Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakamera 2

Jego rodzina

Polecane posty

Gość pakamera 2

Poznalam fajnego chlopaka, naprawde w porzadku, ale jego najblizsza rodzina mnie troche przerazila, a mianowicie najblizsze ciotki pija, jak przyjezdzaja na wszelkie imprezy to bez alkoholu sie nie obejdzie, przy tym walcza ze soba, lepsza strona rodziny nie chce kontaktu z z moim nowopoznanym chlopakiem, siostra choruje na epilepsje i wlasnie zostawila matce synka, bo sie zwiazala z jakims alkoholikiem, pod nieobecnosc matki przychodzi do domu i zabiera co jej, ostatnio tv i dziecku komórkę. Kuzynka jest chora psychicznie. Chyba to juz wszystko. I tak jak mowie, chlopak jest kochany, ale nie wiem czy sie w tą rodzine pakowac bez urazy dla nikogo.

Gość pakamera 2
wszyscy spicie? :)

Gość haszhaszhasz
Pytanie, po ile macie lat i jak dlugo znacie sie?

Gość haszhaszhasz
A. Hitler takze mial nie najlepszy rodowod i akurat na nim odbilo sie w sposob o jakim wszyscy wiemy.

Gość pakamera 2
mamy po 30, pare miesiecy

Gość haszhaszhasz
No to jaki to chlopak? To facet, nie chlopak. Mam znajoma, ktorej siostra jest niewydolna zupelnie zyciowo, nieodpowiedzialna, zwiazala sie z alkoholikiem bezrobotnym od 11 lat:O natomiast owa znajoma nie jest w niczym podobna do swej siostry. Pobadz sobie ztym facetem (bo pare miesiecy to krotko bardzo) i zobacz jak to jest z nim. Chyba, ze sie boisz i uwazassz, ze nie masz czasu wtedy ciao.