Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!Uważam!!!

Panna z dzieckiem nie zasluguje na pomoc rodziny!

Polecane posty

Gość !!!Uważam!!!

Te mlode 20latki ktore chlopak puscil kantem nie zasluguja na pomoc Te mlode 20latki ktore chlopak zostawil z brzuchem nie zasluguja na pomoc niczyja, na pomoc rodzicow przy bekarcie ja bym taka z domu wyrzucila bo nie bede obcego bachora chowac.

Wspolczuje ci kretynko. Nie cierpie bachorow,ale gdyby moja corka w mlodym wieku przyszla z brzuchem to niestety ale pomoglabym jej. Bo kto jak nie matka musi dac oparcie swoim dzieciom? Po drugie jak panna przychodzi z brzuchem to wina matki ze nie zapewnila jej odpowiedniej antykoncepcji.

Gość anika 28047
fajne prowo - a jeski nie jest to prow to prosze powiedz z kad takie wnioski ? -

Gość bvcnbn
Moja siostra zaszła w ciążę w wieku 18 lat. Rodzice się z nią nie kłócili, tylko zapowiedzieli, ze od tej pory radzi sobie sama i żyję na swój rachunek. Oczywiście ona zaraz w bek bo przecież facet tylko chciał zaliczyć głupią pannę a potem się zmył. Kretynka sama sobie była winna. Lodówka została opróżniona, a rzeczy typu mąka czy ryz oddaliśmy na zbiórke żywności. My jadaliśmy na mieście a siostra stękała, ze jest głodna i żeby dać kase na jedzenie. Na szczeście nikt nie pękł i nawet grosza nie dostała. Cos tam od sąsiadki pożyczała a w końcu gdzieś zemdlała i trafiła do szpitala i się wyniosła z domu chyba do domu samotnej matki. Jak giry rozkładała to mogła przód pomyśleć za co bachora i siebie utrzyma. My się przeciwstawiliśmy i nie daliśmy się wrobić w przypadkowo pukniętego dzieciaka.

Gość życzę twojej rodzinie by zdech
li i wrazie jakichkolwiek kłopotów zdrowotnych, finansowych trzymali się z daleka od wnuka które nie chcieli. I żeby twoje dzieci urodziły się z zespołem downa to do pani/pana o nicku bvcnbn

Gość bvcnbn
Luzik ja dzieci nie planuję mieć a do bachora siostry nikt lazł nie bedzie, czort go wie kto go i gdzie zrobił, jeszcze człowiek jakimś syfem się zarazi czy czymś ;)

Gość pierdolecMega
Nie ekscytować sie proszę, to ten sam zjeb sie nudzi, zakłądając podobne wątki, ze też z okazji Wielkanocy nie ma innych tematów do przemyśleń, ale to pewnie KAtolik,

Gość to musi byc provo
nudzisz sie gowniaro?

Gość Ryża_Pyza
Niektórzy ludzie jednak nie są ludzmi.

Powyższy przykład przedstawia chamstwo i patologię ! Rodzina wolała oddać obcym potrzebującym niż potrzebującej w rodzinie . I nie pisz że 'pozbyliście się' bo zrobili to Twoi rodzice Ty tylko ładnie przy tym wyglądałaś - w kolejce do wywalenia z domu .

Gość bvcnbn
Ja już pisałam, nie mam zamiaru sobie z bachorem życia zmarnować ;) A siostra.... Mogła iść sobie na autostradzie jako tirówka zarobić, widocznie bardzo sie zna na tym fachu ;)

Gość pierdolecMega
debile i patologia

Gość bvcnbn
Jak ty nie debil i nie patologia to se ogłoszenie daj że przyjmiesz wszystkie brzuchate dziwki z okolicy na chów ;) Jak do tej pory tego nie zrobiłas to się marnujesz ze swoim powołaniem, wiele brzuchatych leni czeka na sponsorków ;)

Gość pierdolecMega
to nie w tym rzecz, rzecz w tym w jaki sposób o tym nadajesz

Gość bvcnbn
A w jaki sposób? Taka jest prawda! Multum smarkul uwaza się za dorosłe pieprząc się z kim popadnie a potem lament i żal do całego świata bo ciąża. Nie mam zamiaru takich osób żałować, współczuć im a juz na pewno im nie pomogę. Bo seks jest dla osób dorosłych umiejących się zatroszczyć przede wszystkim o swoją własną dupę. Nie mozna byc dorosłym w połowie - do łóżka wielce dorosła a do roboty to już jak najbardziej nie. Moja siostra i jej podobne to zwykłe kurwiszony które gżą się niewiadomo z kim a potem przyłazą do domu rodzinengo z nadzieją, że wszyscy im będą współczuć i pomogą.

