Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielaaa

wszystko wymuszam na swoim facecie

Polecane posty

Gość anielaaa

wszystkie jego złe nawyki, wady które przeszkadzają w tworzeniu związku musze wymuszać na moim facecie, muszę go czymś szantażować bo inaczej nic się nie zmieni... mam tego dość, robię z siebie idiotke. muszę rywalizować z jego kolegami o czas jaki spędza z nimi i ze mną, tylko się ośmieszam :( on nie dostrzega tego co robi żle, trzeba mu tłumaczyć wszytko jak dziecku, a ma 23 lata :(

Gość anielaaa
czy taki związek ma szanse przetrwania? :(

Gość anielaaa
problem w tym że go kocham

Gość Samotnik3546677777
Ja to bym skupił cały czas na Tobie bo żadnych znajomych nie mam.

Gość Aniaaniatoja :D
rzuć go i nie uganiaj sie za nim,achwiderzejn baj baj ,i drugi już czeka w oczerni/kolejce/nie jest problem a jak bedzie dziecko to go do niczego nie zmusisz ,taki typek

Gość anielaaa
łatwo mówić, jestem z nim 3.5 roku i wlaśnie dostrzegłam że wszystko co udało mi się zbudować w tym związku było przeze mnie wymuszone, ciaglymi szantażami że to albo tamto :(

Gość Samotnik3546677777
Czekasz aż on Cię "rzuci"?

Gość anielaaa
on chciałby codzinnie z kolegami się widywać, wraca do mnie w środku nocy i jedzie prosto do nich i w dodatku klamie ze jest w domu :(

Gość malska
kopa w 4 litery i do mamusi -kogo ty kochasz to już nie ma w innych w twojej okolicy znajdziesz gdzie indziej,ale typowi dajesz du......py,tfuuuuuuuuuuuu

Gość anielaaa
zerwalam z nim dzisiaj, ale on twierdzi ze nie dopuści i bedzie walczyl. teraz nagle chce coś zmeiniać bo znowu szantaż : koniec z nami :( bez wymuszen nic nie umiem w nim zmienić

Gość Samotnik3546677777
No i dobrze...

Gość Komputer komputer
ja też jestem sam i szybko sie do ciebie dostosujejestem pracowity mam dobrą prace w ////////// to tajemnica ale zarabiam wiecej jak średnia,ale nie mam czasu znaleść sobie toważyszki życia 27lat ale nie jestem pewnie stary kawaler.

Gość Komputer komputer
jak sie zdecydujesz to napisz nie lubie i sie boje trójkątów i rogów do domu nie chce znosić bo sie moge niezmieścić,są wąskie drzwi