Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Nierządnica**

ciagle szukam czegoś nowego... w doznaniach seksualnych i uczuciowych...

Polecane posty

Gość sam-otny
Witaj Nierządnico,powiedz najpierw ile masz lat i jakie doświadczenia miłosne... może będę mógł pomóc :-)

Gość sam-otny
Dziecko drogie! to zupełnie naturalne,że szukasz... i nie możesz znaleźć;jesteś jeszcze na tyle niedojrzała że poprostu nie wiesz czego chcesz! za parę...paręnaście lat znajdziesz kogoś z kim będziesz chciała być do końca życia , a po paru...parunastu latach kopniesz go w dupę i znowu będziesz szukać,tym razem nie miłości i kasy tylko kasy i ewentualnie miłości

nie nazywaj pełnoletniego człowieka dzieckiem ... :D i jeśli mnie nie znasz nie mozesz zwreryfikowac czy jestem dojżała emocjonalnie czy chodzi o cos wogóle innego ...

Gość "dojżała"
bardzo ciekawie ujęte, też mam 20 lat i zgadzam się z tym ze mozna poczuc sie urazonym gdy nazywa sie ludzi w naszym wieku dziecmi i do tego te głodne kawałki, że za 15lat cośtam a potem znow cośtam za ileśtam lat; ślicznie. Bądź co bądź masz 20lat i chcesz sie pieprzyć; że też nie trafiłem na ciebie przed moją dziewczyną obecną i na 1000 innych podobnych tobie :). zapodam moze głodnym kawałkiem ale faktycznie; zakochasz sie to pies pogrzebany, pewnie jeszcze nie teraz a może za dwa lub pięć lat, byles do czasu tego jedynego nie była jak wiadro przy kliencie(nie zycze ci tego, ale milosc nie wybiera) z glizdą. No coż powodzenia i nie szukaj madrosci na tego typu forach

Gość angelus hellus
Nieżądnico jestem przekonany, że mam skuteczną metodę. Wyprowadziłem z takich przypadków kilka dziewczyn. Podasz namiar, to się odezwę. Chcę jednak mieć pewność, że to ty a nie podszyw. Wszystko pod jednym warunkiem:że serio chcesz pomocy i rady a nie robisz jaj na kafe, bo dla takich szkoda mi czasu

Gość angelus hellus
nierządnico:P

Gość DDA_DDD_AA
A może ty seksoholiczka jesteś, i szukasz dupą potwierdzenia wlasnej atrakcyjności, a dodając do tego podskórne poczucie winny i karanie siebie sm.bdsm i innymi sex układami..... Jesteś Dorosłe Dziecko Alkoholik, alblo innej dysfunkcji w rodzinie np. rozowdu, pracoholizmu, seksoholizmu, zdrad ojca, albo matki....

Gość nijakość znakime naszych czasó
Dziewczyno seksuolog, hormony, terapia. Tu zaoferować się mogą ci, których to kręci i chcą z ciebie skorzystać. Nic więcej, a patrząc na Twój sposób wypowiedzi, to tylko głupi by się nie zorientował, że ciebie to kreęci własnie i wcale nie chcesz z tego wychodzić. Szukasz samca kolejnego, lub takiego nawet co cię wyleczy ale da ci rozkosz :P Gdyby to był problem faktyczny dla ciebie to byś trafiła w miejsce tematyczne i wypowiadał się jak o problemie, a nie kokietowała a tu ledwo ktoś napisze, a ty jesteś już podkręcona.

Gość nijakość znakime naszych czasó
Twój styl pisania przypomina mi pannę, która tu temat zakładała jakiś rok temu. Dam sobie pół włosów z głowy wyrwać, że to ty :P:P

nijakość znakime naszych czasó - ha:D wiesz :P lubie poznawać nowych ludzi i nie koniecznie się z nimi od razu umawiac na seksa , :D i mam z tym problem bo o ile mnie to bawi to i tez męczy psychicznie ...

Gość pomoc dla CB
Nierządnica, więc podaj maila lub gg to Ci pomogę, a mam w tym doświadczenie zawodowe. Chyba, że tylko przyszłaś nas poprowokowac?

Gość pomoc dla CB
Nie jestęs seksoholiczką? A masz na to papier? Bo skoro autodiagnozę wystawiłaś, to po co tu jesteś? Podzielić się doznaniami? Chętnych do stawiania pauuki nie brak. Zapraszamy.

Gość DDA_DDD_AA
Ja jeszcze nie spotkałem Alkoholika, aby potwierdził pytany, że jest alkoholikiem. Pewno tak samo jest z seksoholizmem.

Oczywiście, że tak. Niech panna najpierw idzie do seksuologa, który potwierdzi, że to normalne. Puszczać się z przyjemności to jedno, a kiedy to uwiera i sobie z tym poradzić nie można to drugie. Szukasz tu fachowej pomocy? Dostaniesz taką. Od tych co chujem wymyśla, jak ci pomóc. :P

zrozumcie... ja się nie pierdole na prawo i lewo z kim popadnie żeby zaspokoic swój popęd seksualny ...a wy po kilku zdaniach mnie diagnozujecie... to ze mam ochotę (od czasu do czasu) na seks nie znaczy że jestem od niego uzależniona , bardziej jestem uzalezniona od poznawania nowych ludzi , czy tak się diagnozuje seksoholizm... nie... NIE JESTEM UZALEŻNIONA OD SEKSU!!! :D :D :D ludzie...

a czy kazdy musi miec papier na to zeby wiedziec ze nie jest sie uzaleznionym od alkoholu, seksu itd ? jedyne od czego jestem uzalezniona to nikotyna ... czy jak wypije lampke wina miesięcznie to znaczy że jestem alkoholiczką?

Gość Janek z baranek
Miałem taką dziewczynę to co potrafiła to hoho naprawdę rok prawdziwego seksu teraz to może tylko wspomnienia. Ale do rzeczy masz szansę na stały związek pogadałem z nią po latach jej popęd jakby wyhamował i kogoś tam poznała założyła rodzinę ale coś nie poszło i facet ją zostawił. Nawet przez myśl mi przeszło żeby z nią być ale już lata nie te i bym nie wyrobił :P. Sumując minie ci to tylko uważaj na przyznawanie się do ilości partnerów nie każdy facet to lubi słyszeć.

i nie chodzi mi o seks a o NIE STAŁOŚĆ W UCZUCIACH... a pociąg do obcych facetów to inna drogą z tym nie mam problemu, mam broblem ze ustabilizowaniem sie uczuciowo... może rzeczywiście jestem jeszcze młoda i głupia :)

Gość Janek z baranek
Nie jesteś. Owa dziewczyna też miała taki pociąg przyznała mi się tylko do dwóch zdrad kiedy z nią byłem. Zostawiła mnie i poszła w świat seksu zmieniała sobie partnerów jak rękawiczki wiem to stąd, bo sama mi o tym powiedziała. Dziś mówi że jest szczęśliwa i jej wierze jak sama powiedziała "było minęło" :)

tylko ten brak ustabilizowania emocjonalnego zaczyna i mi i mojej rodzinie przeszkadzać, bo twierdza że, to nie jest "normalne" by po miesiącu lub po kilku zmieniać chłopaka na nowego