Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myśleć :)

pocałunek

Polecane posty

Złożyłam życzenia świąteczne mojemu koledze z uczelni. Nie jestem z nim w jakiś zażyłych stosunkach po prostu czasem lubimy sobie pogadać i tyle. Moim koleżankom przy składaniu życzeń on podał tylko rękę a mnie przytulił i kilkakrotnie pocałował w policzek.Zrobił to bardzo sprytnie i bardzo szybko i oczywiście bez świadków :) Czy taki pocałunek ma jakieś znaczenie? Nie wiem co o tym myśleć.

Coralik jak mam sprowokować czy zapytać? Przecież nie zapytam go wprost :)

nie wiem... Ja bym napisala smsa... Ze mnie tak ten buziak rozgrzal ze nawet snieg za oknem nie jest straszny :D

Tylko problem w tym że ja nie mam jego nr tel ani też on mojego nie ma. Rozmawiamy ze sobą tylko na uczelni.

Mogłam od razu coś powiedzieć ale on mnie zaskoczył tym zachowaniem. Ja myślałam że ewentualnie będzie buziak w jeden policzek a potem w drugi ale nie sądziłam że zostanę przytulona i obcałowana :)

Gość nhxdhfashgddfghfis
poczekaj nic nie rób... kręć sio rozmowy ale nie strasz go pytaniami bo sie spłoszy i zrezygnuje, pod pretekstem byle jakim nr tel zdobądź zobacz czy sie odzywa. Faceci lubią sami łowić kobietyę wokól niego dyskretnie coby były okazje d