Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Jak minął dzień? :)

Polecane posty

ramtata, wybacz ale z ciekawości zapytam bo nie jestem w temacie ty z cafe atlantico to jakaś para z randki w ciemno mam rozumieć? :D

cafe jak ty to sobie wyobrażasz? Ja tu a on tam jeszcze pare lat...to nie ma sensu zbytnio..już i tak długo w tym związku jestem.

bauntyy- to dobrze jak dla ciebie już koniec ciężkich decyzji na dziś :) kurcze, może rano podejmę decyzję :)

Hej bauntyy ramtatko to Ty masz sobie to wyobrażać nie ja :D Byłem w podobnej sytuacji co Ty, ten rok miał być przełomowy, miałem znaleźć pracę koło niej i razem zamieszkać... Czasmai warto czekać, a czasami życie zaskakująco się toczy. Rozmyślaj o waszym związku i postanów coś, zrozum czego dokładnie chcesz. :)

ramtata- sama nie wiem, z jednej strony zrób to co mówi serce, kieruj się uczuciami, ale może ja jestem młoda i naiwna ;) jeżeli czujesz że to nie to, może zróbcie sobie przerwę?

Hej Cafe :) Ramtata, nie zazdroszczę dylematu, przerabiałam coś podobnego. Mój wniosek po tym wszystkim jest taki, że nic na siłę bo co ma być to będzie.

dobra, ja zmykam, bo mój Tż przyszedł i mi coś przywiózł :) jutro dam wam znać jaką decyzję podjęłam :D dobranoc :)

bauntyy- dzięki za zrozumienie :), dobrze wiedzieć że ktoś już przeszedł przez to co ja :) i jak u ciebie się skończyło? napisz, przeczytam jutro :)

Ramtata nie ma o czym opowiadać. Rozsypało się mimo wszystko i odległość była akurat najmniej ważna w tym wszystkim ;)

ataszat278 - to temat na długa rozmowę, najlepiej przy jakimś alkoholu;) Ogólnie finał był taki że poznała starszego, spotkała sie z nim, powiedziała mi o tym, żle sie bardzo czuła z tym i stwierdziła że mnie nie kocha. po 2 latach związku. No i sie skończyło. To wielkie, wielkie streszczenie. Na szczęście mamy do siebie szacunek i powiedziała mi o tym, zamiast ukrywać lub zdradzić...

no, to współczuję, szkoda, że tak długi związek rozpadł się w ten sposób :( btw ja alkohol prawnie mogę dopiero w połowie wakacji :D więc za szybko nie opowiesz mi tajników swego życia :D

Cafe u mojego znajomego było trochę na odwrót: przeprowadził się do dziewczyny gdzieś w okolice Łodzi, w nowej pracy poznał starszą koleżankę, która jest teraz jego żoną ;)

Dobra nie potrzebuje alkoholu, obiecaj że mnie przytulisz raz i jakoś dam rade o tym mówić:D Nie no poważnie, nie jest łatwo i wolałbym zapomnieć i nic nie mówić. Chyba że jakaś dziewczyna wysłuchałaby mnie tak do końca. potrzebuje takiej jednej rozmowy. Ale trzeba się trzymać i nie użalac sie nad sobą. Po mesku to przyjąłem ale coś tam jeszcze siedzi z niej we mnie.

mogę cię wysłuchać i przytulić nawet 2 razy jak będziesz chciał :D lubię słuchać innych :) ale nie wiem jak to będzie, bo z tego co widziałam to ty jesteś spoza małopolski ;)

Tak ale istnieją pociągi, Hah ja do mojej byłej jeździłem przez pół Polski i pracowałe całe wakacje żeby mieć za co jeździć i nie pojawiać się z pustymi rękoma, ale i tak różnie bywało. Nie żałuję dziś niczego, życzę jej szczęścia w życiu.

ojej, to się poświęcałeś dla swojej dziewczyny :D bardzo ładnie z twojej strony :), tym gorzej, że wam nie wyszło ;(

Gość do Cafe Atlantico
nie nudzi cie takie codzienne siedzenie na babskim forum? nie masz kolegow zeby gdzies z nimi wyjsc itd. bo co tu wchodze to ciebie widze i niewazne o jakiej porze, marnujesz sie chlopie 🖐️

Ta poświęcenia były... :D Nie no tak poważnie to uważam że jak jest prawdziwa miłość to odleglośc nie ma znaczenia. I u nas nie miała:) oczywiście nie było łatwo ale dbaliśmy o to co najważniejsze. Niestety u niej sie miłość wypaliła, a ja ją gdzieś głęboko schowałem do szkatułki zamkłem na klucz, wyrzuciłem go do rzeki i tyle.

e tam, miło się z nim rozmawia :) wolę jego na kafeterii niż jakiegoś pravika91 jednego, drugiego i 10 innych którzy wrzucają tu systematycznie od pół roku zdjęcia swoich przyrodzeń 🖐️

No ostanio dośc często siedze :D Ale ja na forum jestem od 4 lat, dzisiaj byłem na bilardzie na piwku, nie moge się doczekać pogody i wyjść na kosza, a po za tym jak mam ochote to siedzę

i tak szkoda, z tego co mówisz to mogło wam wyjść, skoro oboje byliście gotowi do "poświęceń", ale wszystko się jeszcze może w życiu zdarzyć :)