Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z facetami

Zaden facet nie wygra z moim tata! I koniec kropka

Polecane posty

Gość problem z facetami

Zaden facet nie wygra z moim tata! I koniec kropka Zaden facet nie spelnia moich oczekiwac Moj ojciec jest 1. Opiekunczy 2. Rozpieszcza mnie 3. Pomaga mi 4. Niczego mi nie odmawia 5. Swietnie zarabia i jest zaradny 6. Ma inne nastawienie do mojego dziecka A obcy mezczyzni???? nie sa zadowoleni jak mowia im o tym ze jestem samotna matka, od razu na 1 randce zostawiaja mnie nawet sama z rachunkiem w restauracji. Bylam w zwiazku z facetem ktory mi nawet sniadania do lozka nie przyniosl i marnie zarabial, rzucilam go i zamieszkalam z tata ktory rozwiodl sie z moja mama. Ja i on oboje mozemy na siebie liczyc. On sie mna opiekuje, ja pracuje jako jego sekretarka, razem robimy sniadanie, obiad, kolacje. Przy nim czuje sie najbezpieczniej.

Gość tyrtytyty
Zazdroszczę Ci takiego ojca ;) Mój ma mnie w dupie

Gość Kloc5555
To ojciec musiał mieć wspaniałe dzieciństwo.

Gość problem z facetami
Moj ojciec zawsze byl wspanialy, przynajmniej wzgledem mnie. Dla braci zawsze byl bardziej ostry, wymagajacy, wymagal od nich by zalozyli swoje rodziny a ode mnie? ode mnie niczego nie wymagal i wybaczal mi wszystkie bledy. Chociaz moj tato zdradzal mame, bral braci po agencjach towarzyskich to jednak ja zawsze moglam liczyc na jego fory a mezczyzni z ktorymi bylam to lozko, a do lozka to ja sie nienadaje, po prostu odczuwam bol, oprocz tego jak urodzilam dziecko to caly czas kojarzylo mi sie to z bolami porodowymi, rodzilam swojego syna 12 godzin i nigdy tego dnia nie zapomne.