Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ireneusz8888

O co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość Ireneusz8888

Czesc, napisze tak w wielkim skrocie. Na przelomie kilku lat, laska splawila mnie 2 razy. Za kazdy razem bawila sie w gierke 'wzbudz zainteresowanie i olej''. Grala sobie na moich uczuciach i udawala ze nie wie oco chodzi. Jak chcialem ''domknac'' to sie w koncu speszyla... Po 1 splawieniu minelo troche czasu bo olalem ją. Po paru latach odnowila kontakt i spotykalismy sie od nowa i znowu ta sama historia az mi w koncu nerwy puscily i zaczelem z nia o tym gadac. Nie ukrywam zalezalo/y mi na niej. Odbilem test na ''bycie przyjaciolmi'' i olalem. Po jakims czasie sama znowu nawiazuje kontakt i chce sie spotkac. Do spotkania nie dochodzi z jej winyi to 3 krotnie... Znowu olewam na tydzien. Po tyg odezwala sie we wtorek zeby sie umowic na za tydzien bo jej podobno na tym zalezy zeby sie spotkac.... W piatek wyslalem esa zeby podtrzymac kontakt i zero odzewu, total olewka :) Troche sie w to wkrecilem niepotrzebnie... Macie jakies rady ? Definitywnie to od siebie odciąć czy próbować ... ? Najgorsze jest to ze ona na maksa nie wie cczego chce.....

Gość bebebebebebe
zgadzam sie z powyższym olac... ps.jestem kobieta;)

Gość Ireneusz8888
ehh chyba tak zrobie, juz mnie to meczy. czasami mam wrazenie ze ona chyba po prostu woli byc sama albo szuka ksiecia.

Gość Ireneusz8888
dzieki za rade

Gość Ireneusz8888
Wesolych Swiat i dobrej nocy. Hej