Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko powazne osoby

Pomoge potrzebujacej kobiecie w ciazy- mam wyprawke do oddania

Polecane posty

Gość tylko powazne osoby

Moge pomoc kobiecie w ciazy, ktora ma ciezka sytuacje. podarowac moge ubranka do 8msc dla malucha, lozeczko, przewijak oraz kilka zabawek (nic specjalnego, ale zawsze cos). Moge tez odstapic wozek, ale to naprawde komus w potrzebie. Ubranka sa dla dziewczynki, nie byly uzywane przez nikogo tylko przez moja pocieche. Wozek, lozeczko tez byly zakupione na nasze potrzeby czyli wszystko nowe. Wszystko to mialam oddac pewnej znajomej, ale oszukala mnie i jak sie okazalo chyba tak potrzebujaca nie byla. odbior ze wzgledu na lozeczko i wozek osobisty. Jako, ze czesto bywam w kilku miastach to moge czasem cos podrzucic. Prosze tylko o powazne odpowiedzi, nie chce drugi raz sie naciac.

Gość tylko powazne osoby
nie ma zadnej osoby w potrzebie. A moze znacie kogos takiego? Mnie wlasnie dzis ta owa znajoma zawiodla, a liczylam, ze pozbede sie wszystkiego przed swietami, ale jak tak to coz oddam obcemu moze bardziej bedzie uczciwy.

Gość przyszla mamama
a o jakie okolice konkretnie chodzi? prosze napisz mi na marta035@poczta.onet.pl ja opisze Ci moja sytuacje i sama zdecydojesz

Gość tylko powazne osoby
Najpierw napisze ci tutaj, ze ja jestem z Lodzi. Bede dopiero w Polowie kwietnia we Wroclawiu i pod koniec w Poznaniu. jestes moze, z ktorychs z tych miast?

Gość przyszla mamama
niestety nie, jestem z katowic

Gość tylko powazne osoby
a moze znasz kogos z tych miast co wymienilam kto moglby odebrac za ciebie jak cos? Ja do Katowic niestety sie nie wybieram.

Gość przyszla mamama
no wlasnie nie znam nikogo. ale i tak dziekuje za propozycje;)

Gość tylko powazne osoby
chyba, ze chcesz ubranka w paczce? ale to nie wszystkie, bo by kilka paczek wtedy wyszlo:)

Gość przyszla mamama
a od jakiego rozmiaru te ubranka sa? pytam bo mam same na 56 i przydalyby sie troszke wieksze ;)

Gość tylko powazne osoby
oj ja mam wszystkie do 74 bodajze, a mysle, ze i 80 by sie znalzlo. Musialabym naprawde popatrzec, bo na razie wszystko popakowane w piwnicy lezy.

Gość kaftanik niebieski
masz naprawde dobre serce, Bog ci wynagrodzi. Uwazaj nie oddawaj byle komu, bo pelno oszustow sa. Sprawdz ta osobe potrzebujaca.

Gość przyszla mamama
to jesli tak i bylabys zainteresowana to jestem chetna, oczywiscie koszty ewentualnej przesylki pokryje. a naprawde nic za to nie chcesz? tak mi troche glupio prosic o cos za darmo zwlaszcza ze te ubranka na pewno troche kosztowaly

Gość tylko powazne osoby
ja nie chce nic procz tego by ktos to zabral wreszcie:D To lozeczko, wozek, worki z ubraniami zagracaja mi tylko piwnice. Nie chce jednak oddawac komus kto nie potrzebuje dlatego odezwe sie do ciebie na maila. Pytanie tylko czy moge dzis jeszcze czy wolisz jutro?

Gość przyszla mamama
mozesz pisac kiedy chcesz nawet teraz to odpisze Ci jeszcze dzis;)

Gość tylko powazne osoby
napisalam:)

Gość TakaZapytajka
Fajna z Ciebie kobitka, ja nie potrzebuję, ale miło wiedzieć że czasem znajdzie się ktoś kto potrafi pomóc bezinteresownie.

Gość mama dzidziusia
szkoda, bo nie jestem z twoich okolic:( a potrzebuje ubranek od 68 w góre... ale to nic miło że są jeszcze tacy ludzie jak Ty:)

Gość tylko powazne osoby
ale ja powtarzam, ze robie to tez dla siebie by miec wiecej miejsca wolnego w piwnicy:P Chcialam dac komus ze znajomego otoczenia, ale wiekszosc woli nowe kupic, nie jest tez zbyt potrzebujaca. Znalazlam poprzez jedna kolezanka kobiete, ktora jak mi sie wydawalo potrzebuje wyprawki, ale coz wyszlo tak, ze nie ode mnie juz brala wyprawke i potem sprzedawala:O Moja znajoma o tym nie wiedziala, bo tak to nawet by mi jej nie polecila.

Gość mama dzidziusia
piwnica piwnicą:) ale rownie dobrze mogłabys spzedac:) no cóż niektórzy tylko żerują na czyjejś dobroci ( tak jak twoja kolezanka)

Gość tylko powazne osoby
ja nie mam czasu sie bawic w sprzedawanie i dlatego nie sprzedaje. Nie mam konto na allegro ani innych portalach gdzie mozna sprzedawac takie rzeczy. A takie sprzedawanie to tez kupa roboty, jakbym miala temu wszystkiemu zdjecia porobic to bym musiala urlop wziac:D

Gość kaftanik niebieski
autorka nie chce na tym zarobic, tylko chce pomoc osobie naprawde potrzebujacej

Gość gość
Proszę o pomoc każdego, kto ma dobre serce. mam 25 lat, jestem w 8 m-cu ciązy, mieszkam w domu samotnej matki. Pracuję dorywczo kiedy tylko mam taką możliwość. Nie mam żadnej umowy ani nie otrzymyję żadnych zasiłków. Proszę o pomoc, każda złotówka jest dla mnie na wagę złota (1,2,5 zł). Proszę o pomoc i wsparcie finansowe, każdego kto ma dobre serce, nie dla mnie ale dla małego człowieka, który niedługo przyjdzie na świat. 86 1160 2202 0000 0002 4132 1288 Z całego secra dziękuję, Ola

Gość gość
Ola tatus niech alimenty placi. Co innego prosic o wyprawke a co innego podawac nr konta i prosic o kase jestes zalosna

Gość gość
@ Ola tak nikt Ci nie pomoże bo za dużo oszustów jest na świecie. musisz się zgłosić do jakiejś fundacji np. caritasu i to uwiarygodnić