Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikaaa.

O co mu chodzi? Rozmowa gg...

Polecane posty

Gość dominikaaa.

JAK BYSCIE TO ZROZUMIELI? on 01:00:20 ciekawe jakie to jest polaczenie zbrodnia + akt seksualny ja 01:03:00 nie wiem czemu ale mi sie mokro zrobilo :D on 01:05:40 pokaz... ja 01:06:11 zrobiles juz cos kiedys takiego? on 01:06:29 jeszcze nie 01:07:23 jesli mialbym to zrobic to obydwie czynnosci z ta sama osoba ja 01:07:54 mowiac o zbrodni co masz na mysli on 01:08:29 wole nie pisac ja 01:09:02 czemu 01:09:09 boisz sie czegos? on 01:09:23 boje sie tylko jednego 01:09:31 utraty zdrowia ja 01:09:39 co masz na mysli? on 01:09:41 i ze nie bede mogl robic tego co moge ja 01:09:56 mozesz mowic jasniej? nic z tego nie rozumiem on 01:10:06 to chyba dobrze :) ja 01:10:46 masz przede mna jakies tajemnice? on 01:10:58 a Ty przede mna? ja 01:11:06 raczej nie on 01:11:22 hmm ja 01:11:44 o co chodzi z tym zdrowiem on 01:12:12 wiesz calej przeszlosci mojej nie znasz... gdyz mysle, ze to niemozliwe, by umiec cofnac sie w czasie i powiedziec wszystko o sobie 01:12:18 boje sie tylko tego 01:12:22 ze strace zdrowie 01:12:35 zapytalas sie czy czegos sie obawiam 01:12:38 to odpowiedzialem

Gość ulllllllaaaalllllllaaaa
DOMINIKI TO KURWY PROSTE!

Gość viriiiii
ma cos z glowa nie halo, jakis psychol

Gość dominikaaa.
Dominika to nie moje imie :o Ten koles z neta chce sie spotkac. Ja rowniez bardzo tego pragne. Po tej rozmowie boje sie ze mnie zgwalci i zamorduje. A moze cos zle zrozumialam z tej rozmowy? Moze wy bedziecie wiedziec?

Gość viriiiii
ja pierdole, chyba nie myslisz, zeby sie z nim spotkac:o on ma problemy psychiczne co tu jest do rozumienia?

Chyba mu o sado maso chodzi i Ty miałabyś byc dominą :P Ja bym to tak zrozumiała. Ale faktycznie dziwny facet że takie rzeczy pisze przed spotkaniem... Długo ze sobą piszecie? Ile ma lat?

Gość kjdbfg
zbrodnia i seks? psychiatryk

Gość dominikaaa.
Dlugo ze soba rozmawiamy i widujemy sie na skype. Prosze,powiedzcie co wywnioskowaliscie z tego? Czy moze ja se te mordy wkrecam? :| Ciag dalszy... on 01:13:38 jesli cos by mi sie stalo to ten sex jesli bylby to nie bylby taki jak wczesniej ja 01:14:32 moge cie o cos prosic? on 01:14:47 mozesz prosic, ale ja nie obiecuje, ze spelnie prosbe 01:14:53 najpierw napisz ja 01:15:27 napisz mi to bo mam tysiac roznych mysli w glowie.... 01:15:47 a moze ty chcesz mnie najpierw zgwalcic a potem zabic ;P nie wiem co myslec on 01:15:59 nie badz niepowazna ja 01:16:00 ale co z twoim zdrowiem 01:16:10 chyba ze masz z kims na pienku on 01:16:16 nie mam ja 01:16:16 ale to i tak nielogiczne 01:16:20 nic nie rozumiem on 01:16:28 nie obawiam sie nikogo, tzn starcia z nikim 01:16:42 jedyne czego w zyciu sie obawiam, to te ze moglbym stracic moje zdrowie ja 01:17:02 a co z nim nie tak? on 01:17:44 a propo zbrodni i aktu seksualnego , to pisalem, ze jesli mialbym to zrobic to w kolejnosci zbrodnia + akt seksualny i moglbym to zrobic z kims, kogo znam, kto mnie pociaga, jest dla mnie atrakcyjny i ktory w danej chwili rozumie tak jak ja i chce tego samego 01:18:06 oczywiscie nie zamierzam Cie mordowac, a nekrofilia jest mi obca ja 01:18:08 bylbys zdolny zabic? on 01:18:22 w obronie wlasnej lub kogos tak

Gość viriiiii
jakie sado maso, jaka domina:o piszac o zbrodni i seksie zapewne myslal by zabic jakas laske a potem zgwalcic zwloki:o

Gość kjdbfg
kurwa debil zwyczajny debil

Gość dominikaaa.
W sumie on nieraz wspominal o tym ze lubi dominowac i cieszy sie na mysl ze jestem ulegla :o Ja tez sie w sumie ciesze,ale troche mnie zaniepokoila dzisiejsza rozmowa. Znamy sie od stycznia

Dla mnie ewidentne ciągotki sado maso, w sumie w tym chodzi o krzywdzenie kogoś=zbrodnia (nie wiem, przypalanie, bicie pasem, biczem, wosk ze świeczek, wiązanie itd,) a potem seks, w każdym razie ja bym to tak zrozumiała. Odnośnie tego że chciałby to zrobić z kimś kto to podobnie odbiera to myślę że chodzi o to że z kimś kto nie ma zahamowań w takich sprawach. I tak po prawdzie to nie wiem czy odważyłabym się spotkać z takim facetem nawet gdyby brak zahamowań w tym z mojej strony też był, bo podejrzane jest to że pisze to jeszcze przed spotkaniem :o Dziwny facet.

