Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Jak minął dzień? :)

Polecane posty

nieeeeee, nie porównuję, :P chodziło mi o to, że wolę normalnych chłopaków takich jak ty, niż takich zboczeńców jak offerma i różne praviki :D nie mialam zamiaru cię obrazić :P

hahaha :D no, skoro chcesz to możesz mieć rację, nie będę zaprzeczała z wiadomych względów :)

osobnika...:D Hmm a jak z samotnością doskwiera Ci bardzo czy na razie nie potrzebujesz tego tak bardzo, masz pasje i inne zajęcia ???

był pewien dość interesujący, ale okazał się na szczęście dość szybko "lekko zboczony" :D

hmm...na nadmiar wolnego czasu raczej nie narzekam :). Mam dość dużo nauki, lubię spacerować w dobrym towarzystwie, rozmawiać i robić wiele innych ciekawych rzeczy :D. A ty?

wiesz, nie lubię być nachalnie przytulana i obmacywana, oraz zapraszana do łóżka gdy rozmawiam z kimś 3 raz w życiu :D

No nauki akurat teraz nie mam zbyt dużo, od lata praca już na stałe, Zainteresowania, pasje są, rozmawiac też bardzo lubię, choć czasem lubię nie mówić zbyt dużo.

Tak sobie myślę że fajnie by było nieco bliżej Cię poznać... Podasz mi Swój nr telefonu? jesli będziesz chciała wyslij na maila CafeAtlantico@10g.pl Ide powoli spać... :)

czyli praca na wysokościach? ja bym chyba nie dała rady :D, mogę być chwilę nad ziemią, ale nie długo :D chyba, że w samolocie :)

no i halo, jak tam u was, dużo się na kafe zmieniło? :D Wpada tu jeszcze ktoś z tamtej ekipy? :P

Gość nie ma już nic
teraz same pomarańcze