Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ramos Juan mistrz kafe

idealny mezczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cham198
uwaga to nie penis to pieprzone róże

Gość primo voto@
idealny mezczyzna jest jak yeti - podobno ktoś go kiedyś widział :D ty jesteś tylko pozbawiony samokrytyki

Gość znachor nauk wszelakich
haloperidolu wam dać z tramalem + apap na bolące głowy!

Gość axes
Wszystko w rekach kobiet aby zmienić oblicze tej rzeczywistości aby mezczyzni mieli dostatnie życie sexualne od najmłodszych lat aby wkraczali w życie z radością gdyż posiadają siłe twórczą dzieki której mozemy miec wspaniałą rzeczywistość

napisalem taki pseudo wiersz dla pewnej kobiety chce jej tym naznaczyć ze jest dla mnie wazna, nie wiem czy to odpowiednio opisalem i jak to ona odbierze pasjans namiętności wzroku patos ciszy oczu spojrzeń zbytek słów ściski dłoni dreszcz ekstaza dotykaj delikatnie w rytm pragnienia wypełniaj niedobitki miłości zaszalej, okryj mnie pożądania chytrością

koniec mi się podoba, ale nie rozumiem 'ciszy oczu spojrzeń' i 'zbytku słów', było cicho czy głośno? ;) Zmieniłabym na 'ścisk dłoni' lepiej brzmi. Jak ona to odbierze to nie wiem, a jak blisko jesteś z tą kobietą?

a to moze lepsze tylko za ostre W dłoni świat bosa do mnie przyjdź lekkość twego wdzięku uniesieniem mego pożądania każdym krok twych spojrzeń bliskością oczu magii coraz bliższy uczucia z naprzeciwka namiętności pragnienia głosem ciepło dłoni gorąca krwi pospiechu bicia tonem serca w rumieńcu policzka spuszczonego wzroku wstydem nagość twego ciała szatą ozdoby piękna czuciem mego zmysłu sytością głodu nakarmienia jedna chwilą od progu do końca drzwiami miłości otwartymi dla nas