Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dukan-start wtorek po świętach.Powalczmy razem:)

Polecane posty

Zapraszam wszystkich chetnych i zdesperowanych . Za oknem coraz piekniej a ja prawie 30kg balastu. Wierze,że mi się uda:)że nam się uda:) Zapraszam do wspólnej walki:)

Gość zaczarowany olowek1000
na dukana sie nie zdecyduje, ale moge kibicowac :)

probowałas???

Gość małaaaaaaaaaaaaaaa
szkoda ze nikt nie zajzal do mnie ja w kazdym razie od jutra startuje pozrdawiam

Witajcie dziewczyny!!!! Zastanowcie sie jeszcze raz ,talko nie Dukan!!!!Jest przeciez tyle innych dietek,moze sb,poczytajcie naprawde warto!:) Pozdrawiam serdecznie!

Gość Oiwka28
Witam ja też od dzisiaj przechodzę na dukana , też mam z 30 g do zrzucenia !!!!!!!!!!!!!

Gość _Dukanka__
Witajcie, też bym chciała się do was przyłączyć :) :) Też postanowilam , że zaczynam od dzisiaj. Tylko po tych świętach nie mam ochoty wogóle nic jeść.. ;P Jaki macie wzrost i z jaką wagą zaczynacie ?

wzrost 167 waga duzzzzzza ale ide zaraz kupic baterie do wagi heheh bo dopiero w piatek kupilam wage to podam szczegoly ale mam w planie zgudic jakies 35-40 kg wiec bardzo duzo.

Zaczarniłam się ;) Ja już od dawna zastanawiałam się kiedy będzie ten dobry moment by wkońcu zacząć.. bardzo się tego boję, że sobie nie poradzę. Ale liczę na wasze wsparcie. To będzie nasza wspólna walka. Chciałabym byśmy wszystkie dały radę. Ja chciałabym zrzucić ok 17 kg Mam 18 lat, uczę się. Moje postanowienia : - 5 dniowa faza I - dwa razy w tygodniu sport ( od jakiegoś czasu chodzę na boks ) - raz w tygodniu rowerek - raz w tygodniu bieganie Moim najwiekszym problemem jest mój brzuch : - codziennie 100 brzuszków ( tak narazie na początek ) Najwazniejsza jest dla mnie I faza, jesli uda mi sie ja wytrwac, to bedzie wielki sukces! Co jecie na sniadanko ?

Gość El@
Błagam, tylko nie Dukan, dziewczyny, rozwalicie sobie zdrowie tym Dukanem! Zresztą, wiecie jaki tytuł nosi jego nowa książka? :P

Gość nie wiem, jaki?
jaki?

Gość El@
mężczyźni wolą krągłości

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja przełozylam na jutro wczoraj nic nie jadlam i dzis musialam sobie odbic ale nic straconego:) trzymam kciuki dziewczyny

Pierwszy dzien zaliczony:) szukam przepisow na jutro i mam problem co zabrac ze soba do pracy i co zrobic na obiad ja tak bardzo lubie makarony ale poradze sobie tyle imprez przedemna ze warto:) Powodzenia:)

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja 1 dzien mam za soba troszke zmodyfikowalam dietke mam fatr przyłączyły się mama i bratowa wiec wierze ze bedzie łatwiej

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moje wczorajsze menu 4 mandarynki 3 pomarańcze sok marchwiowo-jabłkowy piers z kurczaka gotowana 2 jajka za mało wody:(

Gość małaaaaaaa
ja sie nie wazylam ale wsumie dzis 2 dzien wiec ciezko oczekiwac cudow tym bardziej ze jem rowniez warzywa i owoce napisz mi jak to sam nabial tzn jak wyglada twój jadłospis

Gość małaaaaaaa
ja dzis zjadłam: troche twarożku półtłustego z jogurtem i warzywami 1,5 szkl mleka 3,2(wiem wiem ale u mnie na wsi było tylko to) mandarynka odrobine piersi z kurczaka wielkie jabłko surowka z kiszonej kapusty z jablkiem i oliwa 1/5 serka wiejskiego co myślicie nie mam apetytu na mieso kurcze na nabial tak srednio nie moge zrezygnowac z owocow

JAKIE OWOCE? JAKIE MANDARYKI? w dukanie to jest dozwoolne na 3 fazie dopiero i to 1 sztuka dziennie do godziny 14 !!!! pierwsza faza same białka żadnych przepisów i potraw i waga poleci,a efekty to już po pierwszym dniu powinny byc widoczne na wadze jeśli oczywiście się dobrze diete prowadzi a nie je co popadnie i tłumaczy sobie zem w malej ilości dozwoolne

boze i znów owoce?oliwa??to napewno nie jest dieta dukana,pomyliłas chyba forum,mleko tylko 0% max 0,5% inne to tak jakbyś jadła normalnie bez diety,lepiej zacznij od jutra na nowo,bo dziś to w ogóle dietetyczny dzień nie był tylko normalne jedzenie w mniejszych ilościach

Gość małaaaaaaa
lilka zapraszamy familka doskonale wiem jak wyglada dukan ale wiem ze nie dam rady na sama mysl ze mam zrezygnowac z owocow warzyw robi mi sie slabo, topik założyłam wczesniej wiec poprostu tak zostało moge zrezygnowac z wielu rzeczy z owoców nie mogę i nie chce zobaczymy co z tego wyjdzie

uwierz mi że gdybyś 3,4 dni nie jadła owoców to byś się przyzwyczaila,tym bardziej że można jeść dużo fajnych produktów,owoce akurat to można sobie odpuścić

Gość małaaaaaaa
dzieki za komentarz jutro jade do miasta więc kupie nabiał light i rybke dzis pilam też wiecej wody wiec jest ok powiem wam dziewczyny że mam duzo energii ok 1,5 godz jeżdziłam na rolkach i było super nie jestem też raczej glodna

Gość małaaaaaaa
myslę że jednak nie przyzwyczaiłam spróbuje w zgodzie z moim organizmem zobaczymy co z tego wyjdzie jak nie rucze wtedy wyciagne wnioskidam sobie 2 tyg