Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeroDistance

Ja nie mialam tyl kasy,skad nastolatki czerpia kase?

Polecane posty

No wlasnie skad? Ja w ich wieku nie mialam ne swoje przyjemnosci,rozumiem tych co maja bogatych rodzicow.ale te przecietne? Jej maja zachcianki i maja to,ja na glubi krem do twarzy musialam zbierac,do dzis mam 19 lat i nigdy nie mialam nawet glupiego lakieru do paznokci poprostu nie bylo mnie na to stac i tak jest do dzis,ale to sie zmieni jak dostane prace:D

Gość nie dużo
Dostaję miesiecznie 2 tys.

Gość sawana77
No bez przesady akurat na lakier każdy chyba może sobie pozwolić bo kosztuję grosze :D

Gość aharaaaa
to zalezy ja zyjesz! heh a czemu nie kupilas anwet lakieru

Gość emiliemilie
po co te wywody? każdy żyje jak mu los wybrał warunki. jedną nie stać na lakier, drugą stać na całą serie lakierów z avonu... to wszystko zależy od rodziców od ich emerytur, płac itp. co do sponsoringu to niezły żart, zajrzyjcie lepiej na zachód co sie tam dzieje

Mnie zawsze bylo stac na dobre kosmetyki ubrania itd bo sama na wszystko zawsze pracowalam.od 16roku zycia udawalo mi sie zawsze znalezc jakas prace na wakacje zawsze wyjezdzalam i ciezko pracowalam.w weekendy pracowalam w solarium.i czasem jako kelnerka np na sylwestra.stypie itd.i zawsze mialam kase od rodzicow nie dostalam nic na swoje wydatki

Gość Ona...........
czasem tak bywa ze nie stac czlowieka nawet na ten lakier bo jak ma juz jakis grosz to przeznacza na inne , niezbedne rzeczy, ja pracuje a od roku nawet nowych skarpetek nie kupilam. Nie wspomne o majtkach. Po prostu nie mam na to kasy.