Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litości nie znają

Jakie macie mankamenty ciała? Powiedzcie, ja napisze swoje

Polecane posty

Gość Litości nie znają

Zaczynając od góry to cienkie włosy, jasne brwi, to sobie poprawiam. Później jest biust, obwisły:/ a do tego mały i z dużymi otoczkami:( brzuch mi trochę odstaje. Coś mi wystaje z odbytu jakby, choć to nie hemoroid. No i duże giry. Kobieta zdecydowanie jest piękniejsza w ubraniach

Gość sorellabella2
A wiec tak: wasy i ogolnie ciemny silny zarost brzydki kartoflany nos nadwaga brzydkie palce u stop

Gość martuśśku s
trądzik i ślady na twarzy, nos ciut za szeroki, wąskie usta, mały biust, stercząca łopatka, zniszczone końcówki włosów

Gość Litości nie znają
Nie podoban się sobie nago:'(

Gość Zuzanna______
krzywa jedynka (chociaz niedługo będę mieć aparat),rozstępy na piersiach i udach,małe oczy

Gość pier... post zajadam sie czym
Grube nogi!!! Włosy!!

Gość bra bra
wielki tyłek i uda, nie jest mi dobrze w spodniach. Nie jestem gruba ale ten tyłek. Poza tym "brudne" łokcie (tarczyca) i cienkie włosy. Troche za wysoka. Poza tym jestem ideałem.

Ja mam jasne rzesy i dlatego musze je malowac i nogi mi sie nie podobaja wg mnie lekko krzywe choc tu na kafe sie podobaly heheh.i tylek moglabym miec wiekszy ale sie nie da heh a i nos srednio mi sie podoba ale ujdzie w tlumie

Gość RAPRAPER
u mnie trochę za dużo w udzie, ale jak siedzę to widać oraz mała ginekomastia, która mnie zaczyna niepokoić bo jeden sutek jest całkowicie twardy, a drugi normalny

Gość Zuzanna______
aaa i mam duży brzuch :/

Gość wszystko mam do dupy
rzucilam studia bo wpadlam w depresje przez to musze isc do roboty i zarobic pieniadze na poprawki chirurgiczne, daje sobie rok na to

Gość dziś na pomarańczowo
moje wady, czyli to, co może nie podobać się innym, a na co mam serdecznie wyjebane :D: - mały biust - płaski tyłek - grube uda - duże stopy (41) - wysoki wzrost (180) - włosy na przedramionach - cellulitis

Gość wszystko mam do dupy
a potrzebuje kilkadziesiat tysiecy na to jestem w czarnej dupie i nie, kurwa, silownia nie pomoze

Gość Litości nie znają
A i zapomniałam o krzywych zębach. Czy 62kg to dużo jak na dziewczynę o 174wzrostu?