Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SoprAAno

Jaki wstyd przeżyłem wczoraj... no masakra

Polecane posty

Gość SoprAAno

ehh nie ma to jak wyglądać jak dziecko :/ wczoraj miałem taką sytuacje, podjechałem po naprawdę zajebistą laskę z wyglądu autem i mieliśmy pojechać do znajomych na małą imprezkę po drodze mieliśmy kupić alkohol, podjechałem pod sklep- jej nie chciało się już wysiadać, więc mówie "dobra to co tam chcesz? to ja już kupie.." wchodze do sklepu.. no i kurwa oczywiście stało się to czego się obawiałem czyli? babeczka, która miała na moje oko z 20 lat.. zapytala o dowód, kurwa jaki wstyd... w sklepie kolejka, więc odrazu wszyscy zaciekawieni sytuacją.. ponieważ nie brałem dowodu z auta, wyskoczyłem szybko tylko z kasą w dłoni i tyle.. no kurwa mać mam 25 lat i nadal mnie pytają o dowód, to naprawdę żenujące i wracam jak ciota do samochodu bez alkoholu i mówie, że musze wziąść dowód bo mi nie chcą alkoholu sprzedać :O mi kurwa... facetowi lat 25... i co? patrze w schowek okazało się, że nie mam ze sobą dokumentów bo dzień wczesniej przekładałem je do spodni i zapomniałem wyjąć !! no co za wstyd, ta laska musiała specjalnie wysiadać aby kupić ten alkohol czułem to zażenowanie w jej oczach tą sytuacja.. a wstyd jaki przeżywałem wtedy to nie da się opisać, kurwa .... jestem gównem :(

Gość OPWP
A mógł być jeszcze większy jakby i tej pannie nie chciała sprzedać pod pretekstem że to dla tego raka co tu był chwile temu ten alkohol :)

Gość SoprAAno
ta... to już w ogole , ale kurwa wiecie co jest żenujące? ta laska ma 21 lat.. a wygląda poważniej niż ja, facet który ma 25 lat :O kurwa a jaki przypał by był, jakbym sam był i miał kupić alkohol dla wszystkich na tej imprezie.. i bym przyjechał bez niczego i powiedział, że mi nie sprzedali :O

Stary, zamień się ze mną!! Ja byłabym szczęśliwa gdyby mnie ktoś o dowód zapytał:D:D Zapuść wąsy i brodę to ci doda lat:P

Gość wielkanoc
Ile masz wzrostu?

Gość kjkjlkjlk
po prostu noś ze sobą ten pierdolony dowod i przestan pisac pierodly... kurwa co drugi oddalby wszystko, aby gdzies jechac swoim autem z na rpawde zajebista laska z wygladu czlowieku !!!

Bajoku, a prawa jazdy nie miałeś? Tam stoi jak byk kiedy cię matuś na świat wydała:P Coś nam tu bajki opowiadasz:):)

Gość znak zapytaniaaaaaaa
ha ha dokladnie:)

Gość do SoprAAno
Nie przesadzaj tylko się ciesz :) A przepraszam Justin Bimber to wygląda na oprycha? Teraz taka moda, jesteś na fali, zrób z tego atut. Podczas kiedy koledzy będą się starzec, mieć spózniony trądzik i piwny brzuszek Ty będziesz miał piękna twarz. Powinienes podziękować ekspedientce za komplement i nie przejmować się dziewczyną która kupiła alkohol. Bo jeśli jest warta zachodu pominie całe zdarzenie milczeniem.

soprano zwial,bo mu sie prowo nie udalo;)

Gość SoprAAno
a więc tak.. prawo jazdy tez zostawiłem w domu, wybrałem się w droge bez zadnego dokumentu (mialem tylko dowod rejestracyjny) kolejna sprawa.. no sorry, ale dla mnie to nie jest atut, że mam 25 lat a twarz 17 latka :O , dziewczyny raczej w poważnym wieku nie szukają dzieci tylko też poważnych facetów.. kolejna sprawa.. /// k**wa co drugi oddalby wszystko, aby gdzies jechac swoim autem z na rpawde zaj**ista laska z wygladu czlowieku !!! /// tak? to ciekawe... bo, samochód mam prawie 20 letni, który ma kurwa 50 koni mechanicznych, nie ma nawet wspomagania kierownicy o klimatyzacji nawet nie wspominam... a ta zajebista laska to TYLKO koleżanka, ponieważ jestem "za słaby" abym mógł z nią coś więcej... ktoś pytał o wzrost - tylko 172 :/

gdyby mnie w wieku 25 lat zapytano o dowod, to chyba bylabym wniebowzieta ;)

Gość SoprAAno
/// znak zapytaniaaaaaaa /// prowo?? wierz mi.. wiele bym dał aby to było prowo :O niestety kurwa mi nie jest do śmiechu czuje, że nawet w wieku 30 lat beda mnie o dowód pytali kiedy bede chciał piwo kupic, nawet nie wyobrażacie sobie jaki to wstyd :/ jak wszyscy wokół mają cie za gnoja, a cześto też ludzie stoją w kolejce i odrazu sie na ciebie patrzą jak na jakiegoś gnoja, który chciał kupić alkohol i mu się nie udało...

dla kobiet tak, ale nie dla facetow. zrozumcie to.

