Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misikowa

czy waże za dużo?

Polecane posty

Gość misikowa

Mam 169 i waże 61kg czy waszym zdaniem to za dużo jak na moj wzrost?

Gość misikowa
ja uwazam inaczej ;

Gość 0_o 2525
też uważam, że to nie jest za dużo

Gość misikowa
@0_o 2525 ale chciałabym 55, bo teraz czuje sie grubo

Gość 0_o 2525
Ja mam taki sam wzrost jak Ty, ale ważę 60 kg i też uważam, że trochę mogłabym zrzucić. Znajomi i narzeczony mówią, że robię z igły widły bo wyglądam fajnie :)

Gość rtyeryery
Mam taki sam wzrost i ważąc 61 kg wydawało mi się, że ważę za dużo (nosiłam rozmiar 38), ale potem przytyłam i uznałam, że te 61 kg to był mój ideał, bo mając 55 kg byłam z kolei za chuda, a 61 kg to i cycek i dupa - ogolnie fajne ciało, faceci lubią takie

Gość misikowa
@0_o 2525 mi tez mowią że wyglądam dobrze. ale nie mam płaskiego brzucha i zle sie z tym czuje. a Ty pewnie masz płaski :)

Gość rtyeryery
mając 61 kg tez nie miałam płaskiego brzucha, ale to chyba od budowy zależy a nie od wagi. Są dziewczyny które mają 80 kg, a nadal płąskie brzuchy, a są takie co mają 52 kg a i tak mają brzuszek

Gość misikowa
@rtyeryery MOJE MARZENIE TO wazyć 55 kg :(

Gość ..schudłem 5 kg..
Ty się nie waż tylko zmierz w pasie :D Ja też się odchudzałem bo w zimę przytyłem a teraz za piłką nie mam kondychy latać. Odchudzam się od ok. 2 tyg i schudłem 5 kg. Tylko że głupi byłem bo nic nie ćwiczyłem i teraz jest kórwa problem ! Jak już się odchudzać mniej jedząc to koniecznie trzeba ćwiczyć aby organizm wiedział że ma spalać tłuszcz a nie mięśnie. Tłuszcz zawsze spalany jest na końcu, wszystko dlatego że tłuszcz gromadzony jest na czarną godzinę jako zapas energii. Jeśli jednak ćwiczysz ... np. bieganie to mięśnie potrzebują mieć siłę i organizm je oszczęza likwidując komórki tłuszczowe. Wiedziałem o tym ale leń byłem i teraz wyglądam gorzej niż wcześniej :D Straciłem trochę wody i glikogenu z mięsni a tłuszcz został. Efekt jest taki że mam miękkie ciało, brak jędrności

Gość 0_o 2525
Raczej średnio :D też mi się marzy płaski. Tragedii nie robię, nie wygląd jest najważniejszy. Przyjdzie lato, więcej ruchu i trochę zrzucimy :) Mówię Ci, nie dajmy się zwariować modzie na chude szkapy :P Ciałka trochę można mieć, a jak chcesz mieć płaski brzuszek to ćwicz i będzie ok.

Gość misikowa
od trzech miesiecy nic nie jem oprócz owoców i nie moge schudnąć ;(((((

Gość mnio
też sobie wybrałaś -owoce -to przecież mnóstwo węglowodanów czyli cukru.

Gość misikowa
jem tylko mandarynki i czasem jabłka. czasami tez zjem kanapeczke ale bez masła z pomidorkiem. ale od dziś nie jem już tych owoców skoro sa takie kaloryczne.

Gość mnio
nie chce mi się pisać ale proponuję poczytaj sobie o zasadach zdrowego odżywiania. jak widzę nie masz o tym kompletnie pojęcia.

Gość misikowa
ja bym chciala schudnąc dlatego nie jem nic i mam nadzieje ze niedługo moje marzenie sie spełni

Gość mnio
a to widzę że nie masz pojęcia że takie coś co ty robisz to ma skutek taki że organizm wchodzi w tryb oszczędzania i wszystko co zjesz odkłada w formie zapasów na później. przy takim podejściu jeśli już zaczniesz tracić na wadze to najpierw poleci woda a potem spalisz mięśnie. A tłuszczyk jak sobie był tak zostanie. Ale szkoda mi czasu na dalsze wyjaśnienia bo pewnie i tak wiesz lepiej.

Gość .. schudłem 5 kg ..
Ty nie możesz nie jeść nic !!! Przecież żołądek się dostosowuje do tego jak go traktujesz. Będziesz jeść mniej to metabolizm spowolnisz i wraz nie schudniesz. Ty masz poprostu oszukać metabolizm !!! Jedz małe porcje częśto i ćwicz bieganie. Wtedy metabolizm będzie szybki bo mięśnie będą potrzebowały energii. Zaczniesz spalać więc tłuszcz. Jedz raczej więcej warzyw niż owoców. Owoce jedz przed i po treningu ale z rana czy na wieczór to warzywa. Pij też kefiry lub maślanki, podgryzaj orzechy lub słonecznik. Kaszę gryczana albo ryż zjedz czasem.

Gość misikowa
nie dalabym rady zjeść czegoś takiego jak ryż albo kasza bo wydaje mi się to zbyt tluste :< nie mam siły biegać, bo czuję sie slabo i wszystko mnie boli :((

Gość misikowa
JAK SCHUDNĄĆ ?!!!!!!!!!!!! :