Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Paradoks w zachowaniu kobiet

Polecane posty

Gość małe pytanko mam do
skoro nie mozna byc na poziomie i ruchaczem jednoczesnie luzer to twoj ojciec jest ruchaczem czy na poziomie, rozumiem ze jak na poziomie to raczej jestes dzieckiem listonosza ?

Gość biusciatka
A co to jest "porządny" na poziomie? I w jaki sposób to "logicznie" wynika jedno z drugiego? O.o

Gość oj lusik
Biuściatko - reasumując wywody naszego Looooosera - porządny mężczyzna ma tylko jedną kobietę w życiu, całuje się po ślubie, jest prawiczkiem ile się da, jest konserwatywny w poglądach ( fuj, ta lewica ) wygrywa w Totka i wtedy zakłada rodzinę, karmi koty, chodzi do kościoła, chodzi w adidasach i broń Boże nie ma włosów ala Justin Bieber, nie chodzi na siłownię, nie ma łańcucha podziwia liście w parku i zachody słońca bo jest romantykiem, nie pije, nie pali kobiety spoglądają na niego na ulicy bo jest na poziomie ale są zbyt niedorozwinięte żeby podejść więc tylko patrzą i patrzą bo on jest piękny mądry i dobry no i nie rucha :) to by było tyle w skrócie hi hi

Gość biusciatka
To smutne, że mogą być na świecie fajni faceci zniewoleni przez poglądy...

Gość biusciatko ja watpie
czy on jest fajny - znam poboznych chlopakow, np z biednej rodziny czy z malego miasteczka ale czuc ta serdecznosc, dobre wychowanie, kulture osobista, braki sa niedostrzegalne, niesmialosc ujmujaca ten luzer to tylko sie przechwala, przedtem bardzo brzydko odzywal sie do kobiet na forum, kasowano jego tematy , banowano go wiec zmienial nicki to ma byc fajny facet? chm i tyle nie ma co zalowac, nalezy wspolczuc jego rodzicom

Gość szczera prwda i tylko prawda
do autora: chyba z lekka uogólniasz. Ja zawsze trafiałam na milych, szanujących mnie facetów . jak kobieta sie szanuje to i takiego faceta szuka , ktory bedzie dla niej dobry..

Gość do szczera prwda i tylko prawd
on nie uogólnia on siebie stawia na podium a resztę mężczyzn - zwłaszcza przystojnych, bogatych, z pracą furą i dziewczyną przy boku - miesza z błotem żeby się dowartościować

Gość biusciatka
No ale ja nie napisałam, że on jest fajny. Dlatego użyłam formy "mogą być", by zostawić to niedopowiedzenie. Sama mieszkam na wsi i jakoś nie spotkałam pobożnych i fajnych chłopaków. Są albo mohery, albo wybijmordy, albo "normalni" (nieważne, czy miasto, czy wieś, czy New York City).

Gość ejeejeeej
jeeeeebaaac kuuurwyy !!!!!

Gość do ejeejeeej
i Luzera ;)