Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..schudłem 5 kg..

Oto mój ideał kobiety ........................

Polecane posty

Gość ..schudłem 5 kg..

Czasami kompletnie nie rozumiem kobiet. Niby mówią, że dla nich najważniejsze są uczucia , charakter ... ale same sobie zaprzeczają. Po co tyle siedzenia przed lustrem ??? Mnóstwo perfum, kremów, maści, ciągłe poprawianie sobie włosów, malowanie paznokci czy noszenie biżuterii itd ... Czy wy naprawdę nie potraficie pojąć że kojarzycie się facetom wtedy z pustką w sercu ??? Ja gdy widzę dziewczynę w mini od której pachnie na kilometr i świeci się na 2 kilometry to zawsze myslę sobie tak : "typowa sucz, przelecieć i nara". No po co mi taka ? Jak taka przewinie dziecko ? Jak taka kartofla obierze czy patelnię umyje ? No i wreszcie : Jak taka może być czuła , wrażliwa czy delikatna ??? To właśnie taka niewinność i delikatność jest najwspanialsza w kobiecie. Gdy kobieta jest lekko onieśmielona, gdy skromnie upomina się o swoje, gdy serdecznie się przytula i patrzy głęboko w oczy ... wtedy facet pragnie dobrze dla takiego aniołka. Widzi, że kobieta jest wrażliwa i ta wrażliwość przechodzi na niego i nie myśli nawet aby ją wykorzystać czy skrzywdzić. Szkoda że nie chcecie być takie.

Gość ..schudłem 5 kg..
dlatego walę kozy sąsiada bo wam nie ufam zdziry

Gość .,Ankaaaaa
W ogóle nie znasz kobiet człowieku.

Gość aleee
Cóż za teoria :D

Gość .. schudłem 5 kg ..
Ankaaaa Jak to nie znam ? Olśnij mnie w takim razie jakie jesteście i czego potrzebujecie

jesteś wybitnie naiwny 🖐️ a wpadłes moze na to,ze ta przymile tuląca sie i udająca skromną ułozoną panienke,tak naprawde jest zwykla manipulantką :O?

Gość klmlkm
wybierasz sobie takie suki 🖐️ jest masa kobiet czulych itp itd

"ak taka kartofla obierze czy patelnię umyje " o, kucharki szukamy i sprzątaczki? no ... niech będzie że i suki, ale tak naprawdę jesteś wściekły, bo żadna z tych "suk" nawet nie spojrzy na ciebie ;)

Gość gorkaska
a to już nie może się malować i tych kartofli obierać? w czym tu problem? to elegancko wygląda takie zadbanie o siebie. Ja na miejscu faceta bym wolała by mi taka z ułożonymi włosami, lekkim makijażem i ładnie ubrana gotowała obiad. Ale znając facetów to u Ciebie są kategorie: -ładna nieumalowana: tak na prawdę delikatnie i nienachalnie umalowana, dla Ciebie wygląda jak bez makijażu -umalowana: sucz po solarze, w różowej lateksowej mini i toną kosmetyków źle nałożonych i dobranych

Gość .. schudłem 5 kg ..
To nie chodzi o to czy taka "sucz" spojrzy na mnie czy nie. Chodzi o to żeby takich "sucz" nie było :D Ja chcę taką ugodową pociechę, która się lubi śmiać i tulić :P

Gość gorkaska
o masakra z tymi prawikami, co myślą, że znają kobiety. Młodziutki musisz być oj młodziutki

Coz, niektore sa takie.. ale sam wiesz, ze sa w urodzie pewne defekty, ktore trzeba ukryc wlasnie podmalowaniem sie, jak ja. sama sie denerwuje jesli sama sie za mocno umaluje ake wtedy faktycznie mi nic nie widac :( zreszta, faceci sa wzrokowcami.. przeciez sa bys nie podszedl i NIE ZACIEKAWIL SIE brzydka kobieta, tylko najpiewr ladna, chcialbys ja poznawwac i starac sie o nia... bo w brzydkiej nie ma nic co by Cie mialo do niej ciągnąć.

