Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kxnasinxiwae

czy biustonosz sportowy pasuje na duzy biust?

Polecane posty

Gość kxnasinxiwae

w sensie czy bedzie dobrze trzymal,czy piersi mi nie obwisna w takim? mam w biuscie 98 cm a pod 81,nie wiem nawet jaki to rozmiar ale piersi mam duze.co o tym myslicie?

Gość cOOle from Margaryna Palma
musi być dobrze wykrochmalony :classic_cool:

Gość wlllllllee
u mnie sie nie sprawdzil, niestety biust nie jest sztywny jak silikon . zrob ilo placka z wybaluszeniem na srodku . juz lepiej wygladam bez biustonosza :P

Gość wlllllllee
aaa no i zaznaczam ze nie byl to tani biustonosz i nie jednej firmy. kaplica. producenci chyba mieli na mysli duzy to sztuczny :PP

Gość kxnasinxiwae
ja mam jedrny i raczej sterczacy biust ale boje sie ze wyrzuce pieniadze w bloto.on nie bedzie dobrze trzymal i jeszcze piersi mi sie zniszcza.

Gość o co come one - wesołych...
ja taki posiadam - ja mam maly - miseczka B kiedys miałam D - rok temu - powiem ci ze jesli kupisz dobry biustonosz sportowy, nie w triuph a w sportowych sklepach - bedzie trzymał moze yriumph kriss i atlantick maja dobre staniki ale nie PORTOWE STANIKI

Gość wlllllllee
och ktore ja nie prymierzalam i nie w jakich sklepach. i tak dupa. moj biust jest jednak wymagajacy. ale fakt faktem. na tanioche nie patrz.ak juz masz szukac to naprawde renomowane firmy. a wtedy biustonosze sobie moze poradza :)

Gość Wystarczy kupić
biustonosz sportowy ale zaznacz sprzedawcy,ze silnie podtrzymujący i na pewno w jakimś sportowym sklepie... U mnie się sprawdził,mam rozmiar E