Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotność1

Mój mąż interesuje się tylko lasem

Polecane posty

Mój mąż interesuje się tylko lasem , nawet teraz w święta siedzi z dzikami a nie z rodziną. Nie interesuje go nic,. Jesteśmy 20 lat po slubie mamy 3 dzieci a nasz związek jest kompletną porażką.

Gość biusciatka
Może za bardzo naciskasz, może nie rozmawiasz, może on nie lubi świąt... Próbowałaś rozmawiać?

Gość krwawa biegunka u dziewicy
skoro nie podzielasz jego pasji, nie mając żadnych własnych to twoj problem chcesz zeby był tak ograniczony jak ty? on ma pasje, a ty masz do zaoferowania tylko swoją rozklepaną pochwę, wiszące cyce i odbyt z hemoroidami po tylu bękartach

Gość a czy wiecie
masz dzieci nie jestes samotna

Gość tomasz55555
moze poznal jakaś sarenke ? :p sproboj moze tez znalezc jakies hobby ktore zajmie twoj czas. masz jakies takie hobby?

Czy macie jakies wspolne zainteresowania? Jak spedzaliscie czas wczesniej? Czy on jest lesniczy? A Ty nie lubisz lasu? Czemu?

Gość stttefek
to co, ma sie moze kajdankami do ciebie przykuć za karę, że ma zone bez zainteresowań? znajdź sobie zajęcie, zamiast narzekać i uszanuj jego pasję. pasja to coś pieknego i nie zrozumie tego ktos, kto nigdy zadnej nie miał.

Gość Tomasz255555
Proponowal bym Ci wyrwac sie troche z domu. Mojej Mamie tez zawsze to mowie. Obecne czasy oferuja nam naprawde multum atrakcji, ktore czesto niedoceniamy, mijamy. Nawet na zwyklym basenie, jest np jakis aqustreczing/aerobik. Na takich roznych zajeciach mogla bys poznac nowych ludzi. Pogadac sobie z nimi, pozwierzac sie. Zapelniajac ten wolny czas, miala bys lepszy nastroj i moze zachowanie meza by sie troche zmienilo bo zyskala bys sporo na atrakcyjnosci. Czlowiek ktory w siebie duzo inwestuje, zyskuje w oczach innych. Wtedy inni zabiegaja o czas z Toba.

Ja mam swoje pasje jednak potrafę to pogodzić i spędzić trochę czasu z rodziną. Mam małą córeczkę, która wymaga jeszcze opieki, więc jak ja mam wyjść z domu. Kocham swoje dzieci ale też chciałabym mieć trochę czasu dla siebie , jesli obydwoje wyjdziemy to nasze najmłodsze dziecko zostanie samo. Pa

Gość aspołecznyodludek
może bardziej podniecają go te zdziczałe warchlaki i się lubi z nimi po lesie ganiać nago :P od taka durna myśl