Gość .. schudłem 5 kg ..
gorkaska Dobrze napisałaś. O to chodziło ( 2 kat. ) A co do dbania o siebie to faktycznie fajnie jest gdy dziewczyna ładnie pachnie. Perfumy zatem jak najbardziej na TAK ( Sam używam i to nie byle jakich ). Ale jakieś kolczyki czy specjalnie podkecane rzęsy to nie za bardzo. Minie 20 lat i kobieta to odstawi a później facet będzie miał się ciężko przyzwyczaić do tego że kiedyś tak dbała o siebie a teraz nie i nastąpi tzw. kryzys wieku średniego u faceta :D Nie wiem po co tak dbać o ciało skoro i tak robaki nas zjedzą, przecież to dusza jest nieśmiertelna. Broń Boże nie chcę wchodzić na temat religii bo zaraz upadnie topik :D ale jeżeli jesteśmy w porządku to po śmierci jesteśmy dobrze pamiętani. Fajnie tak , co ?

A moze właśnie ma ze 100lat??? Całkowicie staroświeckie poglądy i jakiś zwrot (oczywiście prostacki) skopiowany z kafe.

Gość ja rozumiem autora.....
wiem o co mu chodzi. Wlasnie moze nie jest taki mlody? Tak samo jest w druga strone, nie lubie facetow nastawionych na podryw itp. Lubie ciekawych mezczyzn, ktorzy luba to ze sie do nich taka kobietka tuli. Uwielbiam sie przytulac i na szczescie mam faceta ktorego to nie denerwuje lub nie odbiera tego od razu jako prowokacje seksualna :P

Gość .. schudłem 5 kg ..
Pani Olga Po pierwsze nie ma brzydkich kobiet a po drugie : właśnie że mogę się zainteresować "brzydką" kobietą. Znam kilka dziewczyn które mają małe powodzenie wizualne a są super. W jednej długo się podkochiwałem i choć wiedziałem że jest zajęta to nie potrafiłem sobie wytłumaczyć że wszystko już przepadło. Dziewczyna jest bardzo ciepła i sympatyczna poprostu. Co wieczór wychodzi na spacer z pieskiem i zawsze wychodzę na balkon aby na nią popatrzeć jak go głaszcze :D Chciałbym taką żonę jak ona

Gość Ice Queen
Wzruszyło mnie to co napisałeś :) Serio, dawno nie czytałam, by facet potrafił tak ładnie dobrać słowa i trafnie określić czego pragnie od kobiety, nie licząc tekstu "typowa sucz..." ;) Niestety nie zawsze trafi się na odpowiedniego faceta, byłam właśnie kiedyś taka, słodka, delikatna, nie przeklinałam, naturalna, miła, nie chciałam się wywyższać, popisywać, zawsze określałam siebie, za zwyczajną dziewczynę, niby takie najlepsze..jestem też raczej niebrzydka. Faceta z którym byłam ubóstwiałam, strasznie bardzo lubiłam okazywać, że kocham, robiłam to, co sam opisałeś, była jedna miłość, pierwsza, i złamane serce, nie wystarczyła jednak moja delikatność, bo była jeszcze jedna kobieta, znacznie bardziej pewna siebie i lubiąca bawić się facetami. Była druga miłość, szybka, internetowa, też nie wyszło, była też i trzecia..Miłość od pierwszego spojrzenia, mocna, silna więź, przyjacielsko partnerska, chyba zbyt do siebie pasowaliśmy, za dużo słodyczy, w końcu komuś zaczęło to przeszkadzać.. Z każdym kolejnym zawodem, z każdymi kolejnymi doświadczeniami, przekonałam się, że często nie wystarczy być sobą, być dobrą, mądrą opiekuńczą kobietą, albo wygra ładniejsza, albo szybciej pchająca sie do łóżka itp..no chyba że spotkam tego wymarzonego księcia i on pokocha mnie właśnie taką jaką jestem naprawdę :)

