Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeszowianka20

Praca zagranica ?? Kto jedzie??

Polecane posty

Hej szukam osob chetnych do pracy na okres 3 miesiace od lipca do konca wrzesnia . jest ktos zainteresowany lub sie wybiera a szuka osoby?? jak co to pisac :) Mam 2 oferty ale sama w ciemno sie boje jechac takze jak ktos chce zapraszam:)

Gość your mother
zależy gdzie?

myslalam o zbiorach albo kelnerstwo ;p ale tak szczerze nie mam jeszcze konkretnej oferty stad pytam bo nigdy nie bylam w boje sie w ciemno jechac ;p a w polsce to ja niczego sie raczej nie dorobie ;p

Gość fatzecikd
ja też chyba uderze gdzieś za granice w tym roku

Gość Chung. Tzong
to masz oferte czy nie, raz piszesz że masz a raz z nie masz

ja na bank wyjadę jak coś będzie pewnego. jest praca we Włoszech w polskim hotelu. tak 1700 lub 1800zl ale za darmo mieszkasz masz prad i wode za darmo i jedzenie czyli masz czysta pensje wydajesz na to co chcesz jesli chcesz :) biuro@buksatravel.pl---> wyślijcie tam mejla ja wysłałm ale się nie odzywają \.. ale wiem że praca sprawdzona.

Gość buksasrawel
Byłam tam i nie polecam! tragedia moze i masz to 1700zl ale harujesz jak wol!! jedziesz na kelnerka a sprzatasz kible!! najgorsze sa wymiany!!! zero organizacji, malo ludzi do pracy! wiec jesli dla ciebie zapier***anie na pełen etet jako kelnerka, sprzątaczka + ani jednego dnia wolnego za 1700 zl to rewelacyjna oferta to gratuluje!! :D Ogólnie nie polecam, byłam tam w zeszłym roku więc wiem!