Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od urodzenia brak szans na spe

mam krzywe nogi :(( nie mam szans na prace moich marzen /// ?

Polecane posty

chciałabym być : striptizerką tancerką erotyczną tańczyc na rurze

Gość wrenczyk26
daj fote

a co wg ciebie jest lepszą pracą? chyba nie jakas szara sekretara w mudnurku która usługuje szefowi i obala mu gały ja moge świecic cyckami bedąc przy tym dziewicą nikt mnie nie bedzie macal

Tylko zauważ że dla mężczyzny kobieta która jest dziwką, tancerką erotyczną czy striptizerką jest określana jako dziwka i tyle. Dla nich nie ma większej różnicy.

Gość wrenczyk26
krzywe nogi nie przeszkadzaja w byvciu striptizerka . Wiekszym problemem jest nadwaga .

wredna blondyna jest facetem, więc na pewno siedzi w mózgu faceta i wie co myśli facet :classic_cool:

Gość wrenczyk26
modelki erotyczne nie maja nadwagi .

wredna myśl co chcesz, w końcu jestes blondynka :O :O :O chuj mnie obchodzi co myslisz nadwagi nie mam ;) nigdy nie miałam, jestem raczej chuda a chude są mało seksi :O no chyba że dla koneserów, mam 174 cm wiecczasem załapywałam sie na modelke, ale to durne zajęcie, ciuchy mnie nie kreca i świat mody :O

piczekson Uwierz mi że mam rację. Nie trzeba być facetem żeby znać męską psychikę. Wiadomo ze są wyjątki ale np dlaczego żaden ojciec nie chciałby zeby jego córka była striptizerką? Właśnie dlatego że wie jak inni faceci traktują taka kobiete.

we wtorek przejde sie do klubu, oby mnie nie wyśmiali, zresztą mało mają chętnych do pracy, wiec powinni mnie przyjąć :D oby byli przystojni ochroniarze :)

Gość rózowy Polo koszulek
mi by nie przeszkadzało jakby moja córka była :) wiele artystycznych dusz tak zaczynało :) w mieście nikt nie patrzy na zawód, nikt nie wtyka nosa w nieswoje sprawy, ale jesli mieszkasz na wiosce autorko, to licz sie z poglądami takimi jak reprezentuje Wredna Blondyna - tam nawet jak na dyskotece w ciuchach tańczysz to juz jestes dziwka

Gość wrenczyk26
moja corka moglabybyć modelką erotyczną ,ale striptizerką nie chciałbym by została .

Gość wrenczyk26
striptiz striptizem ,ale jak sie konczy striptiz to pewie czesto sa propozycje obrobienia pałki ,, . A modelki erotyczne dupy nie daja tylko sie rozbiertają . POnad 50 % striptizerek robi cos wiedzej niz striptiz .