Gość .. schudłem 5 kg ..
ja rozumiem autora Ja właśnie strasznie uwielbiam się przytulać :D Ale to strasznie :D Właśnie to takie trochę dziwne ale ja non stop bym się mógł przytulać. Moi rodzice są po 50-tce oboje i każdego wieczoru się tulą przed TV :D Ja siedzę obok czasem i już :D Jak się kiedyś ożenię to też nawet jak już będę dziadkiem to z moją babcią też będę się tulił :D

tak to jest super jestem taka przytulanka ;) moj partner twierdzi, ze jestem taka cieplutka i stworzona do przytulania :) uwielbiam to. I tez mi sie marzy, miec z 60 lat piekne siwe wlosy i tulic sie ze swoim ,,starym,, :) i to poczucie humoru starszych malzenstw z siebie ale z taka miloscia i serdecznscia. Powodzenia, zycze Ci zebys znalazl kobiete Twoich marzen, bo takie istnieja :)

Gość .. schudłem 5 kg ..
Ice Queen Ja z kolei też wiem, że nie jestem facetem na którego leci gro. Nie mam dobrej pracy, studia przerwałem, nie jestem pewnym siebie macho który wszędzie nosa wsadzi. Tylko, że ja nie mam zamiaru tego zmieniać. Jestem sobą i taki zostanę. Kto mnie polubi to polubi a kto nie to trudno. Dziewczynom się podobam ale one mi nie. Wszystkie się dziwią czemu jestem ciągle sam skoro mogę kogoś mieć. Szkoda że nie rozumieją że nie każdy bierze to co może wziąć a bierze to co chce wziąć. Nie chcę być z kimś kto mnie nie oczaruje. Albo się zakocham i stracę rozum ale nie i będę sam.

No tak. ja mialam b. duze kompleksy i sie ich wyzbylam na szczescie :) Do tej pory jestem niesmiala momentami. czy to mnie u Ciebie by skreslalo ?

Gość .. schudłem 5 kg ..
Pani OLga Czemu ma nieśmiałość coś skreślać ? Co ma nieśmiałość do rzeczy ? Liczy się to co kształtuje osobowość, charakter. Albo jest ktoś dobry, godny zaufania albo nie. To co się ma w środku jest najważniejsze ;)

Tez mi sie tak zawsze wydawalo. oby wiecej takich osob. ja na szczescie sie zmieniam na lepsze. tylko 2 razy w zyciu ktos do mnie podszedl :( a mam 19 lat..

To co opisałeś nie ma nic wspólnego z kobietą Kurwa a kobieta to dwie inne sprawy Z resztą jakie płeć ma znaczenie,w poprzednim wcieleniu pewnie też byłeś babą,i to pewnie jakąś pustą.

Trzeba byc soba, recepta na zycie- na zdrowe relacje. Niesmialosc, ja tez bywam niesmiala, ale nie uwazam ze to jest dyskwalifikujace. Autorze, fajnie opisujesz siebie i to czego oczekujesz od kobiety. To jest naturalne jak postrzegasz siebie, jestes takim typem faceta bardzo porzadanym. Tylko musisz trafic w odpowiednie kregi kobiece i napewno znajdzie sie fajna dziewczyna. :) milo sie czyta takie rzeczy. Pa juz naprawde :)

Gość .. schudłem 5 kg ..
Wierzysz w reinkarnację ???

Gość .. schudłem 5 kg ..
Gothicshop pisał o wcieleniach ;)

Wierzę w to że człowiek to obłudne bydle pełne nienawiści i chęci samodestrukcji Oby jeszcze byli odmieńcy...bo kurwa pierdolnę