Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubababakkkkkkk

Mój facet brzydzi się grubych ludzi a moja matka ma nadwagę...;/

Polecane posty

Gość grubababakkkkkkk
NenaUsa- nic nie powiedziałam, nie odebralam wtedy tego osobiscie. Ale poźniej zdarzało to się coraz częsciej i np uslyszalam że on boi sie kobiet otyłych i kobiet z wąsami ;/

a ty sie nie boisz ludzi, krorzy potrafia kogos ponizyc tylko dlatego, ze inaczej wyglada?

Gość grubababakkkkkkk
kocham go co mam zrobic...on nie jest gburem, takie cos zdarza mu sie raz na jakis czas, przeciez nie zostawie go ze wzgledu na to. Po prostu porozmawiam i postaram wpoic troche kultury co innego mi pozostalo...

Gość Kloc5555
Pogadajcie sobie przy szampanie arystokraci zasrani.

Gość O co dokładnie chodziło w
Taka osoba jest zerem. Ten facet nigdy nie będzie szczery ani serdeczny. Tylko ludzie nieszczęśliwi skupiają się na bezustannej krytyce innych, o sobie zapominając. Ja jestem facetem mam nadwagę, walczę z nią, mam sporą liczbę znajomych, których w żaden sposób to nie brzydzi. Ale oni są normalni. Poszukaj sobie kogoś serdecznego, a nie kogoś kto uważa się za ideał nadczłowieka.

wydaje mi sie, ze za wszelka cene chcesz mu sie przypodobac, naginasz swoje wartosci i priorytery zeby tylko cie zaakceptowal...no chyba, ze kierujesz sie takimi samymi zasadami jak on?

Nie czuje sympatii do takich ludzi. Wiadomo, ze nadwaga piekna nie jest, ale tacy ludzie wg mnie nie maja odrobiny empatii, sa skupieni na prostych, powierzchownych rzeczach.