A on jest dużo starszy od Ciebie? Żeby się nie okazało że to jakiś "Pan" który szuka "suki", a tacy lubią młodsze rwać tylko dla seksu...

Gość viriiiii
Nie spotkalas sie z nim a juz o seksie rozmawiacie? Nie zdziw sie w takim razie jak naprawde cie zgwalci na pierwszym spotkaniu, chyba ze na to liczysz to smigaj na randke:o🖐️

Gość dominikaaa.
ja 01:47:33 z tym zdrowiem to chodzilo ci o skutki sadomaso? ;P 01:47:44 ciagle mi to chodzi po glowie :D on 01:48:11 Ty tez mi chodzisz po glowie i Cie nie widze ;P 01:49:01 oj.... na osobnosci inaczej bym to zrobil sila manipulacji, sila fizyczna i pozadanie... to by wystarczylo... ja 01:49:45 odpowiesz?? on 01:50:23 po czesci tak ja 01:51:04 mozesz jasniej? nie daje mi to spokoju on 01:51:30 juz jasniej nie moge... pomecz sie troche... ;) a sukces bedzie smakowac lepiej... WIEM ZE NIE POWINNAM UMIESZCZAC TU TYCH ROZMOW,ALE TROCHE SIE BOJE. PROSZE O OPINIE OSOB DOSWIADCZONYCH W SPRAWACH DAMSKO MESKICH BO NIESTETY JA NIE MAM TEGO DOSWIADCZENIA. Ja mam 26 on 27 lat

Gość zagubionawakcjii
wez dziewczyno robi z Ciebie idiotke. wez idz spac lepiej, nie osmieszaj sie

Gość dla mnie to raczej jakiś
erotoman-gawędziarz. Niemniej jednak, po takich gadkach, raczej zaprzestałabym znajomości z nim. Ewentualnie poprzestałabym, ale na tej wirtualnej:o

Nic innego tylko sado maso. Manipulacja, pożadanie, siła fizyczna itd... ;) a w sm chodzi głównie o hmmm pewność psychicznego zniewolenia która prowadzi to fizycznego zniewolenia.

Gość a on nie jest przypadkiem
z krk? w tamtym roku sie z gosciem takim spotykalam co tez takie ciagaty mial , wiek by sie zgadzal w sumie.

Gość dominikaaa.
Nigdy nikt mi nie okazywal tyle zainteresowania co on. Chcialabym zeby to w koncu byl ten jedyny,mam dosc samotnego zycia,lecz nie wiem o co mu chodzi. Nie uczestniczylam jeszcze w BDSM ale przyznam ze bol sprawia mi przyjemnosc. Moze jeszcze ktos chce sie wypowiedziec?

"on 01:00:20 ciekawe jakie to jest polaczenie zbrodnia + akt seksualny ja 01:03:00 nie wiem czemu ale mi sie mokro zrobilo " Tobie się zrobiło mokro na myśl o gwałcie.... I zastanawiasz się, czy z gościem jest coś dziwnego...

Gość kjdbfg
możesz ze mną spróbować ja cię nie zabiję nawet pejczem strugnę

Gość dominikaaa.
On nie jest z Krk. Widze ze wiekszosc osob zakonczylaby ta znajomosc :( Ja bym chciala zaznac choc odrobine uczucia i szczescia ehh

i koles hipochondrykiem troche jest - jak wiekszosc facetow kt przeraza deficyt zdrowia;-)

Gość dominikaaa.
Lomu,wiem ze to dziwnie zabrzmialo. Tak naprawde to nie skrzywdzilabym muchy...ale w jakis sposob podniecily mnie te slowa

Niewiele jest udanych związków które zaczynają się od seksu, i szczerze mowiac to z tego co wiem o SM to zeby zwiazek wypalil to zwykle jest tak ze sie o tym nie od poczatku mowi, tzn. rzadko wychodzi jak facet od poczatku szuka kogos uleglego, bo to znaczy ze szuka do seksu, a nie do kochania :) ponoć sklonnosci do sm sie powinny z czasem rozwinac juz w zwiazku, a nie zeby opierac zwiazek na sm.

Gość viriiiii
no wlasnie mokro jej jest na mysl o gwalcie, wiec mu juz tym zdaniem przyzwolenie dala. Czy ty jestes jakas desperatka, ze polecisz nawet na zboka z sadystycznymi zapedami?

sa tez zwiazki ktore zaczynaja sie od seksu (przypadek jednej z moich przyjaciolek;-)