Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesiejakniewiem

Boję się przyprowadzać chłopaka do domu

Polecane posty

Gość bojesiejakniewiem

Hej Tak jak w temacie a to ze względu na moją mamę.. Wygląda młodo jak na swój wiek, za sprawą solary, mocnego makijażu, tipsów, miniówek... za każdym razem kiedy przychodzę z chłopakiem do mamy (a szczególnie kiedy jest jakaś okazja do wypicia alkoholu) ona zaczyna z nim flirtować :o.... Patrzy na niego, cały czas z nim rozmawia, kładzie specjalnie nogę na nogę w miniówach żeby on widział... ogólnie no wiadomo jak kobieta się zachowuje jak chce zainteresować faceta.. a on mi ciągle powtarza, że mnie kocha najbardziej na świecie ale mi jest po prostu przykro bo jak oboje są podpici to ja idę na bok, mogę wyjść a on ma to w dupie. Tak świetnie mu się gapi i flirtuje... a moja mam robi to przy swoim mężu (to nie mój tata) .. nie wiem już co robić za każdym razem czuję się jak zero:(

Gość nierealnyrealista
podsuń jej jakiegoś napalonego kolegę, a potem zajmij sie ostro swoim chłopakiem....

Gość pot
patologia...

Gość bojesiejakniewiem
no my nie jesteśmy patologią, to nie rodzina pijusów i awantur ale takie sytuacje jak wcześniej opisałam mają miejsce , nie wiem co robić boję się odrzucenia i ogólnie mam strasznie niską samoocenę... bardzo lubię przychodzić z nim do mamy ale i boję się..

Gość nierealnyrealista
e tem...od razu patologia.....poprostu życie....

Gość bojesiejakniewiem
wiedziałam, zawsze można na Was liczyć

Gość urabura
Koszmar! A nie mozesz porozmawiać z Mamą? Żyby się uspokoiła i nie zachowywałą jakby ją pi z da swędziała

Gość bojesiejakniewiem
gadałam nawet przy jej facecie ale ona tylko się głupio uśmiecha a jej facet jej dogryza...no i ona z tego też się cieszy :o

Gość urabura
Kurcze nie wiem co Ci doradzić, jakie masz układy z Mamą? Nie możesz jej wprost powiedzieć żeby sie tak nie zachowywała? Ile masz lat? i jak długo jesteś z chlopakiem?

Gość bojesiejakniewiem
z mamą nienajlepsze właśnie przez takie akcje.. ja mam 21 lat i jesteśmy razem 2 lala.

Gość urabura
To unikaj przesiadywania z nią, nawet jak Was zaprosi żeby razem posiedzieć czy pogadać to mów nie i koniec. Jak zapyta dlazego, to powiedz że CI po prostu wstyd, że Matka zachowuje się jak gimnazjalistka i stara się kokietować Twojego chłopaka. Nie będziesz tego tolerować i po prostu zakończ te kontakty. Jak go zapraszasz to do swojego pokoju drzwi na klucz i won jak się nie potrafi zachować jak Matka to niech nie przeszkadza.

Gość hgfkkkkk
Czemu jak ona zaczyna tak robić nie powiesz na głos czegoś w stylu "zwiędła i pomarszczona i za świeżymi się ogląda."?:D

Gość bojesiejakniewiem
przez nią wolę siedzieć u niego , przynajmniej tam nie czuję się niepotrzebna i olana. Masz rację , chyba trzeba będzie ograniczyć kontakty..z chłopkiem też gadałam na ten temat, mówiłam mu, że mi przykro a ten jeszcze mi mówi "sorry ale urodę masz po mamie więc nie dziw mi się" ...... no zwariować idzie:(

Gość bojesiejakniewiem
no bo to jednak moja mama, nie powiedziałabym do niej czegoś takiego ..

Gość hgfkkkkk
Chlopaka też masz do dupy, fajny nie pozwoliłby się czuć swojej dziewczynie olana.

To ze kobieta stara się zawsze dobrze wyglądać, długo zachowuje urodę, nie ma w tym nic bulwersującego lecz twoja matka przesadza i nie budzą zdziwienia Twe obawy wobec jej żenującego, niedojrzałego postępowania.

Gość urabura
Ja zabiłabym za taki tekst faceta. Zapytaj czy nie byłoby mu przykro gdybyś flirtowała sobie z innymi przy nim i czy chciałby jeszcze wtedy z Tobą być?? Jak Matka zapyta czemu nie przychodzi to wyganij wszytsko i powiedz żeby się zastanowiła bo jak kiedyś będziesz mieszkała z facetem to nie będziesz mogła jej do własnego domu zaprosić ani Wy nie przyjdziecie jej odwiedzić bo Ci wstyd za jej zachowanie

Gość bojesiejakniewiem
to już chyba nie dane mi szczęście , za każdym razem będzie tak samo.. bo ja nie jestem wypacykowaną lalką, wolę czuć się swobodnie.. jestem zwykłą dziewczyną, zadbaną. Tyle , że wolę się ubrać jak mi wygodnie bo w 15cm szpilach mi nie wygodnie po prostu...a faceci lecą chyba na te modeleczki z tipsami i solarą:( tracę już zapał i nadzieję, że będzie ok.

Gość bojesiejakniewiem
jeszcze dzisiaj zobaczymy jak będzie .. jeśli tak samo to powiem i obojgu, żeby się zajęli sobą i mam ich w d.... że może trafi się lepszy, dla którego będę jedyną i wartą szcunku.

Gość urabura
Ogranicz kontakty faceta z matką po prostu.

Gość urabura
dokładnie powiedz, że chcesz byc najwazniejsza dla faceta tak jak on jest dla Ciebie. Skoro on ma inne pragnienia to niech szuka sobie innej

Gość rtwtwet
Nie rozumiesz, że masz jedną i najważniejsza zaletę, której ona Ci zazdrości i najkrótszymi spódnicami jej nie zdobędzie: młodość. Radziłabym zwyczajnie ośmieszać mamę. Robić uwagi do jej wieku - bo to jej kompleks.

Gość brudopiss
xmexa > gruba nie znaczy że nic nie zrobi. Znam rodzinę, gdzie matka wpadła bardzo szybko (mając jakieś 15 lat), jej córka ma teraz 17 lat, przyprowadza już chłopaków do domu a matka ostro z nimi flirtuje. Jest jeszcze młoda, fakt że gruba, ale buzia śliczna i młodzieńcza, duży biust, głębokie dekolty, szpilki itd... Np. siedzą przy stole, ona niby coś chce podać, po coś sięgnąć ale tak to robi żeby chłopakowi prawie biustem przejechać po twarzy - a ma obfity. Chłopcy się ślinią, ona dodatkowo robi im różne sugestie

Gość autorko nie obraz sie
ale jesli Twoj facet pije akohol z Twoja matka to jest ''patologia''. Kiedys myślałam tak jak ty ze to normalne,wyszlam za maz i rozwidłma sie a moj eks dalej spotyka sie z moja matka na piwko :( poprostu niemoge w to uwierzyc,albo urzadzaja sobie weekendy z grillem ,moj tata,mama i eks oraz inni czlonkowie mojej rodziny. Co innego wypic piwo od czasu do czasu a co innego pic na tyle zeby oboje byli pijani i nie zauwazaja twojego znikniecia. Nie wiem ile masz lat,ale ucz sie lepiej na cudzych błędach :)

Gość urabura
a jak spędzacie Święta? On przychodzi do Was?