Gość SoprAAno
Kaitana... nie wiesz co mówisz pomijając fakt, że jest zasadnicza różnica między facetem a kobietom to wierz mi, nie chciała byś mieć już poważniejszego wieku a być traktowana jak gówniara bez szacunku.. bo tak się traktuje gówniarzy

Gość bostonska
haha nie wiecie co mówicie dziewczyny :D ja ostatnio wyszłam z siebie, kiedy w knajpie jak zamawiałam wino do stolika kelner zapytał o dowód (mam 29 lat, dwójke dziec, męża).. byłam tak wściekła, że chciałam wyjść z lokalu dosłownie to naprawde nie jest fajne...

jak w wieku 25 lat sie wyglada na 17, to w wieku 30 sie wyglada na 22 ;) to jest lepsze niz w wieku 17 lat wygladac na 25, bo potem szybko sie zestarzejesz, a tak dluzej zachowasz mlody wyglad lepiej wygladac mlodziej niz starzej

Gość takczytami
prawda jest taka, że jeśli człowieka, nie istotne czy kobiete czy faceta a w szczegolnosci faceta w wieku 25 lat pyta się o dowód (a przypomne dowód ma się już od 18 roku zycia!!!) to jest coś nie tak.. i nie pierdolcie, że to atut bo was wyśmieje

bostonska - jak sie wyglada mlodo w wieku 29 lat to jest wieksza szansa ze cie facet poderwie ;) nie ma z czego sie smucic, chyba to lepsze, niz wygladanie o 10 lat starzej i w wieku 40 lat jak babunia ;) chetnie bym sie z toba zamienila, im sie dluzej mlodow wyglada, tym wiecej chlopakow cie moze poderwac i dluzej ;) nawet dla wlasnej satysfkacji ;) a mozesz mi powiedziec co ty robisz ze tak mlodo wygladasz?

takczytami - a wolalabys wygladasz starzej czy mlodziej niz na swoj wiek?

Gość SoprAAno
/// lepiej wygladac mlodziej niz starzej /// jak sie jest starym (ma sie około 50 lat) to owszem, chce się wyglądać młodziej ale wierz mi, kiedy się jest młodym nikt nie chce wyglądać młodo :O raczej jest odwrotnie.. to zawsze budziło szacunek jak np chłopak miał 19 lat a brali go za 23 latka np o dziewczynach nawet nie wpsominam, 16 latki kreują się na dojrzałe 20stki

SoprAAno /// lepiej wygladac mlodziej niz starzej /// o dziewczynach nawet nie wpsominam, 16 latki kreują się na dojrzałe 20stki taaa, chodza na solaria, nakladaja tony pudru, a potem chodza takie ze zniszczona skora.... ja sie nie maluje, uzywam kosmetykow jedynie pielegnacyjnych, robie wszystko zeby jak najdluzej zachowac mlody wyglad, moja siostra mi mowi, ze wygladam na 15 lat (tez tak czasem mysle), a mam 17

Gość bostonska
kaitana ale o jakim ty podrywaniu do mnie piszesz? kobieto ja mam męza, dwójke dzieci, dom.. nie interesuje mnie bycie podrywaną przez szczeniaków (bo takie właśnie mam sytuacje.. 20 letni gnój podchodzi na bajerke do mnie, to jest żenada.. ja we wrzesniu ukoncze 30 lat) i nie rozumiem w ogole tej twojej gadki o wygladzie 10 lat starszym i w wieku 40 lat jak babunia... znasz kogos kto tak wyglada?bo ja znam mnóstwo kobiet i nie spotkałam się z taką sytuacja dla mnie kobieta 40 letnia to wyglada wlasnie na kobiete 40 letnią itp a nie na babcie (przez pojecie babcia mam na mysli minimum 60 lat..) pytasz co robie? nic nie robie, tak juz mam od urodzenia i tobie by nie bylo do śmiechu jakby w skleipe smarkula 20 letnia cie hamskim tonem pytała o dowód kiedy byś chciała kupić wino na wspólny wieczór ze swoim męzem

Gość bostonska
ty masz dopiero 17 lat? sorry ale nie bede wiecej w takim razie z tobą pisała, bo jestesmy zupełnie na innych poziomach

Gość arni bocz
buahaha :D mam na uczelni dziewczyne, która ma 22 lat a wyglada na 15stke i ciągle z niej beka jest :D generalnie ma ksywe nawet "15stka" , wierzcie mi.. nie jest jej do śmiechu :D

studenci zachowuja sie jak gimgowna? co to za uczelnia? myslalam,ze z tego sie wyrasta, jesli ktos mial to chwilowo, a nie wrodzone. brawo dla was(ironia) pozal sie Boze studenciki. szydzic z kogos, jak wyglada? zal was

Gość arni bocz
znak zapytania... a co to kurwa za tekst "studenci?" to tacy sami ludzie jak kazda inna grupa spoleczna ludzi zawsze sie opluwa, komentuje itp.. stare baby 70 letnie robią to najlepiej.. a przeciez TAKIE DOJRZAŁE SĄ

chlopie wyluzuj...ja mialam w zyciu podobne 3 sytuacje... pierwsza jak mialam 17 lat....jade taksowka do domu z disco...bylo juz troche pozno i mowie do kierowcy zeby troche szybciej jechal bo jak nie bede na 23 w domu to ojciec mnie zabije...na to ten taksowkarz grzecznie: Przepraszam Pania a ile ma Pani lat? to ja jemu ze 17 a on do mnie: Naprawde?a ja myslalem ze 27 :D zeby bylo weselej...mialam 22 czy 23 lata...stoje przed wejsciem do dyskoteki...ludzi od cholery ( znajomych rowniez)...przychodzi moja kolej na kupno wejsciowki a pani ktora sprzedawala bilety zaryczala donosnym glosem: A ty dziecko gdzie????dla ciebie zabawa przy palacu( przy palacu organizowali dyskoteki dla dzieci 14-16 letnich)...wtedy to byl pelen obciach...nie komplement :P odbilam sobie to wszystko....obchodzac 37 urodziny, w pracy nie wszyscy wiedzieli ktore, dwoch kumpli zalozylo sie ze mam 28 lat...to byl juz komplement :D