Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Paradoks w zachowaniu kobiet

Polecane posty

Kobiety gardzą dobrymi facetami, którzy są dla nich mili, uczynni, szanują je, nie zdradzają, nie piją, nie biją. A za to szaleją za ruchaczami bez zasad, pijakami, damskimi bokserami, chamami. Kobiety są nielogiczne i same się proszą o swój los, a później płaczą.

Gość oj lusik
Paradoks - niby mądry chłopak bo się wychwala na forum ale jednak jakoby debil i cymbał. W dodatku nawija jak zdarta płyta. Looooser ten wątek i tak upadnie jak wszystkie których Twa zaparchawiona dłoń tknie. Ruchają wszyscy , Ty tez byś chciał ale zostają Ci jedynie owce w Tartach ;)

Gość Loooooooooooser
Na litośc boską - skończ pajacu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobiety gardzą Toba bo jestes nieudolny. Żadna nie gardzi czułym i dobrym mężczyzną. Ja wiem ż e Ty musisz zrzucić winę na kobiety że cie nie chca boś głupi jak but. Nie nadajesz się na partera życiowego. Szkoda że u nas nie ma eutanazji.

Gość Spytam tylko raz
Czy sa jakies kobiety które uganiają się za pijakami ? Tak same z siebie ?

Gość anna..marianna
autorze, nie chce być nie miła ale chyba cie pojebało :o

Gość jajkooooooo
zapierdalac po słowniki ,wsyscy

Gość jajkooooooo
wszyscy

Gość jajkooooooo
no i git

Gość susan 23
nie wszystkie kobiety,od każdej reguły jest wyjatek

Gość Toxic Toy
ja gardze porządnymi, miłymi, spokojnymi bo są nudni

Gość Shadow King
Widzisz Looooser? Żadna Ci nie obciągnie, boś nudny i bezrobotny :D

Gość Shadow King dobre
no ale do niego to nie dociera on myśli, że każda chce jego ejakulacji

P5rzecież właśnie to napisałem. Kobiety chcą mało inteligentnych ruchaczy, zamiast facetów na poziomie, bo oni są dla nich nudni (są na zbyt wysokim poziomie rozwoju dla kobiet).

wielu kobietom wystarczy, że facet umie sobie sam zarobić na papier toaletowy i sam go użyć.

Gość Drogi autorze, to ja nie wiem
w jakim srodowisku sie obracasz :-o Ja, i osoby z srodowiska w ktorym ja sie obracam, akurat mamy na odwrot :-s

Gość Loooooooser
najbardziej nielogiczny kolo na tym forum, najpierw szuka dziewicy, potem jara sie czterdziestkami, na koniec jakies mlode, nigdy nie mial dziewczyny a ta ktora sledzil wysmiala go bo ma chlopaka - wiec z wyzyn uwielbienia zaliczyl ja do patologicznych dajek, bo nie chciala trzymac wianka do slubu z loooooooserem, notoryczny nierob i cham, ubzdural sobie ze jest przystojny i madrym chodzi do kosciola ale zamiast sie modlic szuka nowej ukochanej, az dziw bierze ze koscielny jeszcze mu nie wlal widzac jego rozbiegany wzrok, ciagle niczym zdarta plyta powtarza ze kobiety sa bez zasad a przystojni mezczyzni z powodzeniem to ruchacze :/

Gość biusciatka
Drogi autorze, kobiety chcą właśnie facetów na poziomie i dlatego na Ciebie nie lecą. :)

Gość biusciatka
Przepraszam, myślałam, że autor i LoOoOsEr to ta sama osoba... Moje niedopatrzenie.

Gość Loooooooser
P5rzecież właśnie to napisałem. Kobiety chcą mało inteligentnych ruchaczy, zamiast facetów na poziomie, bo oni są dla nich nudni (są na zbyt wysokim poziomie rozwoju dla kobiet jesteś niewykształcony, bezrobotny i cofnięty w rozwoju, fakt wiele kobiet jest zapewne porażonych Twoim poziomem :) i nie chce się zniżać więc się trzyma z daleka jesteś zwykłym nudziarzem, inteligentna kobieta nawet by na Ciebie nie spojrzała, kobiety się rozwijają, studiują, znają języki, prowadzą firmy a Ty masz 30 lat i jedyną rozrywką przyprawiająca o erekcję jest pójście do kolektury a jedyną kobieta z która masz kontakt jest MaMa no chyba że podniecają Cię ocierające się o nogi koty ;)

Gość oj lusik
Droga Biuściatko - dobrze myślałaś bo on ma rozdwojenie, wystepuje pod kilkoma nickami, czasem jeszcze inne dodaje i sam się wychwala w swoich postach :)

Gość biusciatka
@oj lusik, to dzięki za informację, bo już się miałam zamiar wdawać w dłuższą dyskusję. @Looser, kobiety lubią facetów na poziomie bez względu na to, czy są ruchaczami, czy nie.

Gość ten temat juz byl
i tego typu podobne brednie

Gość oj lusik
ten temat juz byl i tego typu podobne brednie Ja się zastanawiam czy po adresie IP administratorzy nie mogą go zablokować na stałe ?

@Looser, kobiety lubią facetów na poziomie bez względu na to, czy są ruchaczami, czy nie. A przecież powinny lubić tych porządnych na poziomie teoretycznie. A latają za tymi ruchaczami.

Gość ten temat juz byl
Loser ale Ty nie jesteś na poziomie więc co się rzucasz jak wsza nakołnierzu ? a ruchać się nie potrafisz bo nawet się nie całowałes więc nie ośmieszaj się, idź, zakiś ogóra lulu bo jutro musisz do kościoła wstać