Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bbdbdiuuuas

Czy dobrze karmie?

Polecane posty

Gość Bdabsbab
Dziewczyny a możecie mi polecić jakaś dobra książkę kucharska z przepisami dla dzieci? Byłabym wdzięczna

Gość Bbbbfyiv
I znowu w górę :-/ prosze poleccie jakaś książkę kucharska no nie wierze ze nikt

Mój ma 16 miesięcy , ale już dawno je "normalnie" a nie same papki czy słoiczki. Nie znam żadnych książek, ale przecież nie potrzeba książek kucharskich, żeby przygotować dziecku jedzenie:-P dużo jest na stronach internetowych jeśli już.

chyba troche za duzo mleka je z tego co czytam i malo warzyw. dawaj mu to co sama jesz tylko nie przesadzaj ze smazeniem i przyprawami i zadna ksiazka nie bedzie potrzebna. nie wierze ze maluch Ci d talerza nie zaglada jak jesz..??:)

Gość Bvchg
Warzywa je codziennie dzs np zjadł Rano mleko Kaszka plus tost z masłem Obiad żurek z mięsem i warzywami plus pól banana Po obiedzie mleko 16 pulpeciki jagniece z warzywami plus połowa jabłka 18 kaszka plus tost 20 mleko 210 Dlaczego dużo mleka przecież wypija około 660ml dziennie a Max to 800

Gość Bvchg
A co d książki to chce poprostu dać mu coś innego a nie jedno i to samo a nie wiem jak wy ja wole mieć książkę niż neta