Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olietta

Odżywka i szampon ze szpiku końskiego

Polecane posty

Gość olietta

Hej czy ktoś z was używał do włosów kosmetyków z wyciągu ze szpiku kostnego? Macie jakichś faworytów? Czy warto kupować w sklepie fryzjerskim? Widzicie poprawę? Słyszałam że to bardzo poprawia kondycję włosów, ale nie wiem po jakim czasie, a i ponoć rośnie dużo nowych a niestety ostatnio mi dużo ubyło ;) dzięki za odpowiedzi z góry

ja bym ci poleciła taką serie kosmetyków na bazie krochmalu...niby sam w sobie krochmal nie jest zbyt pzytywny dla skóry,ale świetnie reaguje z innymi witaminami :) a dla włosów jest wręcz idealny.

Gość olietta
hahaha Rozwiń temat bo mnie zaintrygował.....jaka to seria itp ? po jakim czasie coś widać? :D

Gość xnmg,n
Jeśli chcesz żeby Ci odrosły włosy,to polecam Radical do wcierania.Mi pomogło,a przez parę lat nic nie dawało rady

Gość grregrgry
z łożysk chyba a nie ze szpiku

Gość olietta
z Radicala miałam szampon i jakoś nie zrobił wielkiej rewolucji na mojej głowie...:/ z tej skrzypowej serii chyba bo taki zielony, ale chyba potrzebuję czegoś mocniejszego. codziennie muszę myć włosy od suszarki się niszczą tak szybko się przetłuszczają i są cienkie. :/ uh

Gość trudno żeby szampon zrobił
rewolucję skoro masz go na głowie pół minuty...

nie pamiętam dokładnie nazwy,ale są to azjatyckie kosmetyki,ponoć drogie :) znajoma używała i ma śliczne włosy,polecała mi ale po co,skoro moje z natury są dobre :) wygoogluj sobie

Gość olietta
a co to ma do rzeczy?jeśli stosujesz szampon przez jakiś dłuższy czas regularnie to możesz oczekiwać jakichś efektów, idąc Twoim tokiem myślenia żaden szampon nie zdziała niczego....

Ogólnie żaden szampon nie robi niczego - oprócz mycia ;) I ew. naładowania silikonów na włos. Więc po szamponie nie ma co się cudów spodziewać, ważne żeby nie szkodził ;) I dobre składniki żeby miał przed zapachem :) Natomiast odżywki potrafią działać cuda, jak i maski, ale to też od składu zależy, bo np. potrafi pisać na opakowaniu że maska z proteinami jedwabiu, a te proteiny jedwabiu są na ostatnim miejscu w składzie ;)