Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pj-k

Mam dosyć małżeństawa

Polecane posty

Mam czterdziechę i mam dość, muszę zrobić skok w bok, nie chcę ale muszę. Może jakieś chętne, mieszkam w łodzi

Gość hklko9
czesc tu Lechu, skocze do ciebie przez plot, ok?

Gość sdfg
a czemu masz dosc ?

Gość szkło powiększające
wzmocnij lewą nogę, to przestanie ci serduszko drętwieć :classic_cool:

Odwala dziadełe na starość. Nie "chcem" ale "muszem" :O Myśli że jak posunie jakąś młodą foczkę, to mu włosy na głowie odrosną i będzie mógł zarzucać grzywką jak źrebaczek. :D :D

Gość fofofofofofo
to ja jestem 4 lata po slubie i mam to samo

To smutne :( Cztery lata i ty masz już dosyć żony. Co wylosowali ci tę kobietę na żonę, czy świadomie wpakowałeś się w taki układ.

"Nowy w mieście" pyskate z ciebie stworzenie, dla twojej wiadomości mam komplet włosów, kondycji pozazdrość mi może nie jeden małolat, dom, cztery samochody, dobre dochody i tą sama żonę od 19 lat, której nigdy nie zdradziłem. Problem polega na tym, że ożeniłem się z ciekawą świata dziewczyną, która niestety po każdym porodzie (były dwa) przepoczwarzała się w innego człowieka. Teraz mam jej serdecznie dość a rozwieść się nie mogę ze względu na dzieci.

Gość aristo 3458
bez sensu co za deblizm... i myslisz ze dzieci beda szczesliwe w takim ukladzie ?

Czemu wszyscy zawsze się zastawiają dziećmi. Po co tkwić w związku,który nie ma sensu.

Gość aristo 3458
poza tym dzieci tez pewnie nie maja po 3 lata skoro od 19 lat jestes w małżeństwie...

Nie chciałem Cię obrazić pj-k :( Tylko zgadywałem, ale kiedy mi wszystko wyjaśniłeś, nie pozostaje mi nic innego jak Ciebie przeprosić. PRZEPRASZAM. Masz swoje powody by tak pisać i teraz doskonale to rozumiem. :)

Gość nikola*
"przepoczwarzała się w innego człowieka"- moge wiedziec co to znaczy ?

Gość primo voto@
z pewnoscia to znaczy, że ona sama zapierdalała przy dzieciach a pan łaskawca dalej realizował swoją ciekawośc świata :D No i teraz nagle zauważył, że coś nie trybi, więc ma życzenie wymienić na nowszy model

Gość primo voto@
owszem, dziecko zmienia wszystko... pytanie tylko czy dla jednego z partnerów czy dla obojga jesli tylko dla jednego - związek nie ma szans znam małżeństwo z czworgiem dzieci jeżdżące po świecie ( ojciec pracuje w różnych krajach) całe zycie na walizkach. Kiedys jadłam z nimi posiłek Nikt się tam z dzieciakami nie certoli, co nie znaczy, że są puszczone samopas. Np siedzimy przy stole, matka karmi najmłodsze, reszta je i gada. Kończy się karmienie malucha - ojciec kładzie sobie młodą na kolanach - matka spokojnie je swój posiłek. Dzieciak cos tam s9ię buntuje u ojca, zostaje poklepany po plecach i zmienia tonację na gaworząco-przymilną.. Ci ludzie doszli do prefekcji w naprzemiennym zajmowaniu się progeniturą...chyba własnie dlatego, że byli zawsze sami, bo przeciez babc czy opiekunek nikt po świecie nie ciaga

"nowszy model" :O jak mnie to wkurwia kiedy ludzi traktuje się tak przedmiotowo. :O Co miałeś na myśli pisząc o modelu ? Te pastylkowe siksy, które włóczą się po dyskotekach i dają duupy za browara., czy może te w pinglach na oczach, które nosa nie wytykają spoza biblioteki ? A może jest jeszcze jakiś "model" , o którym nie wiem. Oświeć mnie. :O

Gość nikola*
albo ma Coś Innego na oku i winna teraz zona bo sie ""przepoczwarza"?

Gość primo voto@
nowszy model? odnoszę się do pierwszego posta autora: :D Mam czterdziechę i mam dość, muszę zrobić skok w bok, nie chcę ale muszę.

Gość primo voto@
nie wydaje ci się, że ten pan traktuje małzonke przedmiotowo?

Suchej nitki z Ciebie nie zostawią pj-k, za to przepoczwarzanie. Można kobietom naubliżać ale w taki sposób, by strząsnęły sobie to jak pyłek z włosów, ale tego Ci raczej nie odpuszczą.

Nie znam gościa. Wiem tyle ile mi sprzedał. Nie zamierzam psów na Niego wieszać. Ma kłopoty i najwyraźniej z żoną nie potrafi ich rozwiązać. Dlaczego tak jest, jego sprawa. Chce sobie puknąć jakąś napaloną dzierlatkę, jeśli to mu w czymś pomoże, Jego sprawa.

Gość nikola*
okey niech " puka dzierlatke " ale niech nie wini zony ze sie "przepo......."

Gość primo voto@
Służe cytatami: Chce sobie puknąć jakąś napaloną dzierlatkę, jeśli to mu w czymś pomoże, Jego sprawa. jak mnie to wkurwia kiedy ludzi traktuje się tak przedmiotowo. :D, :D, :D, :D, :D, :D, :D Chyba w kanonie lektur szkolnych zabrakło ci moralnosci pani dulskiej hipokryto

Zrobiło się na forum trochę nerwowo, chyba trochę przesadziłem. Pogoda mnie wnerwia może to dla tego. Nie traktuję żony przedmiotowo i poświęcam dużo czasu swoim dzieciom. I co wy z tym pukaniem małolat? bez przesady, to mi się nie podobało. Pożyjemy, zobaczymy może się coś zmieni. Na razie pojadę sobie w maju na mazury pożeglować, rybki połowię, piwka popiję z kolegami pogadam, jeden drugiego będzie pilnował żeby głupoty nie zrobić. Życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt, odpoczywajcie, nie denerwujcie się, przytulcie się do męża albo żony i bądźcie szczęśliwi. Żona u mamusi na obiadku, a ja zasuwam do sąsiadki złożyć życzenia, po rozwodzie jest i sama siedzi w domu. Coś jej się popsuło w aucie, przy okazji to naprawię.

Zaraz hipokryto. :O Ładnie złączyłaś te moje posty, ale co mają udowodnić ? Że przesuwam ludzi jak meble w pokoju. :O :O Dzierlatki, to słowo skłoniło cię do przeczytania "Moralności ... " a jak bym napisał kurwy , lepiej byś się poczuła ?