Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Jak minął dzień? :)

Polecane posty

:D Spokojnie, ja byłem na spacerze, na bilardzie z kumplem potem siedziałem w domu i słuchałem muzyki, obejżałem odcinek Chirurgów i tyle na dziś :D

O, właśnie Cafe Atlantico, jak minął ten spacer, przez który nas zostawiłeś? :D Padał deszcz?

Ja mam ochote pomóc Ci rozkręcić forum ale ujawnij swój plan najpierw:P No spacer przyjemny, taka mrzawka padała. Tylko samemu to żadna radość spacerować...

Zgodzę się z tobą, samotny spacer nie jest jakoś szczególnie przyjemny :). Jakieś plany na wieczór?

Wiesz co nie bardzo wiem co robić... Jakoś czuje sie smutny i wpadam w melancholijny nastrój. Samotność doskwiera bardzo, ale trzeba się trzymać jak mężczyzna:D

Gość mój dzień był super
cieszę się, że cię przemoczyło 🖐️

Piekna pogoda byla, wiec wieksza czesc dnia na plazy spedzilem z ksiazka w lapie ;)

No nie ma teraz... Kiedyś były ale kontakty sie pourywały, zakochany byłem po uszy w ogóle inne kobiety dla mnie nie istniały, aż tu rach..pach...ciach... i nie ma niczego:(

kurcze, to szkoda Cafe Atlantico, ale z pewnością znajdziesz w końcu taką, która też cię pokocha i będziecie szczęśliwi :), no nie może być tak, żeby taki fajny i miły facet był sam. :)

no tak ramtata, on nie może, ale ja mogę gnić i prosić cię o łaskę, hmmm? Zawiodłem się ramtatka bardzo. :( chyba cie już nie bede tak bardzo lubił. :(

a, nawet całkiem dobrze, mój facet zostaje jeszcze pare dni, później znów mnie opuszcza i będzie się opalał na plaży :D on to ma dobrze...a ja tu będę moknąć :(