Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 26 - nieudacznik

Doszedłem do wniosku, że jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość Prawiczek 26 - nieudacznik

Nie mam prawa jazdy, nie miałem nigdy super pracy, mieszkam z rodzicami, jestem niezaradny, uzależniony od stron erotycznych, codziennie się masturbuję, studia skończyłem, ale nie mam planów na przyszłość i pomysłu na siebie, ciągle gdybam i marzę, nie umiem działać pod presją czasu, nic nie planuję, żyję chwilą, stoję w miejscu, nic nie kalkuję, dużo za to myślę o tym jakbym chciał wyglądać. Inni non stop mają w tym wieku rękę na pulsie, mają poważne stanowiska albo swoje firmy, samochody, kredyty, swoje mieszkania i wiedzą że każda sekunda ma wpływ na ich życie. Jeden błąd na drodze może być katastrofalny w skutkach, jeden błąd w pracy bądź w firmie może doprowadzić do utraty pracy lub popadnięcia w długi i utraty firmy i za co będą spłacać kredyty? A ja jak osioł myślę o niebieskich migdałach

Gość OMN33443OM
weź pożyczkę i wyjedź gdzieś z dala od cywilizacji ; ] np oceania

Gość dziś na pomarańczowo
znajdź pracę albo poszukaj innej, jeśli masz posadę, a reszta sama się rozwiąże. człowiek jak ma za dużo wolnego czasu, to wymyśla sobie problemy, z nudów. mnóstwo ludzi nie ma żadnego pomysłu na siebie, ot chodzą do pracy, robią zakupy, gotują, sprzątają, czasem pojadą na wakacje, wyjdą gdzieś z jakimiś znajomymi i to by było na tyle. niektórzy mają hobby, niekoniecznie porywające, ale coś tam robią w wolnym czasie. szałowe i luksusowe życie ma niewiele osób, także przestań dołować.

To wszystko że patrzysz na innych. :O To że nie masz prawa jazdy nie znaczy że nie potrafisz prowadzić samochodu. Użalanie się nad sobą do niczego cię nie doprowadzi. Może jakaś równie przybita desperatka, padnie na kolana i obciągnie ci z litości i nagle się obudzisz. I będziesz żył długo i szczęśliwie. :)

Gość Cycollindaaaaaaaaaaa
No człowieku jesteś żałosny. Szkoda podatków na takich ludzi

Gość zalosni to jestescie wy
kogos tak oceniajac

Ja to bym, kurwa mać, chciał żyć tak jak Ty! Luz, blues, żadnych zobowiązań, kredytów i takich tam. Można się bzykać na prawo i lewo i żyć z dnia na dzień. Tak trzymaj!

Nie żyję tak bo, do cholery, w którymś momencie życia popełniłem kilka poważnych błędów. A teraz żona, dzieci, kredyty, praca i żadnych panienek na zmianę. Próbuję podtrzymać kolegę na właściwym kierunku życia.

Jest i koleżka11 :) Już myślałem że trzeba będzie zapłakać. :) A tu proszę :) Zapisałeś się na siłownię że tak odżyłeś ? :P

A jak :P Ledwie trochę koksu popłynęło przez moje nieugięte żyły, NieUstraszona bosko zakręciła zadkiem, i o to jestem, naczelny mizogin w całej okazałości :P

Gość prawiczek macius
ja tez jestem niudacznikiem bo jeszcze nie uprawiałem seksu a mam a mam wiecej lat niz ty

Gość mam 29 lat to co?
Mam prawo jazdy już parę ładnych lat, zdobyła kilka 3 000 tysięczników, mam ambicje i plany na przyszłość. Mam hobby i talent malarski. Z wyglądu nic mi nie brakuje :) Nie uznaję byle było aby było. Kropka.

Gość Ideanalia
Wyjedź za granicę - trochę się ogarniesz, poznasz nowych ludzi. Nawet na rok, ale pojedź. To lepsze niż 5 lat studiów ;) A poza tym - działaj. Mniej myśl - więcej działaj.

Pięknie pomarańczo o wieku 29 lat. A gdzie haczyk ? Chyba tak bez powodu nie wpisałeś się w temacie o wręcz koncertowym przegrywaniu życia. :D :D

...ale kartę rowerową chyba masz ? Jak nie to może chociaż przedarty bilet z kina lub teatru. Kupon z totolota ? Wszystko się liczy. Tylko nie pisz że spacerowałaś po parku przytulając się do swojego chłopaka. To dobije tych malkontentów i jeszcze gotowi są pomyśleć o skoku :(

Gość mam 29 lat to co?
Wpisałem się bo jestem przekorny z natury. A kartę rowerową zdałem od razu kiedy kwalifikowałem się na nią wiekowo :D