Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna d.....,

kolega narzeczonego sie dobieral :(

Polecane posty

Gość joanna d.....,

2 lata temu. mysle o tym caly czas. ja pracuje z jego zona. maja malutkie dziecko. spotykamy sie czesto.jestesmy w tym samym srodowisku. bardzo czesto. oczywiscie nie doszlo do niczego bo mu sie kazalam opamietac i tlumaczylam ze jest kolega narzeczonego ze ja jestem kolezanka jego zony i ze tak nie mozna. a on ze jak ja wczeniej nie zauwazylam ze on cos do mnie czuje. boze koszmar jakis. tak bardzo chcialabym powiedziec o tym narzeczonemu, ale rozpetam burze i zniszcze wszystkie nasze relacje. :( w dodtaku boje sie ze wyjde na najgorsza

Gość joanna d.....,
co byscie zrobili na moim miejscu ?

Gość joanna d.....,
up

Gość madziulka1e
powiec narzeczonemu

Gość joanna d.....,
nie robie afery. wlasnie nie chce robic. ale mam wyrzuty sumienia, ze nie powiedzialam o tym mojemu narzeczonemu :( nie moge sie z nimi uporac. czekam az moze jakos rozejda sie nasze drogi i wtedy mu powiem i poprosze zeby nie mowil zonie tego kolegi. nie chce im zepsuc zwiazku. ale za kazdym razem jak razem iprezujemy boje sie ze to sie powtorzy.

Gość no dokładnie, to było 2 lata
temu, nie ma co o tym myslec i pewnie do tego działo sie to po pijaku

Gość joanna d.....,
znowu kolezanki mi mowia ze facet ,moze pomyslec ze prowokowalam albo cos. a mi nawet do glwy nie przyszlo ze on cos do mnie ma. bylam wtedy w szoku, a powinnam go chyba uderzyc i powiedziec od razu. teraz to troche przedawnione. niestety moje odczucia sie nie przedawnily. zaznaczam ze nie mam 20 lata a 30 ., a to takie gowniarskie

Gość joanna d.....,
tak po pijaku. tylko ze ja nawet po pijaku mam glowe na karku i nie pozwole na pewne zachowania. tylko ze ja zawsze bylam taka cholernie uczciwa i juz kilkakrotnie oparlam sie zdradzie. no temu sie nie musialam opierac :P bo to ostatynie co przyszloby mi do glowy . echhh. chyba faktycznie nie ma co o tym myslec. szkoda rozpetywac burze. ja jednak daleko od afer stoje

Gość joanna d.....,
no i poza tym boje sie ze ta kolezanka mi nie uwierzy. przyjaciolkom bym owiedziala. rozne byly sytuacje i nigdy sie nie oklamalysmy.i jak ktoras cos wiedziala to sobie mowilysmy. na szczescie trafilam na pozadnych i szczerych ludzi. nikt zametu ni erobi. ale ta dziewczyna to taka prosta dziewczyna i szkoda mi jej. zreszta kiedys powiedziala ze jakby sie dowiedziala ze maz ja zdradzil to by zabila ta laske. ja zapytalam a co jesli ta potencjalna kochanka nie wiedziala ze on jest zonaty. ona na to ze ja to nie obchodzi. dlatego widze ze jej nie warto mowic o niczym...

Gość joanna d.....,
sorki za taki balagan w wypowiedziach. mam nadzieje ze wiecie o co chodzi

Gość moim zdaniem...........
Lepiej jednak nie mówić. Do niczego nie doszło, ale jednak Twój narzeczony może mieć żal, może nie uwierzyć, tamten facet może przedstawić inną wersję. Gryzie Cię to, ale przecież Ty nic złego nie zrobiłaś. A dziewczyna skoro mówi, że "zabiłaby tą laskę" to chyba coś jest nie tak. Powinna mieć pretensje do swojego faceta.

Gość nie badz smieszna
to było po PIJAKU, to było DWA lata temu. On na pewno o tym zapomniał. I lepiej by było,żebyś o tym zapomniała bo teraz wyglądasz na taką która próbuje się dowartościować jaka to super nie jesteś. Tak już na pewno ten kolega patrzy tylko kiedy CIę dorwać. Człowieku on o tym zapomniał. Po pijaku robi sie RÓŻNE rzeczy. Zwłaszcza faceci. Ileż to ja już razy nie słyszałam takich tekstów jak Ty od chłopaków moich przyjaciółek to nie zlicze. Jestem atrakcyjna i po pijaku facetom mysli ktore kiedys przeszly przez glowe, zaczynaja przechodzic przez język i rece. A TWOJA w tym głowa,żeby tylko na jego języku to wszystko zostało. Mówisz gosciowi żeby się opamiętał. Rano trzezwiejecie i udajesz,że tego nie było! tak to działa! A nie rozpamiętujesz takie rzeczy. To nienormalne. Ty po pijaku panujesz nad soba ale nie wszyscy tak maja. Po pijaku się nie liczy. Zdrada owszem liczy się. Ale nie jakies glupie gadki czy coś

Gość joanna d....,
tez mysle ze nie warto rozgrzebywac tego. on sie rozebral przede mna wtedy :(. mnie zatkalo.a powinna wstac i mu prz.... probowal mnie calowac tez ( wtedy byl w ubraniu ) ale oczywiscie nie pozwolilam na to i go odepchnelam . a jakies pol roku temu. tamczylismy i wtdy zaczal tanczyc za mna na imprezie i powiedzial mi do ucha ze mu stoi. niedobrze mi sie zrobilo i odeszlam kilka krokow. dzikei ludziska za rade. poslucham was. ale jak jeszcze raz wysle mi jakis sygnal to juz nie odpuszcze

Gość joanna d....,
a chlopaki moich przyjaciolek jak sie jedemu spodoabalam to jej tez powiedzial , siedlismy i pogadalismy. mam madrych przyjaciol a to bylo zauroczenie. ale facet inteligentny jest i umial odroznic zauroczenie od milosci. niestety ta para jak juz pisalam to tacy hm.prosci ludzie. oczywiscie nie obrazajac kogos ale o wnikaniu i zaglebianu sie glep\biej w jakikolwiek temat nie ma szans

Gość joanna d....,
zaglebianiu sie glebiej. co ja pisze. no ale rozumiecie :)