Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznalbymchetnie

brak kogos wartosciowego :(

Polecane posty

Gość Kinia;*
Ej przecież nie masz 40 lat, tylko jesteś młodym, dwudziestoletnim chłopakiem, przed którym jeszcze wszystko jest. Może więcej otwartości odwagi wystarczy>?

wydaje mi się, że jak nie zaczniesz rozmawiać to dalej będziesz zamknięty w sobie, może spróbuj kiedyś np. zapytać kogoś o godzinę, jak gdzieś dojść, później zapytaj o opinię w jakiejś sprawie i zobaczysz, że ludzie, a w tym kobiety, nie gryzą ;) spróbuj tak powoli się ośmielać

Gość poznalbymchetnie
przez te 20 lat juz sobie tak mozg wypralem, ze teraz nawet nie wyobrazam sobie jak to by bylo miec z kim sie do kina przejsc, pogadac... W zyciu tez pod gorke caly czas, najlepszy dzien w moim zyciu to dzien zdania prawa jazdy, wiecej milych wspomnien nie mam.

dlaczego się stawiasz na przegranej pozycji? uświadom sobie, że tak młody jak dziś już nie będziesz i właśnie teraz jest Twój czas, żeby ruszyć tyłek i postarać się o znajomość

Gość Kinia;*
jajakoszeczarownice - dokładnie! Musisz coś zrobic. Przeciez siedząc w domu nie spotkasz swojej miłości. Może wyjdź gdzieś z kolegami, w towarzystwie zawsze raźniej. Tylko Ty decydujesz o swoim przyszłym losie. Chba nie chcesz spędzić samotnie kolejnych lat?

Ja mam 18 lat siedze sama za granica, nie znam jezyka , nie moge wyjsc z domu bo nieznam sie tu na niczym , przytylam 2kg ,chce mi sie wyc, i niechce mi sie isc do lazieki... kto ma lepiej?? ;P

Gość nononoale
ludzie glowy do gory! :)

Gość trellemorela
hej jest tu jeszcze kros?

Gość poznalbymchetnie
wstyd mi ze tak sie wyzalam... Ludzie maja prawdziwe problemy, a ja tu mazgaje sie w takiej sprawie :/ nie docieraja do mnie porady typu szukac, wiem, ze i tak jutro znowu wstane i pojutrze i dalej nic nie bedzie inne, a wiem, ze nie jeden zamieniajac sie ze mna miejscami by znalazl kogos bez problemu, nie wiem czego oczekuje, po co tutaj pisze :(

Gość poniewazktopytaniebladzi
skąd jesteś?

Gość poznalbymchetnie
Poznan

Gość ...taktak....
hej! poznalbymchetnie powinienes cos z tym zaczac robic:)..bo bedziesz pozniej zalowal..no nie wiem jakby Ci tu skutecznie pomoc..moze chcesz troche o tym pogadac :) ?

ja uciekam, życzę powodzenia ;) gdybyś chciał pogadać to mogę Ci zostawić maila chyba że będziesz mnie szukał tutaj pod tym nickiem, ale pewnie nie będę zbyt często, bo matura (!)

Gość też mi brakuje
fajnego, wartościowego faceta - wokół albo zajęci, albo zdradzający albo notoryczni imprezowicze :o będę miała 21 lat w tym roku, miałam dwóch facetów z którymi byłam dość długo (oczywiście nie jednocześnie:D) ale okazali się skończonymi dupkami 😡 nie mam szczęścia w miuości 😭

Gość poznalbymchetnie
dziekuje. Poprawiliscie mi troche humor w ten swiateczny wieczor :) jednak nie zrozumcie mnie zle, ale nie chce sie zmieniac, udawac kogos kim nie jestem. Nie chce znalezc kogosc, dla kogo bede wydawal sie interesujacy a okaze sie zwyklym nudziarzem. Taki mam charakter, jedynak, moja rodzina jest mala, do tego juz podzielona. Od dziecka jedynymi wyjsciami byly wyjscia do szkoly ew na rower, a rozrywka poza dwanymi rodzinnymi wyjazdami, telewizja.

Gość ........eja.........
eja na pewno sie znajdzie kto kto Cie pokocha ztakim jakim jestes i dla kogo sie nie bedziesz musial zmnienac :) kazdy to oryginal :)