Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fat biatch

Roztyłam się jak dzika świnia!

Polecane posty

Gość fat biatch

Zawsze byłam szczupła, ale ostatnio siedzę tylko przed kompem i żrę chipsy i czekoladę i paluszki na zmianę. Teraz mam wielkie odstające brzuszysko, i grube uda pokryte cellulitem :o Plis, powiedzcie mi coś, żebym ruszyła dupę i zaczęła ćwiczyć :o

Gość cześć pśp
:classic_cool:

Gość bzawik
a fuuj, nie dotknąłbym kijem

Gość pani t
Tak czytam Twoj teks i pomyślałam sobe, że właśnie robie to samo :( zajad się czekolada, siedze przy kompie, zero ruchu..

Gość wierny tomasz
maciury bleeee

Gość pasinda 036
nie macie się dla kogo starać? macie facetów? a może postarajcie się dla samych siebie?

Gość fat biatch
Chciałabym się starać dla siebie. Postanowiłam niedawno, że codziennie będę robić brzuszki, ale większość czasu zapominam :o . To przez zimę się tak roztyłam, ja nawet zbyt dużo nie jem, w lato nic mi sie nie chce i jadę na samych sałatkach, ale zima to tragedia :o

Gość fat biatch
Zapomniałam jeszcze dodać, że w lato często jeżdżę sobie na rowerze z koleżanką, więc niedługo pewnie znowu zacznę, całe szczęście..

Gość RizingHil
To nie wasza wina. Jesteście uzależnione od słodyczy i przekąsek a na dodatek od soli drogowej :) Waszą rolą jest kupować tego więcej i więcej aby koncerny spożywcze miały zysk a przy okazji zarobią tez koncerny farmaceutyczne i kosmetyczne :).......Ćpun który posmakował hery rzdko wychodzi z nałogu, grubas który zasmakował w przekąskach i słodyczach tak samo, żal mi was ale nie mogę pomóc.

Gość Baran-z-wariatkowa
miłość to zuo, czekolada jest lepsza

Gość Baran-z-wariatkowa
od wódki się chudnie? fuck yeah

Gość t7t6
po 1 czemu caly czas siedzisz przed kompem???jesli masz powody to zamiast czipso wes sobie jabuszka:) sa b dobre na trawienie zamiast coli itp zielona herbatka z cytryna...na przeczyszczenie?efekt murowany i slodz miodem a nie cukrem, pij duzo wody rob przysiady brzuszki i schudniesz:) wyrzeknji sie tyko tych zlych potraw

Gość fat biatch
I tak nie słodzę herbaty od paru lat i zawsze pijam zieloną. Niestety najgorsze jest to, że cały czas muszę przegryzać coś słonego lub pikantnego :o