Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaio sony

Ma ktoś z was SONY VAIO ...??

Polecane posty

Gość vaio sony

polecacie?? strasznie mi się podoba, chce go kupic ale czy warto?

Gość vaio sony
Bede ogladala na nim lekk a erotyke , ale ostry anal tez bo lubie .

Gość yankee
Mam, ok robi. Żadna rewelacja.

Gość gość
Z tych tańszych lapotopów (około 2000 zł) najbardziej funkcjonalne według mnie robi Samsung. Swoją drogą warto pamiętać, że wiele odpowiedzi w takich wątkach, to "komentarze sponsorowane". Dlatego, zanim się coś kupi, warto sprawdzić opinie na www.cosiepsuje.com . Tam piszą tylko o wadach danych produktów, więc na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.

Gość gość
mam drugi vaio. jeden 5-6 lat rewelacyjny wybor, nadal pieknie dziala. i jakis nowy z maja zeszlego roku, z okropnym windowsem 8 i od pol roku problemy :(( poza tym niedawno sony sprzedalo vaio

Gość gość
Ja też mam. Lap top jak każdy inny. Plusy? Ma podświetlaną klawiaturę oprócz tych przycisków , ; . /? \| `~ Touch pad znajduje się za bardzo po lewej stronie (wygodniejsze jeśli ktoś jest leworęczny) ja nie lubię ale nie zwróciłam na to uwagi. Klawiaturkę wymieniałam już 2 razy (mam wykupioną dłuższą gwarancję i to było dobre posunięcie z mojej strony). Najbardziej zużywa się przycisk pauzy (pod spodem opiera się tylko na jednej podstawce. Powinna mieć dwie) Efekt końcowy jest taki że ten przycisk na klawiaturze jest wyższy (jestem praworęczna). Nie kupiłabym go ponownie z tych względów. Złakomiłam się na podświetlaną klawiaturę bo pracuję po nocach i nie muszę oświetlać całego pomieszczenia. Natężenie klawiatury samo się ustawia.

Gość gość
Ma moje dziecko i ciągle coś mu się psuje. Do naprawy jeździł już 4 x a i z tym jest kłopot, bo sony nie ma serwisu w polsce. Tak więc laptop jeździł już do Niemiec i Anglii. Żeby zareklamować wadliwego laptopa najpierw trafi Cię szlag żeby dodzwonić się na infolinię, przejść wszystkie rozkazy, podać wszystkie numery, nawet nie próbuj odnieść go do sklepu, gdzie kupiłaś/eś, bo nie przyjmą. Dzwoń sobie. W życiu nie kupię żadnego soniaka. Nie dość że drogi, to taka sama chińszczyzna jak inne a cenią się jak nie wiem co i goowno oferują w zamian. Jak chcesz to kupuj, ja tam kupię samsunga albo lenovo jak będę potrzebować.