Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sannrise

brak miesiączki, test negatywny

Polecane posty

Witam, jestem tu zupełnie nowa. Proszę Was o poważne potraktowanie mojego problemu... Ostatnią miesiączkę miałam 9marca, moje cykle mają czasem 25 czasem 28 dni. Wahają się ze względu na to iż biorę leki antydepresyjne. Miesiączkę powinnam dostać mniej więcej "teraz" tzn może trzy dni temu, może dziś, może cztery dni temu. Zważywszy na to, że mam stwierdzoną nerwicę i biorę leki data okresu bardzo często "skacze". Zawsze mniej więcej 2-3 dni przed okresem miałam bóle w krzyżach. Teraz żadnych symptomów zbliżającej się miesiączki nie widać. Test robiłam w poniedziałek tj.5 dni temu i wyszedł negatywny. Dziś miałam leciutkie plamienie koloru czerwonawego z leciutkim śluzem. Nie śpię po nocach i ogromnie się boję... Mam dopiero 19 lat i mimo to, że mam mężczyznę, który mnie kocha i wiem, że zapewni mi godne życie to się boję. Bardzo proszę Was o pomoc i o odpisanie.

Gość mnio
a na co właściwie liczysz? bo nie bardzo wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz.

zamiast sie stresowac poczekaj jeszcze tydzień i idz do gina i po badaniu stwierdzi czy jest pęcherzyk czy nie.. i pamiętaj ze stres ma ogromny wpływ na okres..