Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxdemotkaxxx

Samotne święta

Polecane posty

Bez urazy, ale 30 lat i mieszkać z rodzicami to porażka :P Nie masz żadnych koleżanek/kolegów z którymi mogłabyś zamieszkać. Coś w stylu studenckiej stancji. To byłby dobry krok w kierunku usamodzielnienia się i jak to ujęłaś, zadbania o Wasze drowie psychiczne :)

Gość dzikowska
Ja jestem sama, w pewnym sensie na wlasne zyczenie. Rodziny nie mam od 17 roku zycia, ale moglal jechac do rodziny chlopaka ale moja obsesja mi na to nie pozwolila, o czym pisalam w innym temacie. Znachora ogladam, zrobie sobie kawke, ale mialam sny, dopiero wstalam.

Gość njsjsjsfkfsfksbjk
chcialabym samotnie spedzac swieta, niestety cala rodzina w domu

Gość córunia mamuni
Spoko, sama doskonale wiem, że to porażka :P Ale tak wyszło. Samotnej nauczycielce - pasjonatce, mieszkającej w Krakowie, ciężko się usamodzielnić ;) Większość znajomych w swoich mieszkaniach. A raczej "bankowych". Więc zamieszkać nie ma z kim. Mnie żaden bank kredytu nie da, a nawet jeśli, to nie byłabym w stanie go spłacić. A gnieść się w jakiejś klitce z "obcymi" i płacić haracz właścicielowi...to z dwojga złego chyba wolę z rodzicami w domu z ogrodem rachunki na pół dzielić :P :P Jakbym tak sobie tylko osobne wejście na moje pięterko zainstalowała, to by mogło być całkiem przyjemnie... :D Ale nie o tym temat ;) Zmykam...chyba się jednak trochę pointegruję z rodziną, bratowa zawitała, a że sympatyczna, to możemy świątecznego drinka zapodać i plotek trochę powymieniać ;) Wesołej niedzieli wszystkim życzę! Samotnej, czy rodzinnej ;) U nas właśnie zaczął sypać śnieg...wpadłam na szaleńczy pomysł spędzenia jutrzejszego dnia z deską na Kasprowym :D

@córunia mamuni No ale całego życia nie będziesz chyba mieszkać u rodziców. Poważnie nie ma ani 1 koleżanki, która jeszcze nie jest zamężna? Czasem tacy obcy ludzie potrafią sie zrobić przyjaciółmi na całe życie :) Miłej niedzieli życzę i pozytywnych zmian w Twoim życiu ;) @xxxdemotkaxxx Widzisz, jednak nie było tak źle jak widzę ;) Udanej sniadanio-kolacji życzę ;)

Już po szamanku,dobre było. Nie wiem dlaczego,ale na wielkanoc patrzę jakoś z przymrużeniem oka ,bardziej czuję Święta Bożego Narodzenia.Jeszcze tylko jutrzejszy dzień i koniec! Jak ja nie lubię tego siedzenia przy stole,gadania o pierdołach itp. Dzisiaj przez 2 godz był temat polityki :P

Przez cale życie tego nie lubiłem, ale czym robie się starszy, tym bardziej doceniam takie sporadyczne spotkania przy stole. Na co dzień raczej niezbyt często widuję rodzinę, chociaz mieszkam jeszcze z nią pod jednym dchem. Raz na jakiś czas jestem teraz w stanie wytrzymac z 2h przy stole, pod warunkiem że tematy są w miarę pokojowe ;) Jak wchodzi temat polityki, to mówie wprost, żeby zmienić temat, bo sa Święta i mam ochotę je spędzić w miłej atmosferze, a nie kłócić sie lub dołować i to wystarcza ;) No nic, idę się przewietrzyć, bo za dużo zjadłem. Później zobaczę, czy wątek dalej się ruszył ;)

A ja uciekam na kilka zabiegów upiększających :P Temat prawdopodobnie nie ruszy (eh mój wrodzony pesymizm :P ) Miłego spacerku :)

Ciekawe co to za zabiegi upiększające były ;) No wiesz temat nie musi być rozchwytywany przez dziesiątki ludzi, wystarczy kilka osób, które się zainteresują tematem ;)

Gość Pigulasinska
Ja spędzam święta sama i strasznie mi z tym ...

Kilka osób zapraszało do siebie na Święta, czemu nie skorzytałas?