Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona.a

jestem w ciąży świeżo po ślubie i świeżo zdradzona

Polecane posty

Gość zdradzona.a

Postaram się to opisać najkrócej jak potrafię. jestem 11 lat w związku, 2 miesiące po ślubie, a ten skórwysyn zdradzał mnie miesiąc przed ślubem i miesiąc po z moją koleżanką kurwą. co mam zrobić. ja go kocham :(

Gość tylko teraz
nic tu nie pomoże bo go kochasz i będziesz mimo wszystko chciała ratować ten związek ale bardzo ci współczuje

Gość miły telefon
a jak tłumaczył zdradę?

Gość zdradzona.a
mówił, że to ja mu mówiłam że podoba mu się ta koleżanka, że sama go pchnęłam w jej ramiona

Gość fddffd
co mam zrobić. ja go kocham Przepros za podejrzenia i zapomnij, co widzialas, moze jeszcze kilka latprzy tobie wytrzyma jesli nie chce placic alimentow

Gość fddffd
No widzisz, to wszystko Twoja wina. Przepros :D

Gość zaguuubiona morelka
taaaa. wzielas za fraki i pchnelaś. co za kretyn :o współczuje bardzo takiego męża.

Gość zdradzona.a
po jedenastu latach bycia razem, nie mam pojęcia jak on mógł mi to zrobić :(

Gość złyyyy sen
czyli po prostu chciał sobie przelecieć tamtą koleżankę, spokojnie bedzie robił to nadal:(

Gość zdradzona.a
jestem w ciąży to powinien być najlepszy okres w moim życiu, a on to wszystko zniszczył

Gość zdradzona.a
wynajął mieszkanie żebyśmy mogli zacząć wszystko od nowa, sprzedał samochód w którym bzykał tą kurwę, mówi że żałuje, że się zmieni, nie wiem czy mu wierzyć

Gość zdradzona.a
poradźcie coś, proszę

Gość złyyyy sen
obawiam się że on się nie zmieni będzie z tobą i może bedzie cie kochał ale co jakiś czas zdradzał :(

Gość ja ide so, niedz, pon, wt...
pewnie zaluje, ze sie wydalo... gdyby zalowal nie zdradzilby drugi raz! jak sie dowiedzialas?

Nie wyobrażam sobie aż takiej takiej sytuacji.... Miałam podobna...tez była długo z kimś, kto krótko przed slubem mnie zdradził, na szczęście nie byłam w ciąży. Kochałam go i nienawidziłam -rozstalismy się, do ślubu nie doszło.

Gość oby ta druga te nie była
w ciązy...

Gość brx
To, ze raz sie zdradzilo, nie oznacza, ze sie zrobi to znowu. Juz pierdol nie wciskajcie. Zdrade mozna wybaczyc, ale nigdy zapomniec-i to czy Wam sie uda zalezy od tego, czy facet naprawde Cie kocha, czy bedzie sie staral ratowac malzenstwo.

Gość constantine k
dla mnie 11 lat w zwiazku bez formalnosci to absurd. Albo zyjemy po 2 latach w wolnym zwiazku i tyle albo formalizujemy zwiazek i swiadomie mamy ograniczenia. Reszty nie widze oprócz rozstania. Zawaliliscie sprawe wspolnie. Pewnie jeszcze mlodo sie poznaliscie i nie mieliscie wiele doswiadczenia.To niestety debilizm

masakra. jestem przerazona tym jak zycie potrafi zaskoczyc. nie daj sie dziewczyno zdradzil raz zrobi to drugi i to po kilku latach tak zrobil a pomysl co bedzie za 20,30 lat?

Gość balla
Bardzo Ci wspólczuje, wiem co czujesz.. ja kiedy powiedzialam mojemu facetowi ze jestem w ciazy powiedzial zeby lepiej usunela.. bo on ma inna jest szczesliwy.. zostawil nas bylam na poczatku ciazy..teraz jest 3miesiac..wciaz cierpie... wiem jak to boli.. rozumie Cie bardzo dobrze;(

Facet który zdradza własną kobietę a tym bardziej żonę nie ma prawa być nazywany mężczyzną. Złamał daną Tobie obietnicę krótko mówiąc zachował się nie honorowo.

Gość MałaWalczy
Słońce ! Po 1 nie denerwuj się, bo nie sprzyja to maleństwu. Nie jest tak źle, skoro wiesz ze on załuje, to mieszkanie samochód... zależy mu na WAS ! :) Gdybyś była jedna, powiedziałabym Ci pomyśl czy kochasz go az tak zeby mu wybaczyc a jak nie to uciekaj, ale teraz nie jesteś sama - jest dzidzia, daj mu szansę na normalny dom. Zobaczysz ze z czasem to ucichnie, ale jesli się powtórzy, bierz maleństwo i uciekaj. Masz prawo kochać i być kochana, czasami warto dać 2 szansę, ludzie błądzą. A czas leczy rany. Trzymam kciuki, buziaki dla Ciebie i maleństwa.

Gość sylvia 007
Skarbie,to babiarz,bedzie chodzil na boki bo ma to we krwi,lepiej go nie sprawdzaj bedzie mniej bolalo,ciesz sie ze mimo to jest z toba,ale o wiernosci zapomnij!To zwykly prosty kundel,lubi wracac do cieplej budy,musisz sie tym zadowoic albo zyc sama z dzieckiem.

Gość jak to zrobić?
ja na Twoim miejscu bym go troche przetrzymala. traktuj go chlodno itd nie mow ze wybaczylas. niech sie stara. zobaczysz czy bedzie wytrwale probowal (czyli naprawde mu zalezy) czy odpusci (nie zalezy)

Gość fgfgghghghjh
11 lat w związku bez slubu to jakas PATOLOGIA

Gość rabarbar wiosenny
Pieprzycie głupoty. Ja byłam w związku nieformalnym 17 lat. Później zalegalizowaliśmy. Nie ma zdrad, nie ma żadnych dziwactw. A znajomi, którzy się dawno popobierali, narobili dzieci i z nas podśmiewali, dziś są po rozwodach, albo się właśnie rozwodzą 🖐️