Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Ja naprawdę jestem brzydka

Polecane posty

Gość kmbkmk
ja to dopiero wygladam teraz jak potwora:D po ciąży cała twarz pokryła się w drobnych plamkach i za chiny nie chcą zejsc, przytyłam z 20 kg, i mimo to jak sie odwale to zawsze ktoś mnie zaczepi ( nie nosze obrączki bo mam teraz za grube palce:D), na fotkach, nieumalowana wyglądam jak ostatnia maszkara, na prawdę.. ale..;) moj brat twiedzi ze mam odwrotną anoreksje:D bo uwazam się za taką jaka byłam wczesniej, piękną, zgrabną i powabną a reszte mam w dupie;) pewnosc siebie to podstawa:)

Witam Was z rana... Taki_Jeden_Ten_Normalny --------->Co jest we mnie pięknego jeżeli faceci wolą mnie unikać? Nie widziałeś mnie to nie wiesz jak wyglądam.

Gość nie no błagam!
umawiaj sie na randki kiedy masz owulacje, kobiet wtedy pieknieje, moj chłopak widzi mnie codziennie ale w czasieowulacji (nie wie kiedy dokladnie ją mam) mowi ze bardzo sie zmieniam i slicznie wyglądam daj tu swoje zdjecie (zamarz twarz) chodzi o to zebym widzialaTwoje włosy i owal twarzy, wtedy doradze fryzure (włosy to podstawa zeby pieknie wygladac) do tego dobrze kryjący podklad, zeby nie bylo widac popekanych naczynek (bo na pewno dlatego tak wygladasz- tez to mam) gwarantuje ze bedziesz wygladala swietnie ja np mam ogromny nochal, czerwoną cere ale kazdego faceta moge okrecic wokol palca- ta pewnosc siebie jest bardzo wazna i dobry bajer :) oczywiscie ja te swoje mankamenty potrafie ukryc ;)

Gość biusciatka
No i czego tak przeżywasz? Wyglądasz zupełnie normalnie. Może nie bajecznie, ale na pewno niebrzydko. Jak masz kompleksy to zakryj je odrobiną makijażu i będzie świetnie. Problem leży raczej pod czaszką niż na niej.

Gość Na pewno nie jest tak źle,
może zwyczajnie jesteś niefotogeniczna,

Gość aderererererffffff
pierdzielisz.ludzie rozmawiaja o znajomych itp a ze ty sie akurat napatoczylas i tamci spojrzeli kto idzie (ty) to ty sobie wmowilas ze rozmawiali o tobie i bylo to na ciebie. masz manie przesladowcza

Gość aderererererffffff
widzialam twoje zdjecie. masz b.ladny nos ale jestes zapuszczona jakas, zaniedbana. zadbaj o siebie, zmien wlosy - na cienkie polecam okragla szczotke

Może tak jest że problem leży w głowie a nie w wyglądzie. Nie mam też dobrego gustu i ubieram się nieciekawie. :(

Gość biusciatka
Jeżeli widzisz, że to, w co się ubierasz, jest nieciekawe, to masz dobry gust tylko o niego nie dbasz.

Taki_Jeden_Ten_Normalny -------> Mam dużo lat, zazwyczaj odejmują mi dwa lata. Na ile wyglądam? :)

Gość Alehandro
35

Gość Alehandro
zmien fryzure i popraw brewy to bedzie z ciebie dupeczka

Zdjęcie ma 1 rok, mam teraz inne brwi, włosy trochę inaczej uczesane a powodzenia i tak mi brakuje. Pójdę do psychologa...

Gość Alehandro
no to pomaluj sie, idz do ciuchbudy tam znajdziesz ciekawe fatalaszki za grosze, kup fajne buty wypnij cyca i sama zobaczysz roznice

Gość ppozdraviam
no i co z tego, ze najpiekniejsza nie jestes? przestan sie uzalac nad soba, zadbaj o siebie(makijaz, ubior, pewnosci siebie) i od razu poczujesz sie pewniej i lepiej a co za tym idziesz masz wieksza szanse na jakies nowe znajomosci. bo najwazniejsza jest pewnosc siebie a nie wyglad.

Gość Rzeczywistość
niejeden by chciał cie zapiąć

Oczy to zwierciadło duszy ,a na zdjęciu go brak :P... Po tym co na zdjęciu widać to masz twarz normalną ,ani brzydka ,ani jakaś śliczna taka normalna więc problem nie leży stricte w rysach twarzy. Może masz mimikę twarzy spiętą bo sama jesteś spięta no i jest jeszcze coś takiego ,że jak długo nie miałaś faceta to mimochodem zachowujesz się "dziko" , "panicznie " i nieadekwatnie do wieku bo sobie wyobrażasz Bóg wie co zaraz ; ) Jak za bardzo się chce mieć chłopa to potem to śmiesznie wygląda bo się rzucacie od razu jak wygłodniałe wilki ;P ( u faceta też to śmiesznie wygląda wiem po sobie ,że inaczej się zachowywałem jak miałem dziewczynę ,a inaczej jak jestem/byłem sam ;P ) NO i im dłużej jest się samemu tym więcej rzeczy człowiek sobie wyobraża :D...np u mnie w pracy szefowa często jak wkłada naczynia do zmywarki i się nachyla to widać jej stringi no i ona chyba wie ,że ja widzę i mi się wydaje zaraz ,że mnie w ten sposób jakoś "zarywa" :P ,a ona sobie tylko samoocenę podnosi..choć raz się pytała czy zostaje dłużej po pracy ,ale widziałem po twarzy ,że to w formie żartu ,ale jednak z drugiej strony " po co takie rzeczy mówi ;>?"

Hydrolizaaa, mogę Ci podać przepis na świetną płukankę do włosów, która nieco powiększa ich gruboć. Sprawdziłam na sobie, mamie i koleżankach. I wiesz co, kup sobie krem z mocznikiem i alantoiną. Te dwie substancje bardzo Ci odżywią i wygładzą cerę iu zyskasz lepszy efekt przy nakładaniu podkładu kryjącego.

Hydrolizaa - sam jestem brzydki cholera bo gdy by nie to to bym wielu nieprzyjemnosci niedoswiadczyl i przez to zadna mnie nie chce :(

były prawiczek -> To może tak być, że jak nie mam chłopa to zachowuję się inaczej niż inni, nerwowo, jak dzikuska. Dla Innych mogę wydawać się śmieszna z tego powodu.

Bluszczyk Kurdybanek 34 --------> Moje włosy były kiedyś moją dumą. Miałam piękne włosy, podkręcały się, mogłam nosić długie do łopatek. Potem zrobiłam sobie 3 razy pod rząd "trwałą" i włosy mi się mocno przerzedziły , teraz nie mam grzywki bo mi po tej trwałej zniknęła. Właściwie od tamtej pory kiedy utraciłam swoje naturalne włosy zrobiłam się dla siebie brzydka...chociaż twarz ta sama :(

Gość Hydroliza
*BLE BLE* -> Udowodnij brzydalu - daj fotę.

Gość Nie jesteś taka zła
tylko może dla niektórych już nieco za stara.