Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółkawymysloan

Mam wymyślonego przyjaciela

Polecane posty

a mam 19 lat :O Mało tego, wymyslilam sobie nawet cala rodzine :O

i często opisuje w Wordzie co robimy itp. :O Nawet dalekie ciotki z kanady sobie wymyslilam

Gość za dużo myślisz
za mało zyjesz

Gość kjskjsdkijsdd
Ja miałam wymyśloną siostrę (bo jestem jedynaczka), ale to bylo jak mialam jakies 12 lat

Staszek, zebys wiedzial ze fascynujace :D Szczególnie jak moaj wymyslona matka miala romans z wymyslonym sasiadem - mezem wymyslonej historyczki

Gość kjskjsdkijsdd
W takim razie opisuj swoje fantazje dalej, a pozniej wyslij do wydawnictwa, moze wydasz ksiazke

W tym roku jade do wymyslonego kurortu nad srodziemnym

kjskjsdkijsdd - To nie jest smieszne :O Ja juz czasem mysl ze to prawda i jak rano sie bduze to zastanawiam sie gdzie jestem :O Bo wymyslone meiszkanei wyglada inaczej

a nie wolisz miec prawdziwego przyjaciela, zamiast wymyslonego?

Gość kjskjsdkijsdd
A może to początki schizofrenii? Bo życie we własnym świecie i oderwanie od rzeczywistości nie jest ani zdrowe, ani normalne. Znajdź sobie PRAWDZIWEGO przyjaciela i przeżywaj z nim PRAWDZIWE przygody, pojedź z nim do PRAWDZIWEGO kurortu nad morzem śródziemnym. Podpytaj rodziców, może masz PRAWDZIWE ciotki z Kanadzie, albo w jakimś innym kraju i odwiedź je.

Nie rozmawiałam o tym z nikim bo to wstyd :O

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!HEH
MAM IDENTYCZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Z tym,ze ja opisuje jakies zdarzenia z przyszlosci i wierze ze to prawda,lub spisuje swoją przeszłosc i jestem w 1--% ze tak bylo naprawde i ciezko mi uwierzyc ze bylo inaczej,i czesto zastanawiam sie gdzie jestem i co sie dzieje,o co chodzi i dlaczego jest tak dziwnie:D

w 100% pewna :D:D:D

Gość Uroczy Roman
A penisów sobie nie wymyślacie ?

HEH - No to ja przyszlosci nie opisuje, ale z przeszloscia tez tak mam :O po Bozym naordzeniu wymyslilam sobie ze byla u mnie cala rodzina, ciotki, babki i ze sie zakonczyla ogromna rodzinna kłótnią :)

Gość kjskjsdkijsdd
Leczcie się wszyscy :O Zaraz po świetach radzę iść do psychiatry po jakieś silne leki

Gość gddddddddddddddddddd
dobre,dobre :D ja mam podobnie ale nie wyobrażam sobie innych rodziców,ciotek tylko po prostu inny świat,innych ludzi a jeśli chodzi o mnie to wyobrażam sobie siebie z meżem i z dziećmi :D mi to pomaga,np. po kłótni z rodzicami zamykam oczy i odpływam,wyobrażam sobie dobrą rodzinę,pełną miłości a to co sie działo odchodzi w niepamięć...rzeczywistość nie zawsze jest zdrowa i do przyjęcia,trzeba sobie jakoś radzić i sobie świat ubarwiać choćby w myślach nie mam schizofrenii bo wtedy nie potrafiłabym rozróżnić tych światów a potrafię,nawet jak sie bardzo w to wciągne wiem że to kontrolowane.

Gość jaaabuuuuuuuuuuuuu
wymyślasz to sobie, opisujesz, ale nikomu tego nie mówisz, więc to jest tylko dla Ciebie, tak?

jaaabuu - no dokladnie

Gość jaaabuuuuuuuuuuuuu
to może nawet nie jest takie złe, skoro jest Ci tak łatwiej. Gorzej byłoby gdybyś komuś opowiadała o tym, a Ty masz po prostu bogate życie wewnętrzne ;) Widzisz w tym problem?

Gość ahasianka
ale co w tym złego, ja też wymyślam sobie różne rzeczy, różne historie, przecież tak naprawdę KAŻDY Z NAS TAK ROBI!!!! Ile z nas codziennie marzy, zastanawia się, co by było gdyby, lub zamienia sobie smutne wydarzenia z życia na te weselsze!

Dla mnei to nei jest problem, ale to dziwne

a ja wyobrazam cale zycie inne,od nowa :D i wlasnie uciekam od rzewczywistosci,bo bym szału dostała.

ja chce opowiadaco tym innym i czuje ogromna chec opowiadania :O i opisywania,mowienia o tym wszystkim co sie dzieje

Gość ahasianka
zawsze można sobie poprawić tym nastrój :D

Gość no ja mam podobnie autorko
tzn mam wymysloną grupę przyjaciół (od lat) a od oko,ło roku wymyślonego faceta który jest we mnie zakochany, jest super w łóżku, super przystojny i bogaty itd cudo w ogóle. jak jestem sama w domu to gadam do siebie tzn do niego, do nich. matrwi mnie to bardzo. zwlaszcza że mam męża i małe dziecko bardzo ich kocham, nie jesteśmy biedni ani nieszczęśliwi, mam pracę chociaż niekoniecznie taką która mnie spełnia ... ... ale najwyraźniej chyba czego mi w życiu brakuje, skoro mam takie głupie fantazje ... wiem, że to napradę niepokojące co się dzieje w mojej głowie :(:(:( chyba wybiore sie do lekarza....

Zrobił się z tego nie lada problem, bo wymyślony przyjaciel zaczął się do mnie dobierać.