w środku się kreci, maja klaksony dzieci takie wolą a nie takie jak nam odpowiadają :P

latem wyciągałam go lika razy bo mnie bardzo irytowały te kółka, kolezanka mojej Oli miała taki własnie kolorowy z misiem, to moja aż piszczała że takim chce jeżdzić a jej beee :P wiesz i tak ci długo takim nie pojeżdzi a potem już bedzie można coś narmalnego z pedałami kupić, bo nie oszukujmy się i tak będziesz na razie musiała pchać bo nawet jak dziecko do pedałów dostanie to nie da rady krecić nimi

Gość AnnaSajdukowaa
no ok ale ja mialam taki plastikowy kolorowy i to dziadostwo sie zle pcha i wywrotne jest wiec po co mi taki rower ? na tamte mowisz zem aja takie i takie kola a te kolorowe to maja jeszcze gorsze

Gość AnnaSajdukowaa
??????????????????

Gość mamama27
no jak już podajecie inne to ja też rzuce od siebie - ja mam taki http://allegro.pl/rowerek-slimak-super-jakosc-2-kolory-i2255326476.html i u nas jest super - kolorowy, synek bawi się nim w domu - pcha za koła itd włącza melodyjki, kreci tym ślimakiem - a na spacerze jeździ trzyma się tej barierki i ogląda świat - także u nas się sprawdził - koła ma piankowe a nie plastik więc jeździ super - dobrze się steruje i dziecko ma radoche - w końcu maluch ma tylko 1,5 roku i nie róbmy z takich dzieci już dużych - rowerek im kolorowszy i z bajerami typu plastik fantastik dzieci lubią -jest tani i jak nauczy się na takim rowerku kierować kierownicą itd to wtedy kupić rowerek biegowy - ja wole tak niż dawać wielką kase na trójkołowy

Gość mamama27
no ale nie bierzcie tych wszystkich rowerków plastikowych za te same - są różne firmy i te rowerki też się różnią - np. kołami - są plastikowe albo piankowe - różnią się też odległością od pedałów bo faktycznie bratanek ma taki co jako 2,5 latek nie może dosięgnąć pedałów swobodnie a na moim rowerku daje rade i on i mój 1,5 roczniak też już prawie dosięga .. no i pewnie jeszcze solidnością, rodzajem plastiku itd też się różnią - stąd jedni chwalą a drudzy nie

Gość pytaaaaajdlo
Autorko...a warto w takiej tandecie przebierac?doloz kilka groszy i kup cos porzadnego.

Gość hhhhmjm
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Trikes/Smart-Trike-Zoo-in-Ladybug%280076558%29;jsessionid=101C5BA86FAEF1A391CC9F23D7DD2D5A.app17 ja mam taki,ale mialam tez taki o ktorym ktoras z dziewczyn pisala-ten typu panda,ale ja mialam zyrafke.ten nowy lepiej sie prowadzi ale moja corka lubi zyrafe bardziej.ciagle wlazi na nia.Nie uzywamy rowerka zyrafy bo zepsula sie ta obrecz.

Gość AnnaSajdukowaa
zjakich stron zamawiacie