Gość bvcnbn
A co my możemy chcieć od dziwki która nawet mieszkac ani zrec nie ma co? Co ona może komukolwiek dać? Dupy chyba jedynie.

Gość Raczej byla juz w ciazy
Autorko,zalosna jestes. Czy wiesz co to empatia? Wspolczuje takiej matki jak ty... W ogole dlaczego rzucacie 'bachorami' na prawo i lewo???czy to wina tego dziecka ze przyszlo na swiat??????????? Zimne,egoistyczne suki.

Gość Raczej byla juz w ciazy
I jeszcze jedno. To dziecko jak dorosnie powinno napluc w twarz tobie i twoim rodzicom Bvc....

Gość zainspirowana wiosennym wiatre
A ja popieram takie działanie. Sama mam córkę (tylko że jeszcze to niemowlak) ale jak w wieku nastu lat wróci do domu z wieścią, że jest w ciąży a ja mam utrzymywać ją i te jej "przygodę" to niestety ale pokaże jej drzwi. Dorosłość do czegoś zobowiązuję i nie zawsze jest przyjemna.

Gość bvcnbn
Raczej to my będziemy mogli napluć bo dzieciak dobrze popierdolony ponoć :D Jakiś ułomny jest :D

Gość ja raz uderzyłam babcie
Powiedziała mi że matka powinna mnie usunac a ja z calej sily przywalilam jej liscia przy swojej mamie ktora mnie poparla :)

Gość bvcnbn
No wpierdoli respiratorem jak dożyje :D Jebłam :D :D :D :D

No ale przepraszam bardzo czyje to dziecko? Jej, jej rodziców czy może mało rozgarniętej siostry? Dobrze zrobili, że tak postąpili, może dziewczyna rozumu nabrała i sobie nie zrobi jeszcze 6 dzieci, każdego z innym facetem, wiecznie na zasiłkach i zapomogach.

Gość ja raz uderzyłam babcie
ale teraz oni powinni sie z ta dziewczyna pogodzic a tak na marginesie czy wnuki tez maja obowiazek na starosc zajmowac sie dziadkami? i dziecko chyba tez moze zabronic matce opeiki nad jej rodzicami,

Gość bvcnbn
Jak się okazuję moim OBOWIĄZKIEM jest utrzymywać kurwiszona i jej bachora :D Zaraz rozwścieczone mamuśki ustawę może wynajdą która o tym mówi i coś z kodeksu karnego za to że biednemu kurwiszonowi nie pomagam! :D LOL

Dla mnie to jest chore... Bo jakaś panienka wskakuję komuś do łóżka a potem cała rodzina musi przez nią cierpieć.

Gość kubalopl
bvcnbn- ty dziecko do książek, bo z twojego stylu pisania to wnioskuję, że jesteś z gimnazjum 🖐️ próby zaprzeczania z twojej strony będą żałosne i nic ci nie pomogą.

Gość a czytałyście linki które tuta
j wrzuciłam Jak dwójka kuzynów miało wszystko podane pod nos przez dziadka a kuzyn(którego matka źle wyszła za mąż) była odepchnieta ze swoim dzieckiem a teraz do niego po pomoc. Chce tylko jedno usłyszec że wnuki nie mają obowiązków wobec dziadków, tylko to chce przeczytac.

Gość bvcnbn
Jeeej.... Aleś mi przywaliła, jak się pozbieram :( Ps. A jak nie było jeszcze gimnazjum to skąd ludziom mówiliście że są? :D Broń Boże wprowadzać jakies nowe reformy edukacyjne bo biedaczkom gimnazja zlikwidują i stracą obelgę w stylu gimnazjalisto :D