Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia3a3

klin klinem

Polecane posty

Gość kasia3a3

Dzisiaj zostawil mnie chłopak :( czy sprawdza sie ta reguła jak w tytule. Czy jak poznam innego teraz, to szybciej dojde do siebie, ma szanse udac sie taki zwiazek? Proszę o rady doświadczonych, dzieki.

Gość kasia3a3
nie układało się nam od dawna, dużo złego się wydarzyło, napożyczał ode mnie pieniedzy, kilka razy mnie pobił,ale wybaczyłam. Teraz jednak jestem sama.

Gość the exorcist
uda uda, tylko potrzeba czasu

Gość kasia3a3
podszywaczu nie dodawaj mi wiecej cierpien ok

Gość kasia3a3
Nie wiem, nie mam wiary, on mnie tak kochal i szanowal a jednak przyszedl taki czas, ze zostawil, to kto jeszcze mnie tak pokocha :(

Gość kasia3a3
kochałam go, ale ciagle mialam jakies chore watpliwosci, teraz jak mnie zostawil, wszystkie one nie maja znaczenia ech

Zapomnisz w końcu o nim, tylko nie utrzymujcie ze sobą kontaktu dopóki nie będziesz pewna, że już Ci "przeszło". Mnie klin w takim przypadku nie pomógł, ale może po prostu nie był najwyższej jakości ;]

Gość kasia3a3
a gdzie mozna poznac kogos wartosciowego w necie?

@ kasia3a3 22:40 (...) Czy jak poznam innego teraz, to szybciej dojde do siebie, ma szanse udac sie taki zwiazek? (...) - z obserwacji wynika, że takie Kliny to tylko pozorna pociecha i zamiatanie "śmieci pod dywan". Dopóki nie przepracujesz tematu (mam na myśli odbudowanie poczucia własnej wartości) i nie poczujesz, że Ci minęło (ale bez oszukiwania samej siebie) to kolejni Panowie występujący w roli Klinów będą jedynie pogłębiać Twoje obecne samopoczucie. Wszystkiego dobrego. __________________