Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Nierządnica**

ciagle szukam czegoś nowego... w doznaniach seksualnych i uczuciowych...

Polecane posty

widzę zwiazek , tylko mój problem nie jest zwiazamny z popedem seksualnym tylko przypuszczam z przeszłościa... czy ktos mnie zapytał z was czy miałam jakes przeżycioa zwiazane z tym że moge miec problem z stabilizacja uczuciowa? nie , czy kazdy diagnozuje nie wiedząc i nie znajac faktów .. tak

nierzadnica - pojdz do psychologa to ci powie co i jak i tyle, myslisz ze ktos ci tu da recepte ? no niee

Ty masz problem z LOGIKĄ I INTELIGENCJĄ, albo jesteś prowokatorką (bardzo prawdopodobne, wykreowana dla kontrastu tych prawiczków). Powtarzam po raz ostatni i jak nie dotrze to strata czasu na tak ograniczoną pannę: Zrozum dziecko, że od tego, że co jakiś czas pożądasz innego, nie potrafisz poradzić sobie z uczuciami. Może dla Ciebie Twoje życie seksualne nie jest problemem, ALE JEST PRZYCZYNĄ NIESTABILNOŚCI EMOCJONALNEJ. Kurwa ręcę opadają, bo jaśniej nie można. Dzieci fejsbuków

Gość Janek z baranek
Mówię ci specjalnie nie masz cię czym martwić to się kiedyś ustabilizuje. Na marginesie o jakich ty przeżyciach wspominasz wcześniej?

Tak, biorę, trauma lub negatywne przeżycia itp. Przyczyn może być wiele, ale wstępnie swój popęd seksualny wrzuciaś w ten sam temat co problem z emoc. i sama to powiązałaś pisząc w jednym wątku. I się dziwisz, że się uczepiłam, że to ma związek ze sobą. Teraz twierdzisz, że jedno z drugim nie ma powiązania. Zero logiki. Kraków, my love.

"świeŻy" jak już jakiś. Co do IQ mam coraz mniej wątpliwości. Nie wiem kto by Cię miał osądzać. To Twoja sprawa z kim sypiasz (poza tym PRZECIEŻ ON CI TYLKO ZAOFEROWAŁ WYMIANE MAILI).

Gość Janek z baranek
nic, powodzenia życzę w wyborze partnera

desconfianza - swoje frustracje rozładowuj w realu a nie na kafe chowajac się za nickiem... i nie oceniaj "książki po okładce" - to tak na przyszłosc