Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż mnie obwinił o wszystko

Bez dziecka zyje sie lepiej a maz mnie obwinil o wszystko!!!

Polecane posty

Gość mąż mnie obwinił o wszystko

Opisuje sytuacje chociaz wyda wam sie nieprawdopodobna. Ja nigdy nie chciałam byc matką to nie dla mnie karmienie piersią, przewijanie, kąpielki, papki, pomaganie w lekcjach to zbyt ciężka praca. Wolałam pójdź na 8 godzin do pracy, wrócic do domu, usiądź przed tv z kawką i ciasteczkiem. Wczoraj pokłóciłam się z mężem, powodem tego było kilka zdarzeń. Syn jej znajomej ożenił się a za trzy miesiące zostanie ojcem Córka jego znajomego urodziła dziecko Mąż powiedział że zazdrości swoim znajomym. Że jego kuzyn został dziadkiem, że drugi kuzyn też został dziadkiem, że jego siostra została babciom i piowiedzi tego wszystkiego a ja że nie ma czego zazdrościc wtedy on zrobił mi awanture że się zabezpieczałam, że nie chciałam mu dac dziecka a on teraz jest z niczym. I opowiada mi o 20letnim chłopaku który zrobił bachora i się ożenił czyli zmarnował se życia i o 19latce która zaszła w ciążę i też spieprzyła życia sama bez męża i co więcej jego znajomi w ten sposób zostali dziadkami a on im tego stary kretyn zazdrości.

Gość ola z wawy
Zostaw męża i żyj sama. Ty już jesteś za stara na dzieci, ale on ma jeszcze szansę. Żyj i daj żyć jemu!

Gość synek uczy się czystości
pojdź?usiądź?po jakiemu ty piszesz?

babciom?

ile ty masz lat ?50stke?

Gość pierdupierdu
A cóż w tym dziwnego ,że mąż chce mieć dzieci.Taka kolej rzeczy. a przed ślubem mówiłas mu ,że nie chcesz miec dzieci?

Gość a co mi tam-napiszę
Przecież to ta prowokatorka co ma pojebaną rodzinę samych nieudaczników a ona jedna idealna,nie wychwyciliście tego?