Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubababakkkkkkk

Mój facet brzydzi się grubych ludzi a moja matka ma nadwagę...;/

Polecane posty

Gość grubababakkkkkkk

Na każdym kroku on komentuje grubszych ludzi, ale ktoś jest obleśny, tłusty, obrzydliwy...jak mam niby przedstawić mu rodziców jeżeli moja mama nie ma idealnej figury? Przeraża mnie to ;/

Gość olei olej olej
hmm a Tobie to nie przeszkadza że tak mówi? nie boisz się ze jak np będziesz w ciąży to będzie ci dokuczał?

Gość wiśnia59
Zmien jak najszybciej faceta, za jakis czas w Tobie będzie widział wady, zastanów się z kim się zadajesz?

Gość grubababakkkkkkk
przeszkadza, dlatego mówie mu że np po ciąży to już nie będę miała takiej figury a on żebym nie przesadzala i że jak cos to pomoże mi się pozbyć kilogramów ;/

Gość adsfsdfasdfa
Mój tak samo robi :( a mam grubszych znajomych i rodzinę.

Gość grubababakkkkkkk
adsfsdfasdfa - a zna Twoja rodzine i znajomych?:)

Gość zapisz sie na
phi ja bym kopa w dupe takiemu dala, nie zawsze latwo pozbyc sie kg po ciazy, a co jak zostanie ci zwis skory na brzuchu, ktoremu nawet cwiczenia nie zaradza tylko niestety plastyka ;/ zostanie przy tobie ?

Gość adsfsdfasdfa
jeszcze nie :( ja jestem szczupła, on też ale dyskryminuje innych - a jest facetem na poziomie, tak poza tym "ą" i "ę" :(

Gość powinnas sie cieszyc ze masz
takiego faceta... ja ci zazdroszcze... po prostu ma gust i tyle... nie wiem w czym dziewczyny widza ciagle te wady...

powinnas sie cieszyc ze masz takiego faceta... ja ci zazdroszcze... po prostu ma gust i tyle... nie wiem w czym dziewczyny widza ciagle te wady... HAHAHA nie wiem kto leci na wieszaki, chyba pedofile :D 🖐️

Gość adsfsdfasdfa
Ja jestem zupełnie inna od mojej rodziny - szczupła, wykształcona, inteligentna etc., on pochodzi z rodziny inteligenckiej od pokoleń i też zawsze przy jakiejś rozmowie wywnioskuję, że ma dla plebsu nie ma litości :( Boję się pokazać rodzinę :(

Gość grubababakkkkkkk
adsfsdfasdfa - a długo jesteście razem? Wiem co czujesz ;/

Gość fsdfskdofisdfsdf
a ile już jesteście razem on poznał twoją matkę ?

Gość ok, panno z wyższych sfer...
"adsfsdfasdfa Ja jestem zupełnie inna od mojej rodziny - szczupła, wykształcona, inteligentna etc., on pochodzi z rodziny inteligenckiej od pokoleń i też zawsze przy jakiejś rozmowie wywnioskuję, że ma dla plebsu nie ma litości Boję się pokazać rodzinę " - w trakcie jakiejś rozmowy - rodzina inteligencka to nie rodzina szlachecka. inteligenci pochodzili zazwyczaj z niższych warstw społecznych. zastanawiam się, skąd tacy ludzie jak Ty i Twój chłopak się biorą... mam nadzieję, że nie chcecie mieć dzieci, bo kolejne pokolenia idiotów zalęgną nasz biedny kraj... szkoda słów. jutro w kościele się za Was pomodlę :)

Gość adsfsdfasdfa
Pół roku. Tak poza tym jest bardzo dobry dla mnie ale boli mnie to jak się zachowuje. Wg mnie osoba na poziomie nie wypowiada się w ten sposób o innych. Od 2 miesięcy zaczynam się nad tym zastanawiać, nad tym "problemem". Mamy po ponad 30 lat :(

Gość klara arana facundo
zmien faceta - ile on ma lat? 19? 17? - to rozumiem

Gość adsfsdfasdfa
Nie jestem z wyższych sfer - ja tak o sobie nie mówię. Pokazałam różnicę między mną, a rodziną. Nie chcę klasyfikować się do jakiejkolwiek sfery. Rodzina inteligencka, to mam na myśli profesorowie od pokoleń - nie wchodzę w to, od którego :o

Gość Kim NBC
Im szybciej skoncsysz ten tzw zwiazek tym lepiej dla ciebie Gosciu cie rzuci w 2 sekundy po tym jak zobaczy I uslyszy teoja rodzine Nie dla psa kielbasa = ty dla niego Osmieszysz sie I zostanie ci trauma Grasz kogos innego

Gość Samotnik3546677777
On arystokrata i dla plebsu nie ma litości...

Gość grubababakkkkkkk
ja jestem z nim juz ponad 2 lata,jestesmy z innych miast i nie znamy swoich rodzin...

Gość adsfsdfasdfa
Nikogo nie gram :o To, że jestem wykształcona w przeciwieństwie do rodziny, oznacza, że gram? :o

niech sobie ją rzuca :) albo niech ona rzuca jego :) pierdolnięci ludzie. a Ty zapewne nie zasługujesz na nikogo normalnego, więc winnaś zostać przy tym inteligenciku :) PS. żaden z moich znajomych- pomimo, że większość należy do plebsu- nie kategoryzuje ludzi pod kątem wyglądu i tuszy. mam nadzieję, że wkrótce obydwoje się roztyjecie do granic możliwości i nikt nie będzie chciał na was spojrzeć :)

Gość adsfsdfasdfa
Przeczytaj moje posty - ja też nie kategoryzuję, tylko mój partner :o rozumiesz? :o

Gość Kloc5555
Inteligentni zasrani arystokraci, bo im tusza przeszkadza u innych.

no, przeczytałam... :) i widzę, że piszesz o sobie, że jesteś inteligentna, szczupła, wykształcona, a Twoja rodzina nie dorasta Ci do pięt. jeśli miarą człowieka jest jego figura, wykształcenie, albo inteligencja, to Ci serdecznie współczuję :)

jak zareagowalas, gdy pierwszy raz uslyszalas taki komentarz od swojego chlopaka na temat grubych ludzi? czy dalas mu do zrozumienia, ze sie z nim nie zgadzasz? ....czy tez pozwolilas mu myslec, ze nie ma w tym nic nie wlasciwego i wogole cie to nie dziwi, ze on tak mysli...?

Gość Kloc5555
Pewnie się z nim śmiała. "My inteligentna piękna arystokracja nabijamy się z tuszy plebsu Ghahaha".