Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie zyc!!!!!!!

Moi rodzice mają upoważnienie do mojego konta !! Nie chce mi się zyc !!

Polecane posty

Gość nie chce mi sie zyc!!!!!!!

Wyjechałam na studia i nawet tu jestem kontrolowana 😭 pytają sie po co wypłacałam kase z bankomatu , gdzie placilam karta ,co to bylo za miejsce , co tam robilam mama dzwoni do mnie codziennie, wieczorem. Jesli nie odbiore telefonu nastego dnia jest awantura , krzyki ze ją oszukuje , ze coś kręce , z kim sie szlajam ,ze pewnie mnie w cos wciągają w alkohol albo narkotyki co drugi weekend musze przyjezdzac do domu ,a wtedy jest przesłuchanie :( nie chce mi sie zyc , nie chce mi sie uczyc :(

Gość Almoune
powiedz im to

Gość oczywiste to jest
Nie ma siły. To są rodzice z serii "my płacimy, my rządzimy". Póki nie będziesz niezależna finansowo, nie będziesz miała życia.

Gość .......n.ie..,..
wątpie, ona zawsze bedzie uzalezniona od rodzićow ,nawet gdy zacznie pracowac bedą ja kontrolowac. Musisz to skonczyc od razu. Nie przyjechac na weekend bo nie masz czasu, chcesz wyjsc ze znajomymi i bez tłumaczenia. Załoz sobie drugie konto. Możesz tez znalezc dorywczą prace ,studenci maja duzo mozliwosci.

Gość oczywiste to jest
Nie wiem czy to dobra rada, żeby się stawiała, bo będą ją raczej jeszcze bardziej katować.

Gość rr445tgr4
wypłacaj 100-200zl na tydzień i nigdy nie płać kartą.

Gość Czrrujaca Czarowniica
znajdz sobie prace na weekendy jako hostessa, nie bedziesz mila czasu do domu przyjezdzac i nie bedziesz musiala sie spowiadac im z kazdej zlotowki a jako hostessa mozez troche wyciaganac bo placa ok 10 zl(czasem mniej czasem wiecej) za godzine i poiwdzmy ze w patek wieczorem juz stoisz jakies 4 godziny i w niedziel i sobote 16 to juz masz extro ok 200 zl na tydzien( wiem bo sama pracowalam jako hostessa) w jakim miescie studiujesz??

Gość niekonieczny
jesteś na ich utrzymaniu i oni rządzą. to proste. będziesz na swoim i zarobisz na siebie ty będziesz sobą rządzić. Koniec kropka. rzuć studia, idź do pracy, nie korzystaj z ich pieniędzy i wtedy podskakuj ile dusza zapragnie. Tylko nie bierz kredytów, bo dopiero wtedy ktoś będzie kontrolował "twoją" kasę i ciebie.

Gość 34gedge
Nie rzucaj studiów. Przeżyjesz te 3 lata. Zresztą na trzecim roku zazwyczaj jest tak mało zajęć, że możesz sobie znaleźć pracę na 3/4 etatu.